Valla nörim sen nörinNörüyon kiz
Heee görüyommm canim seniValla nörim sen nörin
Masallah naptinda 20.000 oldu harikasinBende bugün ilk defa iftardan önce 20.000 adımı tamamladım
Tşk ederim canım elhamdülillah iyiyim sen nasılsınHeee görüyommm canim seni
Merak ettim
Yok yapmam inşallah bir daha çok zorÇok erken yapmissin canim bidaha yapma öyle emziriyosun
Hangi mesajına prenses görmedim benA. S. Sen bana cevap vermedin?
Bende iyiyim canimTşk ederim canım elhamdülillah iyiyim sen nasılsın
Bol bol soru cozsen canimAöf bahar dönemi sınav sonuçları açıklanmış. Genel muhasebe den yine düşük almışım. Yok arkadaş ya iktisat ve muhasebe başımın belası. Bitmeyecek gibi geliyor okul. İnşallah çan eğrisinden yırtarım finallerden sonra.
Bugun unutmadan deneyeceğim canim insallahKızlar gerçekten aç karnına kayısı yiyin 4 5 tane üzerine de su için. hatta suya islatın kayısıyı. akşamdan sahura kadar. sahurda suyunu içip kayısısını yiyin. ben dün akşam kayısı yedim. tuvalete çıktım.
normalde inanılmaz problemim var bu konuda. gece sahurdada kalkınca ilk kayısı yedim üstüne 2 bardak su içtim 10 dakika bekleyip sahur yaptım. yine tuvalete çıktım.
Lütfen aman deyip geçmeyin, deneyin. cuma günü artı gelmeyelim yine takımca. Aman deyim valla kaptanlar bu kez takıma kilit vururlar bence
Kurunun yaninda yaşta yanarBana kalsa hemen kilit vuracağım da
Acaba ramazandan mi ben 500+400+900 verdim ramazan girişiyle öncekine göre az verdimAslinda guzel gidiyoruz ortalamamiz da guzel oluyor ama ucuncu dorduncu oluyoruz
Zaten 6 takim var
Neyseki cok sinirli bir insan degilim ama iste bazen tahammülüm kalmiyor
elimden geleni yapıyorum ama bazılarının artılarına rağmen hala yediğini görünce icimden kızmak yetmiyor artik tasmak üzereelinden geleni yapan kimseye aslında bende kızamıyorum. ama rahat rahat takılıp, son dakika cuma günü artı gelip ay neden böyle oldu moduna girenler hakkımıza giriyor diye bende içten içe çok kızıyorum. Neyse bu hafta inşallah güzel bir sonuç alırız da motivayonumuz artar daha çok
Gidecek yerim mi var çalacak kapım mi var bunu eller anlamaz 6. Tkm sana ihtiyacım var ... hadi hep birlikte ...Kaptanlar hepimizi kovacak bu sefer.
Sagol abla sen nasıl oldunYavrum benimçok geçmiş olsun.
İnşallah ise yarar canımBu akşam dokturum ile konuşacak bende neden durdu kabızlık sorunu da yaşıyorumgerekirse listeyi değişmesini isteyecek bakalım artık
Iyiyim canım sagoolGeçmiş olsun şimdi nasılsın?
Bunun altına ne yazacaktim unuttumOzaman ikimizde tetikte olalim
kiz kolumu kaldiracak enerji yok benim ttotoda büyük şuan kolay kolay kalmaz tanidik vinc varmi40 dk yürüyüş 35 dk pilates yapildi...kaldirin totoları az kaldi Cuma ya
Bu hafta sessiz sakin olucam belkide cumaya 1.ci oluruzsonunculuk geliyo demicem söz
Cuma gelmeden pazarlık baslamisKesinlikle haklısın..Mesala ben şimdiye kadar sıkıntısız gidiyordum ama bu hafta biraz ihmal ettim burayı diyeti sporu Geçen haftaların hatrina bu haftayi görmezden geliceginizi düşünüyorum lakin haftaya suistimal edersem terlikle kovalayin beni
hem sigorta gününüzü çalıyor hem priminizi hemde yolacak yer ariyor. Benim bildiğim bilgiler gizli kaliyor canimKızlar ya. Kısa çalışma ödeneği alıyorum. sigortasız ve evde görünüyorum. ona rağmen işe getiriyor patron. 20 gün kapanma da evde duracaktık biz izin belgesi alınan kategoriden değiliz. saçma sapan izin belgesi çıkarttırıyormuş bize bi kurumdan patron. yasalmış gibi bide işe getirecek. 170 i aradım şikayet için bilgim gizli kalsın diyorum. yine de işvereniniz öğrenebilir sizin şikayet ettiğinizi diyor. bu nasıl iş dedim. devlet benim değil işverenin yanında ya. çok canım sıkkın. çocukla işe gel git mi yapacağım günlerce, nasıl olacak hiç bilmiyorum. ağlama modundayım.
Öyle diyen birileride vardi yok oldu gitti
Hesabını kapatip giden birisi
Daha da cok merak ettim hayir arti gelip bide hakli mi cikmaya çalıştıAman söylenip gitmisti iste arti gelip arkada bir iz birakmisti listeden cıkışınla pat pat pat söylediklerini hatirliyorum
Icindeki yagdan dolayi wc ye cikariyor :)Pasta yemege ragmen eksi gelmek
1007 de benim surungenler gibiyimDaha 1.000 adım benim.
