• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar kiraz mesaj çekti anaormal derecede yoğunmuş işleri nete girmeye fırsatı olmuyormuş iyiymiş.

iyi olmasına çok sevindim yeter ki iş yoğunluğundan olsun yakında katılır aramıza inşallah..buaarada kızlar ben zaten ingilizce çalışmaya çalışıyordum ya önümüzdeki iki ay buraya daha az yazabilirim çünkü üniversite sınavına bir öğrenci çalıştıracağım..tüm matematik-geometri ve analitik geometri elimden geçecek..

iyi olmasına çok sevindim yeter ki iş yoğunluğundan olsun yakında katılır aramıza inşallah..buaarada kızlar ben zaten ingilizce çalışmaya çalışıyordum ya önümüzdeki iki ay buraya daha az yazabilirim çünkü üniversite sınavına bir öğrenci çalıştıracağım..tüm matematik-geometri ve analitik geometri elimden geçecek..

sana şimdiden iyi çalışmalar o zaman tatlım
ama listeden ayrılmaya kalkma sakın
en azından cma sabahları ildirim yap olurmu

apranaxxx içtiiimm kafammm güzeeel olduuuu gül kokuluumm:D:D

canımmmm
o ilaçtan nefret ederim ben
çiğneme ile ilgili olan ölüm haberini okuyunca
apranax eve sokmaz oldum
ama iyi geldiyse sana süpperrr ay balam
bu arada
hani senin son halinin fotoları nerde bacımmmmm

kıslar albüme resim koydum safiş hanımın istegi üzerine gerçi daha evvel görmüşünüzdür ama .kaldırmadan bakın .

kıslar albüme resim koydum safiş hanımın istegi üzerine gerçi daha evvel görmüşünüzdür ama .kaldırmadan bakın .

beni kırmadığın için çok merciiiiiiiiiiiiiiiiii :16:

yalnız itiraf etmeliyim ki ablaaaa

kapalıyken çok farklısın açıkken farklı

bence açık olsan taaa güzel
yanlış anlama beni ama
eşarp bence kadının yaşını en az 5 yıl fazla gösteriyor....

sana şimdiden iyi çalışmalar o zaman tatlım
ama listeden ayrılmaya kalkma sakın
en azından cma sabahları ildirim yap olurmu

ayyy beni istemezseniz kilo aldığımdan dolayı söyleyin yeter üzülmem çünkü size zarar verdiğim için üzülüyorum bu aralar..tekrar kilo vermeye başlarsam moralim de düzelecek ama sadece cumaları girecek kadar uğramamazlık yapmam ki gece bile olsa girip yazarım..ben sizsiz duramaaaammmm:19:

ayyy beni istemezseniz kilo aldığımdan dolayı söyleyin yeter üzülmem çünkü size zarar verdiğim için üzülüyorum bu aralar..tekrar kilo vermeye başlarsam moralim de düzelecek ama sadece cumaları girecek kadar uğramamazlık yapmam ki gece bile olsa girip yazarım..ben sizsiz duramaaaammmm:19:

kııss dellenme aşk olsun ne demek istememek
yazımda böyle bir hissemi kapıldın yoksa
yok gülüm saçmalama yaaa
yoğıun oalcaksın ama bizden de kopma en kötü ihtimalle cuma günleri gel diye yazdım
heraldeki gel her zaman keşke her sohbette online burda olsanda sende paylaşımlara daha fazla katılabilsen şeker.....

kııss dellenme aşk olsun ne demek istememek
yazımda böyle bir hissemi kapıldın yoksa
yok gülüm saçmalama yaaa
yoğıun oalcaksın ama bizden de kopma en kötü ihtimalle cuma günleri gel diye yazdım
heraldeki gel her zaman keşke her sohbette online burda olsanda sende paylaşımlara daha fazla katılabilsen şeker.....

canımmm yazını okurken asla beni istememe gibi bir düşünceye kapılmadım merak etme senin asla böyle birşey düşünmeyeceğini biliyorum hatta takımdaki tüm arkadaşlarım daha fazla paylaşımım olmasını ister ama sonuçta başarı için bir listemiz var ya ben de buaralar sınıfta kalacak kadar tembel bir öğrenciyim ya hani:17: buyüzden dedim listeler için beni istemezseniz artık diye bitanemm ben kilo ile işim olmasa da bundan sonra 6.takımı takip ederimm :82:

beni kırmadığın için çok merciiiiiiiiiiiiiiiiii :16:

yalnız itiraf etmeliyim ki ablaaaa

kapalıyken çok farklısın açıkken farklı

bence açık olsan taaa güzel
yanlış anlama beni ama
eşarp bence kadının yaşını en az 5 yıl fazla gösteriyor....
eminmisin safiş.? ben eşarplıda koyayrım bir ara bakalım ona ne diyceksin ..:31:

tam bişeyler yazacagım eşim geliyorr :37:

kocaya bak heleee sana rahat vermiyor yazma bize diye
sanırım zayıflama diye yapıyor bunu :1:

canımmm yazını okurken asla beni istememe gibi bir düşünceye kapılmadım merak etme senin asla böyle birşey düşünmeyeceğini biliyorum hatta takımdaki tüm arkadaşlarım daha fazla paylaşımım olmasını ister ama sonuçta başarı için bir listemiz var ya ben de buaralar sınıfta kalacak kadar tembel bir öğrenciyim ya hani:17: buyüzden dedim listeler için beni istemezseniz artık diye bitanemm ben kilo ile işim olmasa da bundan sonra 6.takımı takip ederimm :82:

anlaştık o halde canım :46:

eminmisin safiş.? ben eşarplıda koyayrım bir ara bakalım ona ne diyceksin ..:31:

dün ekledin yaaaa :53:

aeben ablacım ben de safiş gibi düşünüyorum daha önce eşarplı fotolarını görmüştüm ama bugün koyduğuna bayıldımmm çıtırsııın sennnnn

blackimmm bende hep aynıyımmm hatta artıyımm bgnn sen gidersen bende giderimm:D:D benimde durdu çünküüü kaç haftadır gramlar vs. bir katkım yok takımaaa

kızlar ne oluyor size takımdan listeden çıkmak için bahanemi arıyorsunuz saçmalamayın lütfen
kilo alıyor olabilirsiniz vermiyor olabilirsiniz aynı kalabilirsinizde
bu ayrılmakta ne oturun oturduğunuz yerde
bahaneler üretmeyin lütfen....

Bende her hata 3-4 kg. vermiyorum hoş ama burdyaım farkındaysanız
kovulana kadarda gtmeye niyetim yok :27:

zaten nazımmmm kovucak bizi yakında burdann ıslak odunla:D:D ben gitmem yeaaa:d hani bende veremiyorum burdayım manasında öle dedim:DD: yüzsüz müyüz neiz:D

Back
X