Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece tarihi ters cevir gerisi doğru canim

Iyi geceler kizlar
Iyi geceler canım
Iyi geceler kizlarr. Bu işler neden bitmiyor ki
Iyi geceler canım Gerçekten bitmiyor harap oldum bende
Afiyet olsun canım
Selam..... sporumu yazayim bakalim kac puan alacağım
30 dk leslie boosted=180 p
4 dk plank=240 p
50 squat=50 p
30 dk plates=180 p
5759 adim=173 p
Toplam=823 p
Süper spor. Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bundan sonra mazur görmeyeceksek sorun yok
Afiyet olsun canım tavuklu salataya bayilirim
O kiloda 2 kepce nohutu nasil yedin
Ay sen öyle deyince utandim çok mu dersin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
112 dk.Eva *7 = 784 puan
60 sn beklemeli 2 plank =120 sn 120 puan
50 squat 50 puan

Toplam 954 puan

18.014 adım
Tutku44 senin favori videoyu da yaptım. (Küpeli)
Zipzip- E Elif_Eylul
Süpersin yine canimm

Canım bu nasıl bi menü olmuş, korkunç gerçekten. 3000 adım cezasi bence az bile. Kotu niyetle asla yazmıyorum tamamen gruba uygun yorum yapmaya çalışıyorum lütfen kırılma bana.
Bugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Cok uzucu. Nasil oldu bu? Çok çok geçmiş olsun
Zipzip- kackaloribu C Chikolata_gozlum Wilma11 Tutku44 sidelya

Şahin gözlerim 24 Nisan spor bildirimlerinizi göremedi? .
Senin şahin gözlerinden öperim. Geliyor

Afiyet olsun canim
Eki Görüntüle 2833863 iyi geceler kızlar 12 bin adım Cordelia 360 puan

Ayrıca menüme ek 2 çatal kek (komşum getirdi illa tadına bak dedi) kabak çekirdeği
Simdi doluyum sonra bakarım diyebilirsin canim hayir demeyi öğrenmelisin , kabak çekirdeği cinko acisindan faydali olsada geç saatte tüketme
Cezalari Zipzip- kaptanim veriyor , tok vr kıyafetli tartılip 2 yi gormen normal üstüne yemense yorumsuz
Temizligi yazmana gerek yok canim o gunluk rutinimiz zaten , ama bundan birsey olmaz dediklerin ust uste gelince kilo olur sonra sen bunu fark etmeyince kendine bahaneler bulursun kendinle yuzlesmelisin
Senin ödül hakkında bitti kackaloribu
Bugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Cok üzüldüm gecmis olsun cok zor bizimde koydeki köpeğimizin birinin iki gözüde görmüyor surekli burnu yerde koklayarak ilerliyor

Kepce kac kasik aliyor ki

Çok ilgilenemeyince suçlu hissettim Ama başka görevede varım
Canım sen hastalıktı, iş güçtü derken burayla da ilgilenince çok yoruldun. Ama hep cok iyi yürüttün bu işi. Etiketlemeyi unutsak bile sen bizi unutmadın kal bizimle
Ödülü mü kaldı canım. Menü de neler var neleer. Cezaya geçmiş son sürat hizla
Gideyim diyordum
Kal kal
Kepce kac kasik aliyor ki
7 8 yk kadar. Anca doydum kiz
Ağlamak istiyorum
Bende
guruldayan karniyla ton ton hippo seke seke yatağa gider hayırlı sahurlar ,
Iyi geceler canım benim

Eki Görüntüle 2833904
2 saat uğraştım. 3 tane yiyebilecegini bile bile saatlerce uğraşmak.. neyse aklımda duracağına yaptım. Eşimin midesinde durur.
Eline sağlık canim. Bunlar küçük. Ekmek yerine 6 tane yiyebilirsin. Yaninda yoğurt salata gibi doyurucu düşük kalorili yiyeceklerle tüket. Kaptanlar için uygunsa. Ben yiyecek konularına bakmıyorum.

Eline sağlık canim. Bunlar küçük. Ekmek yerine 6 tane yiyebilirsin. Yaninda yoğurt salata gibi doyurucu düşük kalorili yiyeceklerle tüket. Kaptanlar için uygunsa. Ben yiyecek konularına bakmıyorum.
Ne güzel şeyler diyo senin o ağzın ama yok ben 3 te kalayım. Nolur nolmaz kalori konusunda bi netleşmedi o mevzu bide küçük demissin sevindim. Yani anneme göre bunlar ne böyle kalın olmuş. Incecik sarmalıyım. Ama bilmiyorki ben ne zorluklarla bunu bile zorla sariyorum beceriksiz oldugumu kabul etmiyor bu konuda.

Spor geç saate kalınca menü de öyle oluyor. Yazayım artık. Şimdi girdim yatağıma
Menüm
Sahur
1 kase yoğurt
3 hurma
1 salatalık

İftar
1 kase domates çorbası
6 yk çiriş yemeği
1 yk Yoğurtlu fırın patlıcan biber

2 lt su

30 dk eva 210
35 dk pilates 210
1 saat temizlik 30
15 dk dans 45
2000 adım 60
555 p

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…