- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Günaydın canımGünaydın kızlar
İnşallah canımmYa canım üzülme çalıştığın halde olmuyorsa vardır bir hikmeti insaAllah diğerlerinden yüksek alırsın
Günaydın canım pek enerjiksin yoksa yine eksili bi gün müGünaydın kıslar
Nilay seni yeneceğimDün ki menüm
Sabah 1 tb tost
Öğlen =yoğurt kürü
Akşam 1 kase etli bulgur. 1 kâse cacık
İnce bir dilim pasta cezamı yaparım bugün
Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Henüz tartılmadım canımGünaydın canım
İnşallah canımm
Günaydın canım pek enerjiksin yoksa yine eksili bi gün mü
Afiyet olsun canımMenu
1 dlm ekmek
1 kk peynir
Domates salatalık
Iftar
1 .5 kepçe mercimek çorbası
3yk bulgur 5yk et sote
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımHayırlı sabahlar
Salı menüsü
Sahur
Beyaz çay
İftar
1 kepçe çorba
1 tane köfte mantolu köz patlıcan
3 yk pilav
Salata
1,5 lt su
150 sn plank =150 p
4500 adım = 120 p
295 p
Eki Görüntüle 2835944
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımsalı menusu
sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir
sahur :4 yk menemen 1 dlm cavdar ,salatalik
iftar: ,4yk tavuklu sebzeli pilav,4 yk kabakli yogurt ,domates salatasi
su 2 lt
spor
7200 adım 216 puan
yuruyus yaptım oruc oruc hic cikamiyordum bugun biraz yurudum
kızımı uyumak icin bugun yanında olmamı istedi uyuyakaldim spor yapacaktım .. sahur ve iftar arası sure git gide kısaliyor .. iftar ileri gidiyor sahur geri geliyor .. uyku düzenim iyice sasti
Zipzip- Cordelia
Eki Görüntüle 2835948
Afiyet olsun canım sabahta az yemissin cezanida kendin kesmissin zaten kolay gelsinDün ki menüm
Sabah 1 tb tost
Öğlen =yoğurt kürü
Akşam 1 kase etli bulgur. 1 kâse cacık
İnce bir dilim pasta cezamı yaparım bugün
Zipzip- E Elif_Eylul kackaloribu
Iyi canim ama acıyo diyo batiyo heralde katlandimiki bilmiyorumda
Boyun da çok tehlikeli tabi siz de korktunuz haliyle kuzum da korkmuştur belki psikolojik olarak söylüyordur insaAllah öyledir canımIyi canim ama acıyo diyo batiyo heralde katlandimiki bilmiyorumda
Bu hafta mezun olabilirsin canim eksiyle gelirsen mezun edelimİyi akşamlar dün akşam regl oldum öğlene dogru sade Türk kahvesi içtim akşam iftar saati dolapta yazdan kavurup dolaba attığım yeşil binerim vardı onu domates ve sarımsakları biraz pişirdim çocuklara patates salatası yaptım domates zeytin peynir çay yedik 1 dilim pide yedim.
2 litre su içtimZipzip- kaptanım ben 60 a inince mezun olabilir miyim aslında 58 diyordum ama spor yapamıyorum ramazanda evde olunca yürüyüşede çıkamıyorum.
Tamam canımCanım benim hemen yazıyım Ama 6ooo yapamadım 4ooo kaldım
Yatış kalkış düzensizliği kızın gece uyumamasi modumu iyce düşürdü,izne çıkmak istemiyorum diyeti bırakmak hiç istemiyorum ama aktif olamiyinca sorumluluklarimi yerine getirmeyincede
Size karşı mahcup ölüyorum.
Yarinla birlikte aktif olmaya spora menü paylaşımina dikkat edicem cumaya kadar düzene sokamazsam izne çıkmak için müsade isterim senden cnm
Günaydın canımGünaydın
Günaydın canımGünaydın kıslar
Günaydın canımGünaydin
Sanirim öyle canim elletmiyo birseyde surdürmüyoBoyun da çok tehlikeli tabi siz de korktunuz haliyle kuzum da korkmuştur belki psikolojik olarak söylüyordur insaAllah öyledir canım
Geçmiş olsun canım yaa inşallah kötü bir durum yokIyi canim ama acıyo diyo batiyo heralde katlandimiki bilmiyorumda
Bir ağız tadıyla seni yenemeycmNilay seni yeneceğimcumaya ne kaldı ki
Insanin sinirini bozuyor acsin ama kilon oynamiyorGünlük 800-900 kalori alıyorum daha ne yiyecek bilmembende
Kilitlese bile nafile alışacak zamanla verecek başka çaresi yokyıllardır taşıyoruz bu kiloları artık bırakma zamanı geldi
Sagol canimGeçmiş olsun canım yaa inşallah kötü bir durum yok
Yüzdeyi hesaplamamışdım canım kendin hesaplamlşsın. Ben ödül hakkımı kullanmicam benim yerime kullanırsınCanım 1. Olcan gibi Yüzde 1 kilo verir misin? Sen yüzde 1 vermezsen eğer, ödül 2. Olursam (Kısmet) bana devredecek. Belki yüzde 1 veririm yanlışlıkla. Ne diyorsun? 2. lik için mücadele edeyim mi?@Tostombalakanne hemen peşimde. Arka kulvarda @birazhuzurdu2008
Amanınnn Gidiyoooor tatlıı.
Gel anlaşalım yüzde 1 verme sen
Edit.. P.tesi yüzde 3 le gelmişsin. Gitti tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?