Elifcigim ramazanda biraz görmezden geliverBu hafta sessiz sakin olucam belkide cumaya 1.ci oluruzsonunculuk geliyo demicem söz
Peynir süttr tok tutuyor yumurtaya alternatif bunları da tüketebilirsin cnmTeşekkür ederim canm aminn insallah
Yumurtayı yeniden sevmeye çalışıyorumm
Sorma canim bende de var o pişmanlıksana da afiyet olsun bu arada canm
Insallah bakalm bundan sonra sahurda yumurta yemeye zorlicam kendimi biraz
Insallah canm bi cozsem su sıkıntıyı bakalm
günkurusu canım. bimden aldım paketli olanlardanGunkurusu olanmi normal kayısı mi canım
Amaaaa herkes yesinmi yaniElifcigim ramazanda biraz görmezden geliverRamazandan sonra derecelerden derece beğen o iş bizde
Kesinlikle haklısınelinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çok
Kv iyi geliyordu benim de ordan biliyorumgünkurusu canım. bimden aldım paketli olanlardan
Bak terlik gelince küsme o zaman sonraKesinlikle haklısın..Mesala ben şimdiye kadar sıkıntısız gidiyordum ama bu hafta biraz ihmal ettim burayı diyeti sporu Geçen haftaların hatrina bu haftayi görmezden geliceginizi düşünüyorum lakin haftaya suistimal edersem terlikle kovalayin beni
Nasil yani buhaftada kotümusun onumu demek istiyosun ben fransizKesinlikle haklısın..Mesala ben şimdiye kadar sıkıntısız gidiyordum ama bu hafta biraz ihmal ettim burayı diyeti sporu Geçen haftaların hatrina bu haftayi görmezden geliceginizi düşünüyorum lakin haftaya suistimal edersem terlikle kovalayin beni
Hiç kusme huyum yoktur helede hak ediyorsamBak terlik gelince küsme o zaman sonra
Kac haftadır guzel eksilerle gelmen önemli ama iste bir kisinin bile kotu gelmesi derece yapmayı etkiliyorKesinlikle haklısın..Mesala ben şimdiye kadar sıkıntısız gidiyordum ama bu hafta biraz ihmal ettim burayı diyeti sporu Geçen haftaların hatrina bu haftayi görmezden geliceginizi düşünüyorum lakin haftaya suistimal edersem terlikle kovalayin beni
Öyle diyen birileride vardi yok oldu gittiKac haftadır guzel eksilerle gelmen önemli ama iste bir kisinin bile kotu gelmesi derece yapmayı etkiliyor
Aynen onu diyorum aktif değildim su spor düzenli değildi iki gün fazla kaçırdım yemegiNasil yani buhaftada kotümusun onumu demek istiyosun ben fransiz
Kimdi kiÖyle diyen birileride vardi yok oldu gitti
Hayirda çok kacirdim 2gün demek herkese haksızlık oluyo demek degilmi bu burda birkac kisi bunu yapiyo sonrada cumaya 2gun kala detoks ne anlami kaldiAynen onu diyorum aktif değildim su spor düzenli değildi iki gün fazla kaçırdım yemegibugünle yarın toparlamaua çalışıcam Dukan birasi yaptım ..regl olduğum için tartı yanıltıcı şuan ama cumaya büyük artı geleceğimi düşünmüyorum
Hesabını kapatip giden birisiKimdi ki
Kesinlikle haklısın kaptanım ama haftalarca aynı düzey de motivasyon yüksek olmuyor ..Yaşanan sıkıntı yoğunluk motivasyonu düşürebiliyor..Bu da en fazla 1 hafta sürer buda tolera edilebilir diye düşünüyorumKac haftadır guzel eksilerle gelmen önemli ama iste bir kisinin bile kotu gelmesi derece yapmayı etkiliyor
Buyuzden toparliyamazsam izine çıkarım dedim kaptana dün .. Kesinlikle haklısın ama bu insanı bı durum degil mi .Diyetin sürecinde hiç fazla kacirdigin olmadi miHayirda çok kacirdim 2gün demek herkese haksızlık oluyo demek degilmi bu burda birkac kisi bunu yapiyo sonrada cumaya 2gun kala detoks ne anlami kaldi
Kim o taniyormuyuzÖyle diyen birileride vardi yok oldu gitti
Diyette hic fazla kacirdigim olmadi benim heleki listedeyken hic artiyla gelmedim 1kere sabit gelmisligim var,anliyorum tabikide ama bunu 2günde eksiye cevirmek mucizeBuyuzden toparliyamazsam izine çıkarım dedim kaptana dün .. Kesinlikle haklısın ama bu insanı bı durum degil mi .Diyetin sürecinde hiç fazla kacirdigin olmadi mi
İki gün kala detoks yapmak telafidir buda artiyi eksiye çeviriyorsa bı sıkıntı yoktur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?