Sadece tarihi ters cevir gerisi doğru canimCanım ekledim. 23 Nisan 339 puan 9785 adım
24 Nisan 405 puan 4129 adım
Doğru mu tatlım.
Kaçırmışım. O kadar da spor yapmıyorum derken bir anda spora karar verdin benim için. Bense yazmadim listeye.kötü ben.
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.Bugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Çevirdim.Sadece tarihi ters cevir gerisi doğru canim
Bende çok üzgünüm teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.
Iyi geceler canımIyi geceler kizlar
Iyi geceler canım Gerçekten bitmiyor harap oldum bendeIyi geceler kizlarr. Bu işler neden bitmiyor ki
Afiyet olsun canımİyi akşamlar bugünkü iftar menüm
Kase buğdaylı yogurt çorbası
2 tane yaprak sarması
Yarım tabak tavuklu makarna 5 kaşık kadardı başka bişey yemedim dün çok yorulmuşum gün boyu sersem gibi uyudu kalktım hala başım zonkluyorZipzip-
Süper spor. Tebrikler canımSelam..... sporumu yazayim bakalim kac puan alacağım
30 dk leslie boosted=180 p
4 dk plank=240 p
50 squat=50 p
30 dk plates=180 p
5759 adim=173 p
Toplam=823 p
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bundan sonra mazur görmeyeceksek sorun yokMenüm;
Sahur
Biraz soğanlı yumurta+ peynir+5zeytin+1chia ekmek+ salatalık domates biber
İftar
Ne siz sorun ne ben söyleyeyim, bu günlük mazur görün
Su; 1.5 lt
Spor;
4175 adım 45 dk yürüyüş = adım içinde hesapladım
60 dk duvar silme = 30
150 bölgesel bacak karın=150
50 step =
20 squat =20
15 dk leslie 1587 adım =45
25 dk eva 2023 adım= 175
20 dk cardio 1015 adım= 140
Toplam 14342 adım, 4625i eva ve leslie kalan 9717 adım = 290
Cordelia Zipzip-
Afiyet olsun canım tavuklu salataya bayilirimMenümü yazayım
Sahur da 2 dilim peynir yedim
Sabah 11 de
2 şerit peynir
1 yumurta tavada yağsız
1 salatalık
1 dilim tb ekmeği üstüne 1 tatlı kaşığı labne peyniri
Ara öğün 18 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük muz üstüne kakao
Akşam 20 de
1 kase tavuklu yeşillik salatası 7 8 parça kuşbaşı doğradigim tavuk yağsız tavada soteledim
4 kaşık yoğurt
2 kaşık türlü
Suyu 1.5 lt içtim
3 kupa da bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Ay sen öyle deyince utandimO kiloda 2 kepce nohutu nasil yedin
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
2 dlm cavdar
1tk labne
1tk recel
1 kk peynir
İftar
1 kepce domates corbasi
5yk firinda karnabahar
Salata
1cb ayran
Su: 1 lt spor: 20dk boosted + 10dk bolgesel pilates + 15dk dans + 4800 adim (339 puan)
Eki Görüntüle 2833847 buda adimlarim
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sahur
1 muz
1 tabak pırasa
1 dilim tb ekmegi
İftar
1 tabak patlıcan kebabi(3 köfte 3 dilim patlican)
1 kase yoğurt salata
Ara
2 lt su
Yesilcay
Sekersiz cay
Süpersin yine canimm112 dk.Eva *7 = 784 puan
60 sn beklemeli 2 plank =120 sn 120 puan
50 squat 50 puan
Toplam 954 puan
18.014 adım
Tutku44 senin favori videoyu da yaptım. (Küpeli)
Zipzip- E Elif_Eylul
☹Dünkü menüm kötüydü yazmak istemedim. Ama şimdi yazayım
Kah 1 haş yumurta
Dom salatalık
Kavrulmuş biber yoğurtlu
Öğlen (tartıda +2 kg görünce diyeti bıraktım sinirden) 3 hurma 1 d kek yarım ceviz kadar çikolata
Akşam
1 kase tarhana çorbası
köz kapya biber yoğurtlu
et ızgara (, 1, şiş)
Canım bu nasıl bi menü olmuş, korkunç gerçekten. 3000 adım cezasi bence az bile. Kotu niyetle asla yazmıyorum tamamen gruba uygun yorum yapmaya çalışıyorum lütfen kırılma bana.Menüm sahur
1 kepekli ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 3 siyah zeytin 4 dilim inek peyniri az tahin pekmez
İftar 2 tane lahmacun(yuvarlaktı ayrıca tavuk kıymasından yağsız) ayran bol yeşillik 3 tane hurma 21.00 1 avuç fındık çok çok az patlamış mısır(1 avuç kadar) 22.00 2 tane gofret
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temzliği 90 p
6044 adım 180 p
Eki Görüntüle 2833897 bugün 10 binden fazla adım attığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamçok yoruldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Cok uzucu. Nasil oldu bu? Çok çok geçmiş olsunBugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Senin şahin gözlerinden öperim. GeliyorZipzip- kackaloribu C Chikolata_gozlum Wilma11 Tutku44 sidelya
Şahin gözlerim 24 Nisan spor bildirimlerinizi göremedi? .
