Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yorucu olur tüm gün konuşmak. Ben de öyleyim telefon başında canlı ders çok yorucu sınıfımı çocuklarımı özledim
Öyle oluyor canm gene de bin şükür evimdeyim diyorum şu kisitlamalardan ne işsiz kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Ogretmensin sende sanirim evde cok daha zordur eminim Allah kolaylik versin insallah

Cordelia

32 dk dans 96 p
67 dk pilates 402 p
4 dk plank 240 p
6914 adim 207 p

Toplam 945 p.....gene 1000 i bulamadım

Eklentiler

• 1619560485957155739707.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 17
  • 1619560763203358095626.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 21
Guzel giden bir günün ardından acile gitmekte nebiliyim
Kızım koltuktan düştü boynu kakılmıs film cektiler bisey yok dedi ama elletirmiyo bile kafayi yedim saatlerden beri hastanede
Bereket bisey çıkmadi
Canım yaa. Çok geçmiş olsun

Canım 1. Olcan gibi Yüzde 1 kilo verir misin? Sen yüzde 1 vermezsen eğer, ödül 2. Olursam (Kısmet) bana devredecek. Belki yüzde 1 veririm yanlışlıkla. Ne diyorsun? 2. lik için mücadele edeyim mi? @Tostombalakanne hemen peşimde. Arka kulvarda S sulisim
Amanınnn Gidiyoooor tatlıı.
Gel anlaşalım yüzde 1 verme sen

Edit.. P.tesi yüzde 3 le gelmişsin. Gitti tatlı.

Son düzenleme:
Öyle oluyor canm gene de bin şükür evimdeyim diyorum şu kisitlamalardan ne işsiz kalanlar var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin. Ogretmensin sende sanirim evde cok daha zordur eminim Allah kolaylik versin insallah
Evet öğretmenim canım.tabi çok şükür yine. Pandemi çok sarstı herkesi. Çabucak biter geçer inş.

Sahur yemeğim. Karıştırıp yarım saat bekleyip yiyeceğim.
Afiyet olsuh harika gözüküyor bende yogurt icine yulaf ve chia ekledim 3 cilek 1 muz ilave ettim yedim yaninda haslanmis yumurta yapamadım esim tereyagli yumurta isteyince ondan yedim birazcik da

Dünkü iftar menümü yazmadım galiba kusura bakmayın unuttum 1 kase tarhana çorbası 1 karnıyarık birazda domates bibeber soğan salatası Zipzip-
Afiyet olsun canım
Aksamin hic olmamis canim tabiki acikirsin normal corba yemek salata yeseydin doyardin
Çok geçmiş olsun canm. Çabucak geçer inş. Küçük kızının mı??
Sagol canim
Afiyet olsun canım
Salı menüm
Sahur/1/8 pide ,2 yk sahan yumurta,1 sb ayran, domates
İftar/2 sk kapuska,3 sk kıymalı begendi ,3 köfte,1 d.ekmek
Ara/ st granül kahve
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sahuruna yumurta mutlaka ekle canim zaten patates olmamis afiyet olsun
Patates tava diyosun egerki 3patatesten yapip sadece kendin yediysen olmamis
Canım yaa. Çok geçmiş olsun
Sagol canim
Menüm
İftar - 1.5 kase yoğurt çorbası , 4 yaprak sarma, 3 yk yoğurt.
2 litre su
Spor
20.000 adım 600 pn
Jillian 196 pn
1400 atlama 350 pn
80 squat 80 pn
Toplam 1226
Zipzip- Cordelia
Afiyet olsun canım

Olabilir ben de eskiden cok yerdim ama midem agriyo fazla yedikce bende özellikle ramazanda yediklerimi azaltiyorum hem doyuyorum hem de rahat ediyorum
Cagin hastaligi resmen migren
1damla bile gelse bozun diyo canim ama
gelen giden olmadı canim allah bilir bozmadim ama yerine tutacagim sonra

Inşaallah değildir ya ne kadar kaldı iftara
degilmis galiba devami yok

Zeytinyagi biberiye yagini karistirdim fizikci öyle dedi 3gun agrir şiserse korkmayin dedi

Sagol canim
Insallah ise yarar ama korkudan bir sure sakinir o bölgeyi
Teşekkür ederim kaptanlarım
Menülerimde fazlalık yok demi
Cuma’dan beri eksi göremiyorum tartıda
Kafayı yiyecem
+1 cok mu azalttım yemeği acaba kilitlendimi diye düşünüyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…