montiyee yazdıklarımı okumalsınız hala gülüorumm hahahahaha
kızlar kiraz mesaj çekti anaormal derecede yoğunmuş işleri nete girmeye fırsatı olmuyormuş iyiymiş.
kızlar kiraz mesaj çekti anaormal derecede yoğunmuş işleri nete girmeye fırsatı olmuyormuş iyiymiş.
senin diş ağrın geçmiş anlaşılan
iyi olmasına çok sevindim yeter ki iş yoğunluğundan olsun yakında katılır aramıza inşallah..buaarada kızlar ben zaten ingilizce çalışmaya çalışıyordum ya önümüzdeki iki ay buraya daha az yazabilirim çünkü üniversite sınavına bir öğrenci çalıştıracağım..tüm matematik-geometri ve analitik geometri elimden geçecek..
apranaxxx içtiiimm kafammm güzeeel olduuuu gül kokuluumm
kıslar albüme resim koydum safiş hanımın istegi üzerine gerçi daha evvel görmüşünüzdür ama .kaldırmadan bakın .
sana şimdiden iyi çalışmalar o zaman tatlım
ama listeden ayrılmaya kalkma sakın
en azından cma sabahları ildirim yap olurmu
ayyy beni istemezseniz kilo aldığımdan dolayı söyleyin yeter üzülmem çünkü size zarar verdiğim için üzülüyorum bu aralar..tekrar kilo vermeye başlarsam moralim de düzelecek ama sadece cumaları girecek kadar uğramamazlık yapmam ki gece bile olsa girip yazarım..ben sizsiz duramaaaammmm
kııss dellenme aşk olsun ne demek istememek
yazımda böyle bir hissemi kapıldın yoksa
yok gülüm saçmalama yaaa
yoğıun oalcaksın ama bizden de kopma en kötü ihtimalle cuma günleri gel diye yazdım
heraldeki gel her zaman keşke her sohbette online burda olsanda sende paylaşımlara daha fazla katılabilsen şeker.....
eminmisin safiş.? ben eşarplıda koyayrım bir ara bakalım ona ne diyceksin ..beni kırmadığın için çok merciiiiiiiiiiiiiiiiii
yalnız itiraf etmeliyim ki ablaaaa
kapalıyken çok farklısın açıkken farklı
bence açık olsan taaa güzel
yanlış anlama beni ama
eşarp bence kadının yaşını en az 5 yıl fazla gösteriyor....
tam bişeyler yazacagım eşim geliyorr
canımmm yazını okurken asla beni istememe gibi bir düşünceye kapılmadım merak etme senin asla böyle birşey düşünmeyeceğini biliyorum hatta takımdaki tüm arkadaşlarım daha fazla paylaşımım olmasını ister ama sonuçta başarı için bir listemiz var ya ben de buaralar sınıfta kalacak kadar tembel bir öğrenciyim ya hanibuyüzden dedim listeler için beni istemezseniz artık diye bitanemm ben kilo ile işim olmasa da bundan sonra 6.takımı takip ederimm :82:
eminmisin safiş.? ben eşarplıda koyayrım bir ara bakalım ona ne diyceksin ..
aeben ablacım ben de safiş gibi düşünüyorum daha önce eşarplı fotolarını görmüştüm ama bugün koyduğuna bayıldımmm çıtırsııın sennnnn
zaten nazımmmm kovucak bizi yakında burdann ıslak odunlaben gitmem yeaaa:d hani bende veremiyorum burdayım manasında öle dedim D: yüzsüz müyüz neiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?