Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya kaptanım valla çok korkuyorum bu aralar kapatacaksınız diye valla. haftalardır 1.liğimiz yok. hatta ikinciliğimiz yok. son anda sonunculuktan yırtıyoruz resmen. bi anlık sinirle bitti demenden korkuyorum
Kaç haftadir 4.cü oluyoruz 1.ciligi gectim ilk 3de bile degiliz çok kiziyorum kendimize

Iyi geceler kızlar gun boyu annemdeydim yasaklar gelmeden yemek vs yaptım (ameliyat sonrası agir kaldirmasi, eğilmesi ,cok ayakta kalmasi yasak 6 ay) iftar sonrası migrenim tuttu yediklerim bosa gitti bi yattim yatis o yatis
Yavrum benim çok geçmiş olsun.

Insanin sinirini bozuyor acsin ama kilon oynamiyor bide sözde vitamin takviyesine başladım ama tık yok aksineb2 gündür acayip uyku yapiyor b12 bıraktıkları yerde uyuma isteği olustu
Bu akşam dokturum ile konuşacak bende neden durdu kabızlık sorunu da yaşıyorum gerekirse listeyi değişmesini isteyecek bakalım artık

Iyi geceler kızlar gun boyu annemdeydim yasaklar gelmeden yemek vs yaptım (ameliyat sonrası agir kaldirmasi, eğilmesi ,cok ayakta kalmasi yasak 6 ay) iftar sonrası migrenim tuttu yediklerim bosa gitti bi yattim yatis o yatis
Geçmiş olsun şimdi nasılsın?

Afiyet olsun canım.bol eksiler.
Teşekkür ederim canm aminn insallah
Yumurtayı yeniden sevmeye çalışıyorumm
Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım kızartma işini bu akşam bende yaptım çok pişmanım

Afiyet olsun canım

Teşekkürler canim

Yine farkını göstermesin
Sorma canim bende de var o pişmanlık sana da afiyet olsun bu arada canm
Olabilir canım hem yumurta Yemen yqğ yakmana yardımcı olur
Insallah bakalm bundan sonra sahurda yumurta yemeye zorlicam kendimi biraz
Insallah canm bi cozsem su sıkıntıyı bakalm

Gunkurusu olanmi normal kayısı mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…