10 bin adımdan sonra 3 bin miAnladim canım köfteyi 3-4 yiyebilirmissin o zaman
3000 adim cezasi verdim gun sonunda bekliyorum
4-5 yeter diye düşünüyorum ama köfte boyutu önemliKaptanim izgara köftede ne kadar yiyebiliriz köfteyi
Toplam adimindan 3 bini duseriz10 bin adımdan sonra 3 bin mi
Aynen öyle canım bi öğünde birini tercih etmek lazım. Neyseki yeni ceza sistemimiz çok iyi. Caydırıcı olacağına inanıyorumArkadaslar
2 3 kasigi dedigimiz makarna,bulgur pilavi,pirinc pilavi 1dilim ekmek
1kepce corba 1dilim ekmek bide arti ekmek yiyorsaniz bize artı olarak dönüyo bunlara dikkat etmedigimizdende kaynakli tartida artiş gerceklesiyo lutfen dikkat edersek sevinirim
Aynen filizcim. Ben kendime iftar ve sahur için ikişer dilim ekmek hakkı veriyorum. Bazen azaltıyorum 1 dilim yiyorum bazen dediğin gibi çorba pilav değişikliği yapıyorum.Arkadaslar
1kepce corba 1dilim ekmek bide arti ekmek yiyorsaniz bize artı olarak dönüyo bunlara dikkat etmedigimizdende kaynakli tartida artiş gerceklesiyo lutfen dikkat edersek sevinirim
Insallah canim nazi kampı gibi oldu ama yapacak bisey yokAynen öyle canım bi öğünde birini tercih etmek lazım. Neyseki yeni ceza sistemimiz çok iyi. Caydırıcı olacağına inanıyorum
Aslinda çok basit seyler bunlar belkide doymama hissi olucak diye yiyolarAynen filizcim. Ben kendime iftar ve sahur için ikişer dilim ekmek hakkı veriyorum. Bazen azaltıyorum 1 dilim yiyorum bazen dediğin gibi çorba pilav değişikliği yapıyorum.
Bu şekilde hesap yapınca daha kolay ve idareli oluyor bence de
De kaptanım artık yoksa alıp başımi gidecem birkaç gündür motivasyonum çok düşükTamam canım hastasin diye birsey diyemiyorum da
O zaman daha gunun bitmesine daha 6 saat var 3000 adimi bugun bekliyorumDe kaptanım artık yoksa alıp başımi gidecem birkaç gündür motivasyonum çok düşük
Ben o kuralı unutmuşumAma yuzde 1 gelmedin ki ödül hakkin yok
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cnmTeşekkür ederim bitanem
Yok ben bugun istiyorum o cezayı:)))Ben o kuralı unutmuşumYarın bı Leslie yapıp cezamı odeyim en iyisi
Bende bunu bekliyordum yoksa simdi ben yazicaktimYok ben bugun istiyorum o cezayı:)))
YaYok ben bugun istiyorum o cezayı:)))
Aslinda saat 12ye kadar 3000nedirkiYaŞimdi kaptanım ben hasta iken mutfağa eşim girince mındar etmiş mutfağı Bende birkaç gündür temizliğe giriştim bugün buzdolabı erzak dolabını temizledim şimdide yemek yaoiyorum .Yoruldum birazcık oyuzden ceza yarın olsun temiz olsun anlaşalım biz bu konuda
Yarın yaoiuim beşbin yapayım elif başkan anlaşalım senledeBende bunu bekliyordum yoksa simdi ben yazicaktim
Yarin olacaksa 6 binde anlasalimYaŞimdi kaptanım ben hasta iken mutfağa eşim girince mındar etmiş mutfağı Bende birkaç gündür temizliğe giriştim bugün buzdolabı erzak dolabını temizledim şimdide yemek yaoiyorum .Yoruldum birazcık oyuzden ceza yarın olsun temiz olsun anlaşalım biz bu konuda
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin cnm
Ben pilav yemeyi sevmem ama Diyetisyenim eğer yiyeceksen iftarda 6 kaşık yiyebilirsin diyorArkadaslar
Canımmmmmm çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canımSağlıklı günlerin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?