Bende Mart'ta 32 ye girdim canım ama benide 27/ 28 sanıyorlarYaşlar kaç kızlar
Benim yaş 35
Biraz daha büyüyünce rahat edersin canım şimdi ne zor geliyordur eminimBiri bir tarafimda diğeri diğer tarafımda ben tabiböyle uyumadım bile gece de uyumadilar doğru düzgün
Günaydın canım
Günaydın canım. Harikasın. sen asıl listedesin dimi hala? Cuma bildirimde izin bilgini görmedim sankiGünaydın mutlu pazarlar kıslarben bugün sabah tartıda 61.8 i gördüm çok şükür cumaya kadar iyice düşmesi için gayret edeceğim
GunaydinnGünaydın
GünaydınGünaydın kızlar
Afiyet olsun canım nugget vb beslenme tarzı sağlıklı değil. Sende sıkça bu tarz öğünler oluyor. Yine de sen bilirsin tabiDünkü menüm
Sahur
2 adet nugget
Bi dilim ekmek
Krem peynir zeytin ezmesi
Çay
İftar 19:53
Kabak çorbası
Tavuklu mantar sote
Salata
1 kalık yogurt
Spor :3314 adım
Spor yok
Su:2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2833981
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın kızlarrrr
Günaydın mutlu pazarlar kıslarben bugün sabah tartıda 61.8 i gördüm çok şükür cumaya kadar iyice düşmesi için gayret edeceğim
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarGünaydın kızlar
Kolay gelsin canımBebe uyuduguna göre Bende gidip mutfağı toparlayim. Etrafı supureyim sileyim makinayı calistirayim
Afiyet olsun canım şu nugetlari yiyecegine yumurta,1dilim peynir,yeşillik domates salata yesen daha saglikli olmazmiDünkü menüm
Sahur
2 adet nugget
Bi dilim ekmek
Krem peynir zeytin ezmesi
Çay
İftar 19:53
Kabak çorbası
Tavuklu mantar sote
Salata
1 kalık yogurt
Spor :3314 adım
Spor yok
Su:2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2833981
Bı gece bı tarz kahvaltı hazirlayayım inşallahAfiyet olsun canım şu nugetlari yiyecegine yumurta,1dilim peynir,yeşillik domates salata yesen daha saglikli olmazmi
Günaydın kızlar
Gunaydjn kızlar sabahın köründe ayaktayım yine
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrr
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın mutlu pazarlar
Gunaydin kizlarGünaydın hayırlı sabahlar
Tatlım efkar peşimizi bırakmıyor.
Nerdesin sen ablaTatlım efkar peşimizi bırakmıyor.
Noldu bitanem
Yatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.Nerdesin sen abla
Dünki menümü yazıyım hemen23 -29 Nisan Menü Bildirimleri
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Cordelia @Cedarice @Kmsl Hnd kackaloribu @Penguen @Tostombalakanne Fitt_anne @bengisu022 @T u t a s t e @s i d e l y a sardunya1038 @Titizz1 @selensu82 Wilma11 @I-cell_84 @birazhuzurdu2008 @Nilay5454 @Leyl-i-fer @Tutku44 @Ytmz @chikolatagozlum
Yaaaa gecmis olsun ablayaaaaYatıyorum canım...hastayım iki gündür. Migren tuttu gene. Baş ağrısı, mide bulantısı öldürdü beni. Bugün niyetlenmedim. Başımın imanı zayıf koparıp atasım geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?