Harikasın. İnşallah tartıda güzel eksiler gelir.Günaydın :)
27 nisan menüsü
Sahur 4:15
2 dilim karnabahar pizzası (iftardan kalan )
Çay
İftar 19:56
1 tabak kuru fasulye
Yogurt
Acı biberli salata( bi kaşık yedim çok acılıydı )
Ara: Türk kahvesi
Spor : Eki Görüntüle 2836056
Sen listeye girdiğini unut canım stres yapma arti gelmezsin. WC problemini çöz ekşi gelirsin zaten.Motivasyonum cok düştü benim pzt arti gelmiş olmam uzerine lavabo sıkıntım hala cozulmedi cuma arti gelicem stresi ile aklımda surekli kacamak var. Ve spor yapamıyorum kac gündür bu da düşürdü beni. Keske bu hafta listeue girmemiş olsaydim sanirim takimi etkileyecegim stresi de yaramadi bana
Günaydın kızlar
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kıslar
Günaydın kizlar
Günaydin
Günaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın kizlar
Muhasebe mi?Aöf bahar dönemi sınav sonuçları açıklanmış. Genel muhasebe den yine düşük almışım. Yok arkadaş ya iktisat ve muhasebe başımın belası. Bitmeyecek gibi geliyor okul. İnşallah çan eğrisinden yırtarım finallerden sonra.
yoksa senin için leblebi miMuhasebe mi?
Bana kalsa hemen kilit vuracağım daKızlar gerçekten aç karnına kayısı yiyin 4 5 tane üzerine de su için. hatta suya islatın kayısıyı. akşamdan sahura kadar. sahurda suyunu içip kayısısını yiyin. ben dün akşam kayısı yedim. tuvalete çıktım.
normalde inanılmaz problemim var bu konuda. gece sahurdada kalkınca ilk kayısı yedim üstüne 2 bardak su içtim 10 dakika bekleyip sahur yaptım. yine tuvalete çıktım.
Lütfen aman deyip geçmeyin, deneyin. cuma günü artı gelmeyelim yine takımca. Aman deyim valla kaptanlar bu kez takıma kilit vururlar bence
Ya kaptanım valla çok korkuyorum bu aralar kapatacaksınız diye valla. haftalardır 1.liğimiz yok. hatta ikinciliğimiz yok. son anda sonunculuktan yırtıyoruz resmen. bi anlık sinirle bitti demenden korkuyorumBana kalsa hemen kilit vuracağım da
Aslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruzYa kaptanım valla çok korkuyorum bu aralar kapatacaksınız diye valla. haftalardır 1.liğimiz yok. hatta ikinciliğimiz yok. son anda sonunculuktan yırtıyoruz resmen. bi anlık sinirle bitti demenden korkuyorum
elinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çokAslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruz
Zaten 6 takim var
Neyseki cok sinirli bir insan degilim ama iste bazen tahammülüm kalmiyor
Insallah canimelinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çok
Ayy inşallah.elinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çok
aaa bilmiyordum, şimdi duydum. helal olsun gerçekten. hepsini karıştırıyorum da ben.Leblebi demeyelim mesleğime.
aaa bilmiyordum, şimdi duydum. helal olsun gerçekten. hepsini karıştırıyorum da ben.
Kaptanlar hepimizi kovacak bu sefer.Kızlar gerçekten aç karnına kayısı yiyin 4 5 tane üzerine de su için. hatta suya islatın kayısıyı. akşamdan sahura kadar. sahurda suyunu içip kayısısını yiyin. ben dün akşam kayısı yedim. tuvalete çıktım.
normalde inanılmaz problemim var bu konuda. gece sahurdada kalkınca ilk kayısı yedim üstüne 2 bardak su içtim 10 dakika bekleyip sahur yaptım. yine tuvalete çıktım.
Lütfen aman deyip geçmeyin, deneyin. cuma günü artı gelmeyelim yine takımca. Aman deyim valla kaptanlar bu kez takıma kilit vururlar bence
Iyi şükür canim simdi parka göturdum dağ bayir gezdi azda olsa acıyo diyo gecicek insallah çok sagol
Iyi olmasina sevindim canımIyi şükür canim simdi parka göturdum dağ bayir gezdi azda olsa acıyo diyo gecicek insallah çok sagol
çıkmış sorularına bak .oradan çıkıyor çoğu sinavda:)Aöf bahar dönemi sınav sonuçları açıklanmış. Genel muhasebe den yine düşük almışım. Yok arkadaş ya iktisat ve muhasebe başımın belası. Bitmeyecek gibi geliyor okul. İnşallah çan eğrisinden yırtarım finallerden sonra.
Sagol canimIyi olmasina sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?