Çok ilgilenemeyince suçlu hissettimAaaa ne vedasi valla
Islerin yogun mu yogun degilse sana da bir gorev vereyim hemen
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sahur
1 muz
1 tabak pırasa
1 dilim tb ekmegi
İftar
1 tabak patlıcan kebabi(3 köfte 3 dilim patlican)
1 kase yoğurt salata
Ara
2 lt su
Yesilcay
Sekersiz cay
Simdi doluyum sonra bakarım diyebilirsin canim hayir demeyi öğrenmelisin , kabak çekirdeği cinko acisindan faydali olsada geç saatte tüketmeEki Görüntüle 2833863 iyi geceler kızlar 12 bin adımCordelia 360 puan
Ayrıca menüme ek 2 çatal kek (komşum getirdi illa tadına bak dedi) kabak çekirdeği
Dünkü menüm kötüydü yazmak istemedim. Ama şimdi yazayım
Kah 1 haş yumurta
Dom salatalık
Kavrulmuş biber yoğurtlu
Öğlen (tartıda +2 kg görünce diyeti bıraktım sinirden) 3 hurma 1 d kek yarım ceviz kadar çikolata
Akşam
1 kase tarhana çorbası
köz kapya biber yoğurtlu
et ızgara (, 1, şiş)
Temizligi yazmana gerek yok canim o gunluk rutinimiz zaten , ama bundan birsey olmaz dediklerin ust uste gelince kilo olur sonra sen bunu fark etmeyince kendine bahaneler bulursun kendinle yuzlesmelisinBelki de yemediğimi sanıp da çok yiyorumdur. Bu hafta menülerimi yazarken çok daha dikkatli olacağım. Bakalm hatam nerede??, kabak çekirdeği yazdım miktarı yarım çay bardağından da azdı. Yani öyle doya doya oturup yemedim. Mesela bugün de nerdeyse 1 saat temizlik yaptım onu da yazmadım. Şimdi de mutfağı toplayacam
Senin ödül hakkında bittiMenüm sahur
1 kepekli ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 3 siyah zeytin 4 dilim inek peyniri az tahin pekmez
İftar 2 tane lahmacun(yuvarlaktı ayrıca tavuk kıymasından yağsız) ayran bol yeşillik 3 tane hurma 21.00 1 avuç fındık çok çok az patlamış mısır(1 avuç kadar) 22.00 2 tane gofret
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temzliği 90 p
6044 adım 180 p
Eki Görüntüle 2833897 bugün 10 binden fazla adım attığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamçok yoruldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Gideyim diyordumNasil yani
Kepce kac kasik aliyor kiIyi geceler canım
Iyi geceler canım Gerçekten bitmiyor harap oldum bende
Afiyet olsun canım
Süper spor. Tebrikler canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bundan sonra mazur görmeyeceksek sorun yok
Afiyet olsun canım tavuklu salataya bayilirim
Ay sen öyle deyince utandimçok mu dersin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Süpersin yine canimm
☹
Canım bu nasıl bi menü olmuş, korkunç gerçekten. 3000 adım cezasi bence az bile. Kotu niyetle asla yazmıyorum tamamen gruba uygun yorum yapmaya çalışıyorum lütfen kırılma bana.
Cok uzucu. Nasil oldu bu? Çok çok geçmiş olsun
Senin şahin gözlerinden öperim. Geliyor
Ağlamak istiyorumEki Görüntüle 2833904
2 saat uğraştım. 3 tane yiyebilecegini bile bile saatlerce uğraşmak.. neyse aklımda duracağına yaptım. Eşimin midesinde durur.
Canım sen hastalıktı, iş güçtü derken burayla da ilgilenince çok yoruldun. Ama hep cok iyi yürüttün bu işi. Etiketlemeyi unutsak bile sen bizi unutmadınÇok ilgilenemeyince suçlu hissettimAma başka görevede varım
Ödülü mü kaldı canım. Menü de neler var neleer. Cezaya geçmiş son sürat hizla
Kal kalGideyim diyordum
7 8 yk kadar. Anca doydum kizKepce kac kasik aliyor ki
BendeAğlamak istiyorum
Iyi geceler canım benimguruldayan karniyla ton ton hippo seke seke yatağa giderhayırlı sahurlar ,
Eline sağlık canim. Bunlar küçük. Ekmek yerine 6 tane yiyebilirsin. Yaninda yoğurt salata gibi doyurucu düşük kalorili yiyeceklerle tüket. Kaptanlar için uygunsa. Ben yiyecek konularına bakmıyorum.Eki Görüntüle 2833904
2 saat uğraştım. 3 tane yiyebilecegini bile bile saatlerce uğraşmak.. neyse aklımda duracağına yaptım. Eşimin midesinde durur.
Nereye gidiyon canım. Sen müsait olduğunda spor listelerini de yapabilirsin. Dükkan senin tatlım. Takım biraz gevşedi gidişat kötüydü. Biraz motive olalım diye liste yapmak gerekiyordu. Seni de hastayken yormak istemedik.Gideyim diyordum
Ne güzel şeyler diyo senin o ağzınEline sağlık canim. Bunlar küçük. Ekmek yerine 6 tane yiyebilirsin. Yaninda yoğurt salata gibi doyurucu düşük kalorili yiyeceklerle tüket. Kaptanlar için uygunsa. Ben yiyecek konularına bakmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?