- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
1. mimu88
2. KK Pro ÜyeSimerenya+
3. narin_nazenin+
4. Melek+
5. Safinaz84+
6. blackandwhite+
7. zilan.80+
8. Naz+
9. aslı_ca
aşağaaa baaaaakkkkk amaaaaaaaaan
merhaba kızlar nasılsınız ben şimdi toplantıdan çıktım başım nasıl agrıyor hemen bi agrı kesici aldım gözlerime vuruyor resmen agrısı
yedikmi sorduk sadecehemen bağır zaten seeeennnnn , akşama tarçınlı süt içeyim bari :95:
1. mimu88
2. KK Pro ÜyeSimerenya+
3. narin_nazenin+
4. Melek+
5. Safinaz84+
6. blackandwhite+
7. zilan.80+
8. Naz+
9. aslı_ca
aşağaaa baaaaakkkkk amaaaaaaaaan
maşallah diyelim
ya kahve de içtim benim uykum açılmıyo ya
canım sıkılıyo
Yılbaşında programlarınız neler kızlar neler yapacaksınız :26:
Heee kızz mirayy yakında site çökecekk
aboooo çizelgeyi batırmışım tüüühhhh bana emiii
denizcim sanada geçmiş olsun tatlım
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler kızlar.geçer birazdan aldım ilaç.akşam geç yattım sabah erken kalktım ve 3 saate yakın 20 küsür kişiyle toplantı yapınca cortladım tabisi.nede olsa toto alışkın değil bu tempoya :78: akşama kadar odamda tek başıma sadece telefon görüşmesi ve arada lavaboya çıkınca bikaç yüz görmek dışında hiçbir iletişimi olmayan ben 20 küsür kişiyle 3 saat konuşunca bu basagrısı hafif bile kaldı
rakamlar birbirine karışmışanlayan biri varsa bana yardım etsun tez zamanda yoksam delircem :84: düzeltmeye çalışıyom nerden nasıl yaptım onu bilmiyom aptal kafam
söyle senin neyine çizelge yapmak dimi yani ne karışırsın bilmediğin işe :44: i,şte böyle berbat edersun karıştırırsun herşeyu burnunu sokarsan herşeye nazlı hanım
o zaman sana tempolu bir hayat gerek alış bunlara can can
kız sen hala ordamısın
sorun ne allaasenn yaaa
rakamlar birbirine karışmışanlayan biri varsa bana yardım etsun tez zamanda yoksam delircem :84: düzeltmeye çalışıyom nerden nasıl yaptım onu bilmiyom aptal kafam
söyle senin neyine çizelge yapmak dimi yani ne karışırsın bilmediğin işe :44: i,şte böyle berbat edersun karıştırırsun herşeyu burnunu sokarsan herşeye nazlı hanım
Heee kızz mirayy yakında site çökecekk
Yılbaşında programlarınız neler kızlar neler yapacaksınız :26:
heee safiş ordayum halen iki saattir bir çizelge yapcam çok becerikli ben baksana rakamlar birbirine girmiş dagılmış resmen aynen benim kaynananın suratı gibi
bişeye el atıpta yapamayınca kuduruyom resmen kızzz illaki yapmalıyım
tatlıımmm hedefine yaklaştııın için öyle gözüküyorrrr hedef ile kilon birbirine girmişhayat sana güseeeel tabeeee
zateeen saçma sapan işler yapıyolarrrr altta hzır cevap paneli vardııı ne kadan gğseeell.D
ahhh ahhh evdeyiiimmm...
bi de erkek arkadaşım dioki o gece erkenden yatıcam yılbaşı olduu için çok günah falan dediimanyaaa baak yaaaokurkeeen yılbaşı partilerinden çıkmıodun bana gelince mi günaahh ahhaha
ama hoşuma da gittti
dedimm sen yattt ben ortamlara akıcaaaaamm
o da sen ölmeyi bayılmak sanıyosun dedi...
bi de ben bunu dün kıskandımm bana kızdıııı sonra dedim ki sen beni kıskanıosunnn ben seni neden kıskanamıorummm ben erkeğim dedii gösteririm sana erkekliği özür dile dedim diledi
yaaa adammm kıskanıooo olmadık yerlerdeeeeeee meselaaa kıpkırmızı ruj sürüyorummm sesini çıkarmıyo kırmızı oje süremezsin diyo
mini elbise giyiorummm wooow dio iş yerinde etek giyince yedircem o eteği sana dio
ama safişim bu kadar dengesiz ve zor olunmaz yaniiii ama ona sorarsan o meleeek 3 senedir bütün sorun bende
Moral bozmak yok, tekrardan kitabımızı elimize alıyoruz ve durmak yok yola devam diyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?