Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bol bol soru cozsen canim
Bugun unutmadan deneyeceğim canim insallah
Bana kalsa hemen kilit vuracağım da
Kurunun yaninda yaşta yanar
Aslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruz
Zaten 6 takim var
Neyseki cok sinirli bir insan degilim ama iste bazen tahammülüm kalmiyor
Acaba ramazandan mi ben 500+400+900 verdim ramazan girişiyle öncekine göre az verdim
elimden geleni yapıyorum ama bazılarının artılarına rağmen hala yediğini görünce icimden kızmak yetmiyor artik tasmak üzere

Kaptanlar hepimizi kovacak bu sefer.
Gidecek yerim mi var çalacak kapım mi var bunu eller anlamaz 6. Tkm sana ihtiyacım var ... hadi hep birlikte ...
Hak edeni kovsunlar bence :)
Yavrum benim çok geçmiş olsun.
Sagol abla sen nasıl oldun
Bu akşam dokturum ile konuşacak bende neden durdu kabızlık sorunu da yaşıyorum gerekirse listeyi değişmesini isteyecek bakalım artık
İnşallah ise yarar canım
Geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Iyiyim canım sagool
Ozaman ikimizde tetikte olalim
Bunun altına ne yazacaktim unuttum
40 dk yürüyüş 35 dk pilates yapildi...kaldirin totoları az kaldi Cuma ya
kiz kolumu kaldiracak enerji yok benim ttotoda büyük şuan kolay kolay kalmaz tanidik vinc varmi

Bu hafta sessiz sakin olucam belkide cumaya 1.ci oluruz sonunculuk geliyo demicem söz

Cuma gelmeden pazarlık baslamis
hem sigorta gününüzü çalıyor hem priminizi hemde yolacak yer ariyor. Benim bildiğim bilgiler gizli kaliyor canim

Öyle diyen birileride vardi yok oldu gitti

Hesabını kapatip giden birisi

Aman söylenip gitmisti iste arti gelip arkada bir iz birakmisti listeden cıkışınla pat pat pat söylediklerini hatirliyorum
Daha da cok merak ettim hayir arti gelip bide hakli mi cikmaya çalıştı
Pasta yemege ragmen eksi gelmek
Icindeki yagdan dolayi wc ye cikariyor :)
Daha 1.000 adım benim.
1007 de benim surungenler gibiyim

Sahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Ekmek yemezsen daha az acıkıyorsun
Ver bilgileri ben şikayet edeyim. Aramızdaki bağlantıyı asla bulamazlar

Baharim kekliğim şuan motivasyonum tavan cumaya eksi Allah'ın izniyle

Abla ben araştırmalarım sonucunda regl öncesi hormonal değişiklikten kaynaklandığını anladım. Regl öncesi başlıyor 3-4gun sürüyor. Benm mideme pek vurmuyor ama ağrıdan başım uyuşuyor, istifra edecek hale geliyorum.
Masaj taşı almayı düşünüyorum

Regl döneminde benimde basim ağrır ama eskiden yoktu 1,2 senedir olmaya başladı ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…