Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cuma cumartesi spor yada adım paylaştın mı? Çok emin değilim ama sanki spor listesinde göremedim seni?

Geçmiş olsun canım ablamm

Harika

Afiyet olsun canım

Günaydın canım burası da yağmurlu. Sanki bahar gelmekten vazgeçmiş gibi.
Hayatın normale dönmesini bekliyor havada sanki ..Bu şartlarda bahar yaz gelsede çok bişey değişmeyecek

gece gece nasıl miden alıyor su nuggetlari yeme

Bebe uyuduguna göre Bende gidip mutfağı toparlayim. Etrafı supureyim sileyim makinayı calistirayim
Aynisinin bende de yapılması lazım ama ben oturuyorum
Yatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.
Geçmiş olsun abla , cin yagi dedikleri nane yağını yada masaj tasini denedin mi en pratigi ise adile nasit modeli kalin dilim yuvarlak patatesi buzluğa at 10dk sonra cikar sar alnina benim migrenim var hamilelikte kurtaricimdir patates
Odul hakkını asmissin canim cezani kesmislller :)
Yagsin canim bir nefes al tak kapsonu kulaklığı miss
afiyet olsun canim bu arafa listeye girmişsin dun fark ettim hayirli olsun bol eksili inşallah

Ben de unuturuö diye çok korkuyorum

Afiyet olsun, etiket Cordelia olacaktı
Teşekkür ederim canm ya evet karistirmisim
Cuma cumartesi spor yada adım paylaştın mı? Çok emin değilim ama sanki spor listesinde göremedim seni?
Evet spor paylasimimi yapmıştım bir tek dün yapamadım spor o da temizlik ve adim paylaştım
Teşekkür ederim canım evet girdim listeye insallah bol eksili olur

Çok teşekkür ederim canım
Bugün deneyeyim patates dilimini. Ağrı alın bölgesinde değil sol bölümde saçlı bölge ama yine de denerim. Nane yağıni da pazartesi denerim. Kas gevşetici merhemle ovdum bir etkisi olmadı...üst üste iki arvelles iyi geliyor o da bulantı başlamadan içilmeli yoksa hemen çıkarıyorum. Önerilerini uygulayacağım.

cumartesi menusu

10.30 1 has.yumurt,1 catal tulum ,domates salatalik
15.00 1 muz 1 tulumba
21.00 (iftara eşlik) 1 köfte 3 ctl tavuk gogus1 kase mercimek corbasi 1 kase cacik

su 1.5lt su
spor.
60 sn plank*1=60p
160ipsiz atlama /4=40p
60 dk temposuz yuruyus=60p

toplam 160 puan
teknik sorunlar sebebiyle malesef adim sayimi yazamicam
Cordelia Zipzip-

Afiyet olsun canım aksama kadar ac beklemissin
Gun icinde yemek yeseydin tulumba yerine

Tulumba icin 3000 adim istiyorum gun icinde atarsin aksama bekliyorum bildiirmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…