Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın canımGünaydın kızlar
Süper canım benim. bende eksideyim ama daha çok değil. bakalım cumaya kadar neler olacak. ama standart -500 gr ile gelecek gibiyim yineHenüz tartılmadım canım4 gibi tartılacağım ama cıss yemedigim için için rahat sen ne durumdasın cuma çok güzel eksideydin
günaydın canımmGünaydın kizlar
günaydın canımmGünaydin
AminBir ağız tadıyla seni yenemeycm
günaydın canımmGünaydın herkese
günaydın canımmGünaydın kızlar
Ben tartılamadım bir türlü sorma neler oldu neler şuan tartım yanımda degil eksi miyim artı mıyım bilmiyorum en son cuma günü tartıldımSüper canım benim. bende eksideyim ama daha çok değil. bakalım cumaya kadar neler olacak. ama standart -500 gr ile gelecek gibiyim yine
günaydın canımm
günaydın canımm
Amin
günaydın canımm
günaydın canımm
Afiyet olsun migi siz karnıbahar pizzasini sureklimi yersinizGünaydın :)
27 nisan menüsü
Sahur 4:15
2 dilim karnabahar pizzası (iftardan kalan )
Çay
İftar 19:56
1 tabak kuru fasulye
Yogurt
Acı biberli salata( bi kaşık yedim çok acılıydı )
Ara: Türk kahvesi
Spor : Eki Görüntüle 2836056
İftardan kalandı sürekli değil bitsin diye yedik eşimleAfiyet olsun migi siz karnıbahar pizzasini sureklimi yersiniz
noldu kız sorma desende sordum:)Ben tartılamadım bir türlü sorma neler oldu neler şuan tartım yanımda degil eksi miyim artı mıyım bilmiyorum en son cuma günü tartıldım
Hayir surekli ayni seyi gorüyorum menunde onu yicegine daha guzel seyler yapabilirsinİftardan kalandı sürekli değil bitsin diye yedik eşimle
Eksi olsunda yeterki Gr olsunSüper canım benim. bende eksideyim ama daha çok değil. bakalım cumaya kadar neler olacak. ama standart -500 gr ile gelecek gibiyim yine
günaydın canımm
günaydın canımm
Amin
günaydın canımm
günaydın canımm
Günaydın canımGünaydın kizlar
Uzun bir süre gürültü toza maruz kalıcaksiniz deseneselamlar..
bizim evimizin yanindaki inşaat başladi.
evet öle olacak.. yarın da evdeyim.Uzun bir süre gürültü toza maruz kalıcaksiniz desene
günaydın canımmGünaydın kizlar
aynen öyle canım. eksi eksidir.Eksi olsunda yeterki Gr olsun
canım aman ne yapabiliyorsan yap bencede.Regl oldum sonunda kaç gündür geldi geliyor gelicek diye bekliyorum İlaçların etkisi oldu galiba
Şimdi hedef cumaya ödemi atmakta Soda alıp yarın Dukan bırası yapıyım o bana çok iyi geliyor du
Bak sennnn.Yüzdeyi hesaplamamışdım canım kendin hesaplamlşsın. Ben ödül hakkımı kullanmicam benim yerime kullanırsın
Dukan birası nasıl hazırlanıyor canım?Regl oldum sonunda kaç gündür geldi geliyor gelicek diye bekliyorum İlaçların etkisi oldu galiba
Şimdi hedef cumaya ödemi atmakta Soda alıp yarın Dukan bırası yapıyım o bana çok iyi geliyor du
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?