Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 gofret derken nasıl gofret bunlar. E Elif_Eylul kapa gözlerini. 10 dan geriye say. Derin nefes al kuzum.

Kardeşimin sarmaları gibi geldi bana. Gayet ince küçük. Anne sarması gibi olmaz tabi Bunlarda benim sarmalarim.

Eklentiler

• 20210425_020019.webp
    45 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210425_020504.webp
    31 KB · Görüntüleme: 26
Afiyet olsun canım ciris sevdin mi
gofret derken nasıl gofret bunlar. E Elif_Eylul kapa gözlerini. 10 dan geriye say. Derin nefes al kuzum.
Çok derin alsın ama bence
Kardeşimin sarmaları gibi geldi bana. Gayet ince küçük. Anne gibi olmaz tabi Bunlarda benim sarmalarim.
Harıkalar. Anneme bunları ben yaptım desem hayatta inanmaz. Bi gun bende böyle sarabilir miyim acaba

Afiyet olsun canım ciris sevdin mi

Çok derin alsın ama bence

Harıkalar. Anneme bunları ben yaptım desem hayatta inanmaz. Bi gun bende böyle sarabilir miyim acaba
Ya ben sana video atayım. Ben öyle sarıyorum. Videodaki kadar az koymuyorum içi tabi.

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Senin adina çok üzüldüm bugun cumartesi ve senin menune bak
4dilim peynir,tahin pekmez,tavuk kiymasi farketmiyoki 2tane lahmacun ve hamur yani bu fındıgı gectim 2 gofret nedir Allah askina yapmayin lütfen bunuya yemeyenlere haksizlik olmuyomu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Ya ben sana video atayım. Ben öyle sarıyorum. Videodaki kadar az koymuyorum içi tabi.
Teşekkür ederim tatlım bi daha böyle de deneyeyim bakalım nasıl olacak
Harikasın canım
Günaydın kızlar
günaydın canimm
Gunaydjn kızlar sabahın köründe ayaktayım yine
Günaydın çocuklar mi uyutmadı

Sağol kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…