Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne olur cuma eksi gel. Bak oruç tutup aç kalıyorum. Akşam yine aç kalıyorum. 1. Olalım ve artık.
Canım benim takımı listeyi çok önemsiyorum bilinçli olarak yaotigim bı kacamak değildi ..regl olamayisim yada hastalıkta yaşadığım iştahsızlıgin patlamasi idi bilemiyorum ama telafi etmek için elimden geleni yapıyorum

Biliyorum canım. Emeklerimiz boşa çıkmasın.

Sen uyma o arkadaslarina onlarda kendileri gibi olman için diyor ben bunu gec fark ettim. Sadece sana özgü soylemedim genel bir durum oldu boyle cezalar yapılıyor ama kacamaklar devam ediyor peki yenileni yakihor mu 3000 adim tartisilir
İyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur 2 haş yumurta
5 zeytin
Dom salatalık
3 çatal kavun

İftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Tavuk ızgara
Salata
Cacık

Ara 1 b. Süt
bu haftaki en guzel menun

Simdi sevindik biz pizzanin guzel olammasina :)
Sorma çok da güzeldi ama normal günde gündüz yenebilir de işte gece 11 de olmuyor maalesef
Aynen ikindi ara öğünunde veriyordu 1 sut 1 tahıl 1 meyve 60g sade dondurma
Kızlar dün yeni tartı siparişi verdim inş cumaya yetişir kargoya hemen verildi zaten. Yetişmezse de yine geçen haftaki tartıyı kullanırım
Insallah yetişir :)
Yarın süt yesilcay detoksu yapıcam.Bana en iyi gelen detoks olur kendileri
Canim toparlandın mi bak zorlamasin yeni çıktın hastalıktan
şimdi de elimde bir şey yiyerek burayı okuyorum aanamm ya vezir olacağım ya rezil
Elindekini sakince yere bırak
Bu sahurla tok kaldinmi bahar tüm gün emziriyosunda
Hemde ne emzirmek sülük gibi dilosum Kuzey ek gidaya gecmemisti tutmamistim emzirirken tutanlara ya cocugu ac bırakıyor diyordum kimileri sütüm arttı ramazanda diyordu icimden heee heee diyordum cogu zaman disimdannda :) ama Nehir ek gıdaya gecti diye tuttum ki hee hee dediklerimi yasiyorum acayip bir artis var dun annemde fark etti masallah deyim

Sahura kadar yatiyim kız uyumusken gece ne yaicagi belli değil cadının
Meme emmeyi bıraktik yerine memeye cici yapıcama döndük açtırıp açtırıp saat başı meme sevip öpüyoruz Daha hevesinj alamamış yavrum bı sürede bu şekilde memesi ile bag kuracak belliki

İyi hissediyorum kendimi yaparım 1 günden bişey olmaz canım

Nehir kızin rizki bol demekki
Aman zorlamasinda bişey kalmadı surda yariladiniz ramazanı bitti say

Anam bu kadar adımı evasiz nasil atıyon gun icinde...ben evada yapsam hic hayatimda 20.000 goremedim...masallah sana...

Nacizane önerim memeyle oynamasına yada oynayarak uyumasına izin verme, sevsin öpsün sonra meme de uyusun falan diyip kapat, bnmki meme emmeyi bırakınca oynamaya başlamıştı, hamileydim oynatmıyordum annemeş babamı eşimi kimi bulursa memesi oynayarak uyuyordu bi de sınıflandırıyordu dedeminki şöle babamınki böle diye, okula gitceksin orda nasıl uyucaksın diyordum öğretmeninkiyle oynarım diyordu neyse bi şekilde bitti ama 6-7 ay zordu baya. Ben çektim sen çekme

Cordelia
40 dk yürüyüş 100p
68 dk pilates 408 p
24 dk dans 72 p
5 dk+20sn plank 320
Adim 9369 281 p

Toplam 1181
Yuppi sonunda 1000 gördüm
Canım hırslısin bu çok güzel. Spor yapılınca çok mutlu oluyorum. Sağlığın iyi mi endişeleniyorum ben.

Valla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimki ama kendi cezami kendim verdim cok yiyememis olsam da 1 saattir spor yapiyorum

Valla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimki ama kendi cezami kendim verdim cok yiyememis 1 saattir spor yapiyorum

Valla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimki ama kendi cezami kendim verdim cok yiyememis 1 saattir spor yapiyorum
Canim yaa pilates yapaken boynumu elimle tutmadan yapamiyorum ben cok geriliyo...bunun yolu ne... nasil boynumu geremeyi birakabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…