- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
3 saat boyunca yürüdümMasallah naptinda 20.000 oldu harikasin
Cezasını vermek yerine yemesin diyor.Simdi burda şair ne demek istiyor
Hay maşallah3 saat boyunca yürüdüm
Yoo oruçumHay maşallahoruç değilsindir yoksa düşer bayılır insan
Çocuklar rahatlık seviyor, iyi yapmışsınızKızlar bugün canlı dersten sonra bahçeye gittik ağaç sulamaya. Giderken kayinvalidemi de aldık. Kızlara iyi oldu oynadılar rahat rahat.
Dilekim nasıl oldun düzeldiniz mi tamamenRegl döneminde benimde basim ağrır ama eskiden yoktu 1,2 senedir olmaya başladı ilginç
Benimde başımın belası borçlar hukuku. Çan eğrisi çok yükselmiş kopya çeken çok olduğu içinAöf bahar dönemi sınav sonuçları açıklanmış. Genel muhasebe den yine düşük almışım. Yok arkadaş ya iktisat ve muhasebe başımın belası. Bitmeyecek gibi geliyor okul. İnşallah çan eğrisinden yırtarım finallerden sonra.
Yaa can eğrisi meselesini de senden duydum canım. Oyle de geçemezsek yandık desene.Benimde başımın belası borçlar hukuku. Çan eğrisi çok yükselmiş kopya çeken çok olduğu için
Pasta yiyiğdim onu dedimKedili resim yazmışsın bir b.k yedim ben sordum ne yaptın?Ni454
Anlamadan güldüysem demekkiPasta yiyiğdim onu dedimadını vermedim korktum dedim E Elif_Eylul beni yakar valla sonra komik emoji attı ohh dedim rahatladım
Yok yok öyle deme zaten ölüyorum şuan ayaga kalkacak halim kalmadıAnlamadan güldüysem demekki
Birdaha sahursuz oruc tutmaYok yok öyle deme zaten ölüyorum şuan ayaga kalkacak halim kalmadı
Çocuklara çok iyi geliyor..Kızlar bugün canlı dersten sonra bahçeye gittik ağaç sulamaya. Giderken kayinvalidemi de aldık. Kızlara iyi oldu oynadılar rahat rahat.
2 gündür biz de eşimle sahursuz tutuyoruzYok yok öyle deme zaten ölüyorum şuan ayaga kalkacak halim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?