Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasın. İnşallah tartıda güzel eksiler gelir.

Sen listeye girdiğini unut canım stres yapma arti gelmezsin. WC problemini çöz ekşi gelirsin zaten.
Günaydın kızlar

Günaydın kızlar

Günaydın kıslar

Günaydın kizlar

Günaydın herkese

Günaydın kızlar

Günaydın kizlar
Günaydın kızlar kaç sayfa birikmiş 2 gündür yoğundum bebelr durmuyor. Dün anneme gittik akşamları da erken yatıyorum çocuklar uyuyunca oruçlu olunca zor geçiyor günler

Muhasebe mi?

Kızlar gerçekten aç karnına kayısı yiyin 4 5 tane üzerine de su için. hatta suya islatın kayısıyı. akşamdan sahura kadar. sahurda suyunu içip kayısısını yiyin. ben dün akşam kayısı yedim. tuvalete çıktım.

normalde inanılmaz problemim var bu konuda. gece sahurdada kalkınca ilk kayısı yedim üstüne 2 bardak su içtim 10 dakika bekleyip sahur yaptım. yine tuvalete çıktım.

Lütfen aman deyip geçmeyin, deneyin. cuma günü artı gelmeyelim yine takımca. Aman deyim valla kaptanlar bu kez takıma kilit vururlar bence

Bana kalsa hemen kilit vuracağım da

Ya kaptanım valla çok korkuyorum bu aralar kapatacaksınız diye valla. haftalardır 1.liğimiz yok. hatta ikinciliğimiz yok. son anda sonunculuktan yırtıyoruz resmen. bi anlık sinirle bitti demenden korkuyorum
Aslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruz
Zaten 6 takim var
Neyseki cok sinirli bir insan degilim ama iste bazen tahammülüm kalmiyor

Aslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruz
Zaten 6 takim var
Neyseki cok sinirli bir insan degilim ama iste bazen tahammülüm kalmiyor
elinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çok

Insallah canim

Ayy inşallah.

Kaptanlar hepimizi kovacak bu sefer.

çıkmış sorularına bak .oradan çıkıyor çoğu sinavda:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…