Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Peynir süttr tok tutuyor yumurtaya alternatif bunları da tüketebilirsin cnm

Kesinlikle haklısın ..Mesala ben şimdiye kadar sıkıntısız gidiyordum ama bu hafta biraz ihmal ettim burayı diyeti sporu Geçen haftaların hatrina bu haftayi görmezden geliceginizi düşünüyorum lakin haftaya suistimal edersem terlikle kovalayin beni

Kızlar ya. Kısa çalışma ödeneği alıyorum. sigortasız ve evde görünüyorum. ona rağmen işe getiriyor patron. 20 gün kapanma da evde duracaktık biz izin belgesi alınan kategoriden değiliz. saçma sapan izin belgesi çıkarttırıyormuş bize bi kurumdan patron. yasalmış gibi bide işe getirecek. 170 i aradım şikayet için bilgim gizli kalsın diyorum. yine de işvereniniz öğrenebilir sizin şikayet ettiğinizi diyor. bu nasıl iş dedim. devlet benim değil işverenin yanında ya. çok canım sıkkın. çocukla işe gel git mi yapacağım günlerce, nasıl olacak hiç bilmiyorum. ağlama modundayım.

Bak terlik gelince küsme o zaman sonra

Nasil yani buhaftada kotümusun onumu demek istiyosun ben fransiz

Kac haftadır guzel eksilerle gelmen önemli ama iste bir kisinin bile kotu gelmesi derece yapmayı etkiliyor

Nasil yani buhaftada kotümusun onumu demek istiyosun ben fransiz
Aynen onu diyorum aktif değildim su spor düzenli değildi iki gün fazla kaçırdım yemegi bugünle yarın toparlamaua çalışıcam Dukan birasi yaptım ..regl olduğum için tartı yanıltıcı şuan ama cumaya büyük artı geleceğimi düşünmüyorum

Hayirda çok kacirdim 2gün demek herkese haksızlık oluyo demek degilmi bu burda birkac kisi bunu yapiyo sonrada cumaya 2gun kala detoks ne anlami kaldi

Kac haftadır guzel eksilerle gelmen önemli ama iste bir kisinin bile kotu gelmesi derece yapmayı etkiliyor
Kesinlikle haklısın kaptanım ama haftalarca aynı düzey de motivasyon yüksek olmuyor ..Yaşanan sıkıntı yoğunluk motivasyonu düşürebiliyor..Bu da en fazla 1 hafta sürer buda tolera edilebilir diye düşünüyorum

Hayirda çok kacirdim 2gün demek herkese haksızlık oluyo demek degilmi bu burda birkac kisi bunu yapiyo sonrada cumaya 2gun kala detoks ne anlami kaldi
Buyuzden toparliyamazsam izine çıkarım dedim kaptana dün .. Kesinlikle haklısın ama bu insanı bı durum degil mi .Diyetin sürecinde hiç fazla kacirdigin olmadi mi
İki gün kala detoks yapmak telafidir buda artiyi eksiye çeviriyorsa bı sıkıntı yoktur bence

Diyette hic fazla kacirdigim olmadi benim heleki listedeyken hic artiyla gelmedim 1kere sabit gelmisligim var,anliyorum tabikide ama bunu 2günde eksiye cevirmek mucize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…