2 gofret derken nasıl gofret bunlar.Menüm sahur
1 kepekli ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 3 siyah zeytin 4 dilim inek peyniri az tahin pekmez
İftar 2 tane lahmacun(yuvarlaktı ayrıca tavuk kıymasından yağsız) ayran bol yeşillik 3 tane hurma 21.00 1 avuç fındık çok çok az patlamış mısır(1 avuç kadar) 22.00 2 tane gofret
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temzliği 90 p
6044 adım 180 p
Eki Görüntüle 2833897 bugün 10 binden fazla adım attığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamçok yoruldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kardeşimin sarmaları gibi geldi bana. Gayet ince küçük. Anne sarması gibi olmaz tabi Bunlarda benim sarmalarim.Ne güzel şeyler diyo senin o ağzınama yok ben 3 te kalayım. Nolur nolmaz kalori konusunda bi netleşmedi o mevzu bide küçük demissin sevindim. Yani anneme göre bunlar ne böyle kalın olmuş. Incecik sarmalıyım. Ama bilmiyorki ben ne zorluklarla bunu bile zorla sariyorum beceriksiz oldugumu kabul etmiyor bu konuda.
Afiyet olsun canım ciris sevdin miSpor geç saate kalınca menü de öyle oluyor. Yazayım artık. Şimdi girdim yatağıma
Menüm
Sahur
1 kase yoğurt
3 hurma
1 salatalık
İftar
1 kase domates çorbası
6 yk çiriş yemeği
1 yk Yoğurtlu fırın patlıcan biber
2 lt su
30 dk eva 210
35 dk pilates 210
1 saat temizlik 30
15 dk dans 45
2000 adım 60
555 p
Eki Görüntüle 2833917
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Çok derin alsın ama bencegofret derken nasıl gofret bunlar.E Elif_Eylul kapa gözlerini. 10 dan geriye say. Derin nefes al kuzum.
Harıkalar. Anneme bunları ben yaptım desem hayatta inanmaz. Bi gun bende böyle sarabilir miyim acabaKardeşimin sarmaları gibi geldi bana. Gayet ince küçük. Anne gibi olmaz tabi Bunlarda benim sarmalarim.
Ya ben sana video atayım. Ben öyle sarıyorum. Videodaki kadar az koymuyorum içi tabi.Afiyet olsun canım ciris sevdin mi
Çok derin alsın ama bence
Harıkalar. Anneme bunları ben yaptım desem hayatta inanmaz. Bi gun bende böyle sarabilir miyim acaba
Yaaa çok üzüldüm. Yazık ya. Bir gözü sadece demiBugün köpeğimizin gözü kazara kör oldu eşimle ikimiz çok çok canımız sıkıldı hemen veterinere götürdü ama yapacak bişeyimiz yok
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sahur da 2 dilim peynir yedim
Sabah 11 de
2 şerit peynir
1 yumurta tavada yağsız
1 salatalık
1 dilim tb ekmeği üstüne 1 tatlı kaşığı labne peyniri
Ara öğün 18 de
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 küçük muz üstüne kakao
Akşam 20 de
1 kase tavuklu yeşillik salatası 7 8 parça kuşbaşı doğradigim tavuk yağsız tavada soteledim
4 kaşık yoğurt
2 kaşık türlü
Suyu 1.5 lt içtim
3 kupa da bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenu
Sahur
2 dlm cavdar
1tk labne
1tk recel
1 kk peynir
İftar
1 kepce domates corbasi
5yk firinda karnabahar
Salata
1cb ayran
Su: 1 lt spor: 20dk boosted + 10dk bolgesel pilates + 15dk dans + 4800 adim (339 puan)
Eki Görüntüle 2833847 buda adimlarim
Afiyet olsun canımBugunku menum
Sahur
1 muz
1 tabak pırasa
1 dilim tb ekmegi
İftar
1 tabak patlıcan kebabi(3 köfte 3 dilim patlican)
1 kase yoğurt salata
Ara
2 lt su
Yesilcay
Sekersiz cay
Senin adina çok üzüldüm bugun cumartesi ve senin menune bakMenüm sahur
1 kepekli ekmek 1 haş yumurta domates salatalık 3 siyah zeytin 4 dilim inek peyniri az tahin pekmez
İftar 2 tane lahmacun(yuvarlaktı ayrıca tavuk kıymasından yağsız) ayran bol yeşillik 3 tane hurma 21.00 1 avuç fındık çok çok az patlamış mısır(1 avuç kadar) 22.00 2 tane gofret
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temzliği 90 p
6044 adım 180 p
Eki Görüntüle 2833897 bugün 10 binden fazla adım attığıma yemin edebilirim ama kanıtlayamamçok yoruldum Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımSpor geç saate kalınca menü de öyle oluyor. Yazayım artık. Şimdi girdim yatağıma
Menüm
Sahur
1 kase yoğurt
3 hurma
1 salatalık
İftar
1 kase domates çorbası
6 yk çiriş yemeği
1 yk Yoğurtlu fırın patlıcan biber
2 lt su
30 dk eva 210
35 dk pilates 210
1 saat temizlik 30
15 dk dans 45
2000 adım 60
555 p
Eki Görüntüle 2833917
Afiyet olsun canımİftar
1kase sebze çorbası, Fırında tavuk 2 parça, 1 kase salata , 2 yk yoğurt , 2 dlm peynir.
3.5 litre su
Spor
20.000 adım - 600 pn
Jillian - 196 pn
800 zıplama 200 pn
50 squat 50 pn
Toplam 1046 pn
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2833951
Günaydın canımGünaydın kızlar
Teşekkür ederim tatlım bi daha böyle de deneyeyim bakalım nasıl olacakYa ben sana video atayım. Ben öyle sarıyorum. Videodaki kadar az koymuyorum içi tabi.
Harikasın canımİftar
1kase sebze çorbası, Fırında tavuk 2 parça, 1 kase salata , 2 yk yoğurt , 2 dlm peynir.
3.5 litre su
Spor
20.000 adım - 600 pn
Jillian - 196 pn
800 zıplama 200 pn
50 squat 50 pn
Toplam 1046 pn
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2833951
günaydın canimmGünaydın kızlar
Günaydın çocuklar mi uyutmadıGunaydjn kızlar sabahın köründe ayaktayım yine
Biri bir tarafimda diğeri diğer tarafımda ben tabiTeşekkür ederim tatlım bi daha böyle de deneyeyim bakalım nasıl olacak
Harikasın canım
günaydın canimm
Günaydın çocuklar mi uyutmadı
Günaydın canımGünaydın kızlar
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Senin adina çok üzüldüm bugun cumartesi ve senin menune bak
4dilim peynir,tahin pekmez,tavuk kiymasi farketmiyoki 2tane lahmacun ve hamur yani bu fındıgı gectim 2 gofret nedir Allah askina yapmayin lütfen bunuya yemeyenlere haksizlik olmuyomu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Tarlaya çıktık sonra eve geçtik adım atamadım zaten çok aşırı derece uykum vardıKöyde güzel yürünür. 2222 nedir 12222 olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?