Öyle oluyor canm gene de bin şükür evimdeyim diyorum şu kisitlamalardan ne işsiz kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Ogretmensin sende sanirimYorucu olur tüm gün konuşmak. Ben de öyleyim telefon başında canlı ders çok yorucu sınıfımı çocuklarımı özledim
Ne düştün canım? Birşey düşmene gerek yok. Sadece adım yarışmasında 20.000 adım atmış saydım. Önceki hesaplaman kalsın.
Canım yaa. Çok geçmiş olsunGuzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Atdım canımMuhteşem tatlım.
Resim rica etsem
Canım 1. Olcan gibi Yüzde 1 kilo verir misin? Sen yüzde 1 vermezsen eğer, ödül 2. Olursam (Kısmet) bana devredecek. Belki yüzde 1 veririm yanlışlıkla. Ne diyorsun? 2. lik için mücadele edeyim mi?Atdım canım
Evet öğretmenim canım.tabi çok şükür yine. Pandemi çok sarstı herkesi. Çabucak biter geçer inş.Öyle oluyor canm gene de bin şükür evimdeyim diyorum şu kisitlamalardan ne işsiz kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Ogretmensin sende sanirimevde cok daha zordur eminim Allah kolaylik versin insallah
Sahur yemeğim. Karıştırıp yarım saat bekleyip yiyeceğim.Yogurt yulaf da cazip geldi su an bende ekliyim onu bir de oyle deniyim cok sagol canm. Haklisin mideyi biz alıştırıyoruz
Afiyet olsuh harika gözüküyorSahur yemeğim. Karıştırıp yarım saat bekleyip yiyeceğim.
Insallah canimEvet öğretmenim canım.tabi çok şükür yine. Pandemi çok sarstı herkesi. Çabucak biter geçer inş.
Afiyet olsun canım.bol eksiler.Afiyet olsuh harika gözüküyorbende yogurt icine yulaf ve chia ekledim 3 cilek 1 muz ilave ettim yedim yaninda haslanmis yumurta yapamadım esim tereyagli yumurta isteyince ondan yedim birazcik da
İyi akşamlar dün akşam regl oldum öğlene dogru sade Türk kahvesi içtim akşam iftar saati dolapta yazdan kavurup dolaba attığım yeşil binerim vardı onu domates ve sarımsakları biraz pişirdim çocuklara patates salatası yaptım domates zeytin peynir çay yedik 1 dilim pide yedim.
2 litre su içtimZipzip- kaptanım ben 60 a inince mezun olabilir miyim aslında 58 diyordum ama spor yapamıyorum ramazanda evde olunca yürüyüşede çıkamıyorum.
Afiyet olsun canımDünkü iftar menümü yazmadım galiba kusura bakmayın unuttum 1 kase tarhana çorbası 1 karnıyarık birazda domates bibeber soğan salatasıZipzip-
Aksamin hic olmamis canim tabiki acikirsin normal corba yemek salata yeseydin doyardinBugünün menüsü
Sahur 3 hurma 5 zeytin
Dom salatalık
Orucum bozuldu
Kah 3 zeytin
1 Yumurta 1 d peynir
Domates salatalık
Öğlen 3 kaşık pirinç pilavı
1 kase kuru fasulye
Cacık (Kabaklı patlıcanlı çok az bulgur koca bir tencereye 1.5 çay b bulgur koydum)
Ara 1 elma 2 3 çağla 1 d muz
akşam
3 tane çiğköfte
Yeşillik dom sal.
Cacık 2 çatal sütlü tatlı
Bugün hep açtım bilmiyorm kalori açığı olmuştur inş
E Elif_EylulZipzip-
Sagol canimÇok geçmiş olsun canm. Çabucak geçer inş. Küçük kızının mı??
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Kahvaltı 2 yumurtalı omlet
Domates salatalık
5 zeytin
1 dilim peynir
Kare dilim pide ekmeği
Yeşillik
1 TK cokokrem 1 TK bal
Ara granül kahve 3 hurma 2 ceviz
Ara 1 kase yulaf ezmesi sütlü
Akşam yemeği
1 kepçe mantar çorbası
2 servis kaşığı barbunya
1 servis kaşığı bulgur pilavı
Yoğurt salata
1 bardak vişne suyu
Yeşil çay 2 lt su 4ooo adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSalı menüm
Sahur/1/8 pide ,2 yk sahan yumurta,1 sb ayran, domates
İftar/2 sk kapuska,3 sk kıymalı begendi ,3 köfte,1 d.ekmek
Ara/ st granül kahve
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı 12.oo
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim pide ekmeği
Zeytin
Yarım avakado
1tk bal tereyağı
Ara 1 elma
Ara kahve incir ceviz
Akşam
1 tabak güveçte sebzeli et yemeği
1 kase kereviz salatası
Salata
3,4 kaşık barbunya
Ayran
1,5 lt su kiraz sapı çayı
E Elif_EylulZipzip-
Sahuruna yumurta mutlaka ekle canim zaten patates olmamis afiyet olsunIyi aksamlar kızlar menüm
Sahur 2.30
1 tb tost peynir domates salatalik roka 2 kayısı 2 ceviz
Iftar 19 54
2 kepce yoğurt çorbası
Bol salata 6 7 adet patates kizartmasi
Amacim çorbave salata ile kapatmakti günü ama dayanamadim kizartmaya üzgünüm
Su 1.5 lt
23.00 1 yeşil elma
Zipzip- E Elif_Eylul
Patates tava diyosun egerki 3patatesten yapip sadece kendin yediysen olmamisMenüm
Sabah12.00 1.5 tb çiya tohumlu ekmek 1 sahanda yumurta 2 dilim köy peyniri 3 siyah zeytin salatalık 1 dilim salam 1 çatal çikolata
Akşam19.23
1 tabak patates tavası(3 tane patates 4 tane tavuk eti göğüsten) 1 kase cacık bol salata
Su 3 lt
Spor 2348 adım 60 p
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2835815
Sagol canimCanım yaa. Çok geçmiş olsun
Afiyet olsun canım
Cagin hastaligi resmen migrenOlabilir ben de eskiden cok yerdim ama midem agriyo fazla yedikce bende özellikle ramazanda yediklerimi azaltiyorum hem doyuyorum hem de rahat ediyorum
gelen giden olmadı canim allah bilir bozmadim ama yerine tutacagim sonra1damla bile gelse bozun diyo canim ama
degilmis galiba devami yokInşaallah değildir ya ne kadar kaldı iftara
Insallah ise yarar ama korkudan bir sure sakinir o bölgeyiZeytinyagi biberiye yagini karistirdim fizikci öyle dedi 3gun agrir şiserse korkmayin dedi
Sagol canim
+1 cok mu azalttım yemeği acaba kilitlendimi diye düşünüyorum bendeTeşekkür ederim kaptanlarım
Menülerimde fazlalık yok demi
Cuma’dan beri eksi göremiyorum tartıda
Kafayı yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?