- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yaninada ekmek veriyomu meselaBen pilav yemeyi sevmem ama Diyetisyenim eğer yiyeceksen iftarda 6 kaşık yiyebilirsin diyor
Yok kız ekmeksiz çorbayı da unsuz hamursuz çorba veriyorYaninada ekmek veriyomu mesela
Hehhh simdi oldu iste benimde demek istedigim o pilav yiyosan ekmek yemiceksin zaten tabagini doldurdugunda ondan 3 kasik bundan 3 kasik salata yogurt derken doyuyorsunYok kız ekmeksiz çorbayı da unsuz hamursuz çorba veriyor
Gerçekten doyulıiuyor iftarda ama herşeyden az az yemek lazım sonrasında açlık hissetmemek için mesela bana diyetisyen mutlaka çorba iç diyor ama midem almıyor dedim hocam siz bana bol bol et tavuk kifte yazın ben onlarla doyuyorumHehhh simdi oldu iste benimde demek istedigim o pilav yiyosan ekmek yemiceksin zaten tabagini doldurdugunda ondan 3 kasik bundan 3 kasik salata yogurt derken doyuyorsun
Bende çorbasiz oturamam ramazanda onu içeyim baska bisey yemesemde olurGerçekten doyulıiuyor iftarda ama herşeyden az az yemek lazım sonrasında açlık hissetmemek için mesela bana diyetisyen mutlaka çorba iç diyor ama midem almıyor dedim hocam siz bana bol bol et tavuk kifte yazın ben onlarla doyuyorum
Bende çok sevdim hatta 5 bin olsa adım daha iyi olur birde resimli bildirimAynen öyle canım bi öğünde birini tercih etmek lazım. Neyseki yeni ceza sistemimiz çok iyi. Caydırıcı olacağına inanıyorum
İlk liste adım, ikinci liste spor için. İkisinde de sıralama var. İki listenin birincisine de, yüzde 1 kilo verirse ödül var. Ben mesela yüzde 1 veremem. Birinci olsam bile ödül yok bana.Eline saglik canim sadece adim sonuçları sanırım bunlar. Yaptığımız sporlarda bi sıralama yapiliyor mu
Afiyet olsun canımSabah 09.00
1 haşlama yumurta
Biraz peynir 3 4 yeşil zeytin
1 kase yoğurt +1 dilim ince yufka ekmek
Ara 1.30 1 tabak salata
Akşam 1 tabak etli kabak Yemgi
1 kase yoğurt 2 kaşık pirinç pilav
1 but tavuk eti
Su 2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Afiyet olsun canımSabah 09.00
1 haşlama yumurta
Biraz peynir 3 4 yeşil zeytin
1 kase yoğurt +1 dilim ince yufka ekmek
Ara 1.30 1 tabak salata
Akşam 1 tabak etli kabak Yemgi
1 kase yoğurt 2 kaşık pirinç pilav
1 but tavuk eti
Su 2 litre
Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Doktordan randevu alamadım canım yarın alacağım amaHarika gidiyosun. Ama doktoru ihmal etme tatlim
Afiyet olsun canım kaptanım tulumba için ceza kesmiş zaten bise demiyorum bende
Ben bu hâlini çok sevdim takımınbana gıcık olanlar vardır eminim ama ceza sistemine bayıldım.
Özendirme kız dur
Bende sevmem valla alışmamışım ondan galiba
Pazar sessizliği galiba canım
Kolay gelsin canım bugün miskin hissediyorum
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun canımMenümü yazayım kıslar
Gece 3 de
1 dilim kk kadar yani beyaz peynir
Öğlen 13 de
1 yumurta 1 küçük ince dilim salamlı omlet
1 kk beyaz peynir
1 er salatalık havuç
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği
Ara öğün 16 da
2 kaşık yoğurt 1 kaşık yulaf ezmesi 1 minik muz karıştırıp yedim
3 çilek 1 dilim yeşil elma
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Akşam 18.30
5 kaşık kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
1 kase salata
Bu akşam niyetleneceğim insaAllah akşamı erken hafif tutmak istedim
2 lt su
2 kupa bitki çayı içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
tamam kuzum yapayım gelŞekil olarak çok düzgün oluyor. Alışınca hızlı yapılıyor. Benim gibi sarma kalem gibi olsun diyorsan yap. Çokta gerekli değil. Ben her sarmayı yerim. Yaprakları güzel olsun yeter. Kalın ince etli kuş üzümlü hiç farketmez.
