Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım doktrun gece yemeni onerdimi yada yeni liste verdimi ben gece hiç yiyemiyroum

Afiyet olsun. Menün çok güzel. Hoşaf şekerli değilse mükemmel bir menü diyebilirim. Hoşaf yerine 100 gram et olsa daha doyurucu olurdu.

İyi akşamlar kızlar Pınar labne Li sahur a katılacağım orda bak kaptanlar burda diye tehdit alıyorum hafif bir kahvaltıyla bakalım kazanacakmıyım Zipzip- E Elif_Eylul
Buseferki sahur sofrasi gizli olucak kimse bilmicek senin yaptigini hayirli olsun senin adina

Afiyet olsun canım doktrun gece yemeni onerdimi yada yeni liste verdimi ben gece hiç yiyemiyroum
Listedeni azaltma
Sahur yapamıyorsan yatarken ye yat dedi
Sahursuz olmaz dedi canm
Ben zorla da olsa kalkıp yiyorum
Yoksa iftarda doymuyorum

Menümü
Kahvaltı 12.3o
1 parça pide
5 zeytin
Domates
1 dilim peynir
3,5 çatal menemen
1 tatli k. Bal

16.oo
1 kase yarım muz 2 ceviz kakolu yulaf ezmesi sütlü

18.oo
Granül kahve 1 hurma

19.3o Akşam yemeği
1,5 kepçe mantar çorbası
1 tane tavuk baget
3 kaşık yoğurt
Salata

21.oo
5 tane erik

2 lt su 1Lt Dukan bırası
3o dk Leslie

Zipzip- E Elif_Eylul

Çok niyet ettim ama nasip olmadı
Nasip olur İnşaAllah canım
Afiyet olsun. Menün çok güzel. Hoşaf şekerli değilse mükemmel bir menü diyebilirim. Hoşaf yerine 100 gram et olsa daha doyurucu olurdu.
Şekersiz canım teşekkür ederim
Bütün hafta et yedim o yüzden özellikle çorba içtim yarında kabak yapacam İnşaAllah

Son düzenleme:
Başka ne atıyordu karanfil var mı
İstersen at canım ben atıyorum ben içine bir yeşil elma bir limon iki çubuk tarçın bir parça zencefil yeşilçay koyuyorum soğuduğu zaman soda ekliyorum bir gün dolapta bekliyor

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
İyi akşamlar kızlar Pınar labne Li sahur a katılacağım orda bak kaptanlar burda diye tehdit alıyorum hafif bir kahvaltıyla bakalım kazanacakmıyım Zipzip- E Elif_Eylul
Iyi akşamlar canım ben pek gidemiyorum yemek bölümüne vaktim olmuyor
Hayırlı olsun sevindim katilmana
Menüm
Sahur: Menemen 1 dilim pide 5 zeytin 1 dilim peynir
İftar: 2 kaşık sade makarna, 4 kaşık mantarlı tavuk sote, 2 kepçe tarhana, salata Zipzip-
Adımda 7000 civarıyım kalkacağım dolanmaya
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…