- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Siz gelmeden o coktan gitmisti canimKim o taniyormuyuz
Ben de birazdan başlayacağım.40 dk yürüyüş 35 dk pilates yapildi...kaldirin totoları az kaldi Cuma ya
Baş harfi T mi?Hesabını kapatip giden birisi
Helal olsun elifcigim İradeni alkislarim sadece.. ne yazikki ben bunu başaramadım fazla kaçırmadan aynı motivasyonla 1o 2o kilo vermem mumkun olmadı hiç bir dönem ..inislerim çıkışlarım oldu ..Diyette hic fazla kacirdigim olmadi benim heleki listedeyken hic artiyla gelmedim 1kere sabit gelmisligim var,anliyorum tabikide ama bunu 2günde eksiye cevirmek mucize
Aman söylenip gitmisti iste arti gelip arkada bir iz birakmisti listeden cıkışınla pat pat pat söylediklerini hatirliyorumBaş harfi T mi?
Ayy unutmusum onu tamamenHesabını kapatip giden birisi
Ne safmışımAman söylenip gitmisti iste arti gelip arkada bir iz birakmisti listeden cıkışınla pat pat pat söylediklerini hatirliyorum
Neden kizNe safmışım
Tamam işte TAman söylenip gitmisti iste arti gelip arkada bir iz birakmisti listeden cıkışınla pat pat pat söylediklerini hatirliyorum
Çoktaaa tırtttttt ttttTamam işte T
Çok erken yapmissin canim bidaha yapma öyle emziriyosunSelam kızlar naber ben bugün saat 12 de sahur yaptım çok zorlanıyorum halim yoktu kalkıp bişeyler yemeye
Buyrun benimmm
Bende bugün ilk defa iftardan önce 20.000 adımı tamamladım40 dk yürüyüş 35 dk pilates yapildi...kaldirin totoları az kaldi Cuma ya
A. S. Sen bana cevap vermedin?Selam kızlar naber ben bugün saat 12 de sahur yaptım çok zorlanıyorum halim yoktu kalkıp bişeyler yemeye
Daha 1.000 adım benim.Bende bugün ilk defa iftardan önce 20.000 adımı tamamladım
Nörüyon kizBuyrun benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?