sagol canim suan yuruyusteyim insallah erir giderHarika gidiyosun. Ama doktoru ihmal etme tatlim
Afiyet olsun canım kaptanım tulumba için ceza kesmiş zaten bise demiyorum bende
Ben bu hâlini çok sevdim takımınbana gıcık olanlar vardır eminim ama ceza sistemine bayıldım.
Özendirme kız dur
Bende sevmem valla alışmamışım ondan galiba
Pazar sessizliği galiba canım
Kolay gelsin canım bugün miskin hissediyorum
Kolay gelsin canım
23 nisan nereye gittiSelammmm
Yüyüyoruz. 6. Takım yürüyor. Kadınlar Kulübü dinliyor. Rap Rap Rap
23 Nisan -29 Nisan Adım Yarışması Sonuçları 724. etap Üye 24 Nisan Cumartesi 25 Nisan Pazar 1Cordelia 18.014 2@chikolatagozlum 20.000 3Chedarice 14.342 4@Tostombalakanne 15.096 5@birazhuzurdu2008 12.825 6@Tesnim1989 14.983 7kackaloribu 10.707 8@sulisim 10.015 9@bengisu022 12.024 10Ni454 14.283 11@T u t a s t e 9.785 12Zipzip- 10.009 13@Ytmz 6.044 14Tutku44 0 15@Migim 3.314 16@Sidelya 2.165 17@Leyl-i-fer 0 18sardunya1038 419
23 Nisan -29 Nisan Spor Yarışması Sonuçları 724. etap Üye 24 Nisan Cumartesi 25 Nisan Pazar 1@chikolatagozlum 1.046
2Cordelia 954 3Chedarice 856 4@Tostombalakanne 662 5@sulisim 823 6kackaloribu 481 7sardunya1038 430 8Tutku44 160 9@T u t a s t e 339 10@birazhuzurdu2008 360 11@Tesnim1989 420 12@Sidelya 555 13@bengisu022 360 14Ni454 360 15@Titizz1 150 16@Ytmz 270 17@Migim 90 18Zipzip- 300 19@selensu82 0 20@I-cell_84 0 21@Leyl-i-fer 0
24 Nisan Günümüzü aydınlatan Yıldızlarımız
@chikolatagozlum
Cordelia
@Tostombalakanne
Chedarice
24 Nisan Yükselen Yıldızımız
@sulisim
ah ablacim iyi ol gel buralara özletiyorsunTeşekkür ederim simaycim.
Oruç tutmayınca iyiyim
tamam kuzumArkadaslar
2 3 kasigi dedigimiz makarna,bulgur pilavi,pirinc pilavi 1dilim ekmek
1kepce corba 1dilim ekmek bide arti ekmek yiyorsaniz bize artı olarak dönüyo bunlara dikkat etmedigimizdende kaynakli tartida artiş gerceklesiyo lutfen dikkat edersek sevinirim
Bnm diyetisyen 30 gr köfteden bazen 2 bazen 3 veriyordu, hadi maksimum 4 olsun.Kaptanim izgara köftede ne kadar yiyebiliriz köfteyi
Ben de diyetisyenle hiç çorba içmedim ya şimdi çorba içince kendimi çok suçlu hissediyorum, unsuz çorba yok gibi bir şey. Akşam belki yarım kase içerim, ramazanda da aranıyor yoksa çorba aramam.Gerçekten doyulıiuyor iftarda ama herşeyden az az yemek lazım sonrasında açlık hissetmemek için mesela bana diyetisyen mutlaka çorba iç diyor ama midem almıyor dedim hocam siz bana bol bol et tavuk kifte yazın ben onlarla doyuyorum
Katılıyorum, 3000 az. Bi süre sonra kimse kaçamak yazmıyor, ya yemiyor ya yazmıyorBende çok sevdim hatta 5 bin olsa adım daha iyi olur birde resimli bildirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?