Tatlım bebegin kucuk cok zorluyorsa tutma sütun azaldi miHangi mesajına prenses görmedim benaçlık bugün dengemi şaşırttı
Ekmek yemezsen daha az acıkıyorsunSahur için tostu birakip sadece yumurta yogurt salatalik domates peynir yesem diye düşünüyorum ama gün icinde daha mi fazla acikirim diye korkuyorum biraz da. Sen yumurta yogurt mu yiyorsun ve kac tane ve ne kadar yiyorsun canm
Ver bilgileri ben şikayet edeyim. Aramızdaki bağlantıyı asla bulamazlarKızlar ya. Kısa çalışma ödeneği alıyorum. sigortasız ve evde görünüyorum. ona rağmen işe getiriyor patron. 20 gün kapanma da evde duracaktık biz izin belgesi alınan kategoriden değiliz. saçma sapan izin belgesi çıkarttırıyormuş bize bi kurumdan patron. yasalmış gibi bide işe getirecek. 170 i aradım şikayet için bilgim gizli kalsın diyorum. yine de işvereniniz öğrenebilir sizin şikayet ettiğinizi diyor. bu nasıl iş dedim. devlet benim değil işverenin yanında ya. çok canım sıkkın. çocukla işe gel git mi yapacağım günlerce, nasıl olacak hiç bilmiyorum. ağlama modundayım.
Baharim kekliğim şuan motivasyonum tavan cumaya eksi Allah'ın izniyleBol bol soru cozsen canim
Bugun unutmadan deneyeceğim canim insallah
Kurunun yaninda yaşta yanar
Acaba ramazandan mi ben 500+400+900 verdim ramazan girişiyle öncekine göre az verdim
elimden geleni yapıyorum ama bazılarının artılarına rağmen hala yediğini görünce icimden kızmak yetmiyor artik tasmak üzere
Gidecek yerim mi var çalacak kapım mi var bunu eller anlamaz 6. Tkm sana ihtiyacım var ... hadi hep birlikte ...
Hak edeni kovsunlar bence :)
Sagol abla sen nasıl oldun
İnşallah ise yarar canım
Iyiyim canım sagool
Bunun altına ne yazacaktim unuttum
kiz kolumu kaldiracak enerji yok benim ttotoda büyük şuan kolay kolay kalmaz tanidik vinc varmi
Cuma gelmeden pazarlık baslamis
hem sigorta gününüzü çalıyor hem priminizi hemde yolacak yer ariyor. Benim bildiğim bilgiler gizli kaliyor canim
Daha da cok merak ettim hayir arti gelip bide hakli mi cikmaya çalıştı
Icindeki yagdan dolayi wc ye cikariyor :)
1007 de benim surungenler gibiyim
Ramazanin etkiside olabilir ama diger takimlari da etkiliyordur :))Acaba ramazandan mi ben 500+400+900 verdim ramazan girişiyle öncekine göre az verdim
Abla ben araştırmalarım sonucunda regl öncesi hormonal değişiklikten kaynaklandığını anladım. Regl öncesi başlıyor 3-4gun sürüyor. Benm mideme pek vurmuyor ama ağrıdan başım uyuşuyor, istifra edecek hale geliyorum.Ponicim sana da acil şifalar dilerim. Bu kâbus hastalığı hiçbir hanım arkadaşımın yaşamasını istemem. Senin de midene vurup soğuk soğuk terletiyor mu? Ağrı basladiktan sonra yediğim hiçbir şeyin faydası olmuyor hatta ilacın bile...bir tek çaresi iğne olmak ...hastaneye de gidemiyorum. Evde siyah kuru üzüm var...biraz çiğneyip yiyeyim. Ramazan'da tutuyor mu migrenin...ayda bir neredeyse siklasmaya başladı bende...ciddi bir problemim de yok psikolojik sıkıntı adına... Düzenim bozuldugu için sanırım...beslenme, uyku gibi... Allah şifamizi versin...
Pasta yemis sanirim cezami yaparim yazmisKedili resim yazmışsın bir b.k yedim ben sordum ne yaptın?Ni454
Heeee. 3.000 adım ceza veriyorsunuz. Şimdi ben 20.000 adım yürüyeceğim. 6 dilim pasta yerim bana neee. Yemesin.Pasta yemis sanirim cezami yaparim yazmis
6 dilim pastada başka fikirlerim varHeeee. 3.000 adım ceza veriyorsunuz. Şimdi ben 20.000 adım yürüyeceğim. 6 dilim pasta yerim bana neee. Yemesin.Ni454
Nilayım niye böyle yaptın.
Regl döneminde benimde basim ağrır ama eskiden yoktu 1,2 senedir olmaya başladı ilginçAbla ben araştırmalarım sonucunda regl öncesi hormonal değişiklikten kaynaklandığını anladım. Regl öncesi başlıyor 3-4gun sürüyor. Benm mideme pek vurmuyor ama ağrıdan başım uyuşuyor, istifra edecek hale geliyorum.
Masaj taşı almayı düşünüyorum
6 dilim pastada başka fikirlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?