Bu sahurla tok kaldinmi bahar tüm gün emziriyosundaMenu
Sahur
4 nescafe kasigi vegan granula
1 bardak süt
Iftar
1 kepçe mercimek
5yk ıspanak kavurmasi
Salata
3 gun kurusu
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım benim takımı listeyi çok önemsiyorum bilinçli olarak yaotigim bı kacamak değildi ..regl olamayisim yada hastalıkta yaşadığım iştahsızlıgin patlamasi idi bilemiyorum ama telafi etmek için elimden geleni yapıyorumNe olur cuma eksi gel. Bak oruç tutup aç kalıyorum. Akşam yine aç kalıyorum. 1. Olalım ve artık.
Cuma göreceğiz. En azından cezası kalori yaktırıyor. İnşallah güzel eksiler gelir.Bu terslikte bir is var cezalar caydirici olacaktı ama tersi oldu sanki yerimde cezasinida yaparim gibi bir hal aldı bu hafta
Darısı başımaTeşekkürler canım.Artık rutine bağladım.
Biliyorum canım. Emeklerimiz boşa çıkmasın.Canım benim takımı listeyi çok önemsiyorum bilinçli olarak yaotigim bı kacamak değildi ..regl olamayisim yada hastalıkta yaşadığım iştahsızlıgin patlamasi idi bilemiyorum ama telafi etmek için elimden geleni yapıyorum
Sen uyma o arkadaslarina onlarda kendileri gibi olman için diyor ben bunu gec fark ettim. Sadece sana özgü soylemedim genel bir durum oldu boyle cezalar yapılıyor ama kacamaklar devam ediyor peki yenileni yakihor mu 3000 adim tartisilirValla bn hiç o açıdan düşünüp yemedim, stresle başa çıkma sorunum var bir dönem çözmüştüm bazen tetikliyor beni
Beni etkileyen diğer etken de kardeşim hari tüm arkadaş çevremden zayıf olmam, Spor yapmam falan
Sürekli ye ye bişi olmaz modundalar bi kardeşim acımasızdır direkt saçmalarsam söyler
Motivasyonum düştü ama toparlayacağım
bu haftaki en guzel menunİyi akşamlar kızlar bugünün menüsü
Sahur 2 haş yumurta
5 zeytin
Dom salatalık
3 çatal kavun
İftar
1 hurma
1 kase mercimek çorbası
Tavuk ızgara
Salata
Cacık
Ara 1 b. Süt
Simdi sevindik biz pizzanin guzel olammasina :)Iyi aksamlar kizlar menüm
Sahur 2.20
4 kaşık yoğurt icine yulaf ve bir tutam chia 3 cilek 1 muz
Tereyagda pişmiş yumurta 4 5 çatal kadar yedim
1 sekersiz çay
3 kuru kayısı
Iftar 19.54
2 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Tam buğday unundan fit pizza yapmaya çalıştım ondan yedim cok az tadimlik gibi oldu aslında. Çok da güzel olmamıştı o sebeple de yiyemedim zaten corba ve salata ile doymaya çalışmıştım.
22.00 1 neskafe
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Aynen ikindi ara öğünunde veriyordu 1 sut 1 tahıl 1 meyve 60g sade dondurmaSorma çok da güzeldi ama normal günde gündüz yenebilir de işte gece 11 de olmuyor maalesef
Insallah yetişir :)Kızlar dün yeni tartı siparişi verdim inş cumaya yetişir kargoya hemen verildi zaten. Yetişmezse de yine geçen haftaki tartıyı kullanırım
Canim toparlandın mi bak zorlamasin yeni çıktın hastalıktanYarın süt yesilcay detoksu yapıcam.Bana en iyi gelen detoks olur kendileri
Elindekini sakince yere bırakşimdi de elimde bir şey yiyerek burayı okuyorum aanamm ya vezir olacağım ya rezil
Hemde ne emzirmek sülük gibiBu sahurla tok kaldinmi bahar tüm gün emziriyosunda
InsallahCuma göreceğiz. En azından cezası kalori yaktırıyor. İnşallah güzel eksiler gelir.
İyi hissediyorum kendimi yaparım 1 günden bişey olmaz canımSen uyma o arkadaslarina onlarda kendileri gibi olman için diyor ben bunu gec fark ettim. Sadece sana özgü soylemedim genel bir durum oldu boyle cezalar yapılıyor ama kacamaklar devam ediyor peki yenileni yakihor mu 3000 adim tartisilir
bu haftaki en guzel menun
Simdi sevindik biz pizzanin guzel olammasina :)
Aynen ikindi ara öğünunde veriyordu 1 sut 1 tahıl 1 meyve 60g sade dondurma
Insallah yetişir :)
Canim toparlandın mi bak zorlamasin yeni çıktın hastalıktan
Elindekini sakince yere bırak
Hemde ne emzirmek sülük gibidilosum Kuzey ek gidaya gecmemisti tutmamistim emzirirken tutanlara ya cocugu ac bırakıyor diyordum kimileri sütüm arttı ramazanda diyordu icimden heee heee diyordum cogu zaman disimdannda :) ama Nehir ek gıdaya gecti diye tuttum ki hee hee dediklerimi yasiyorum acayip bir artis var dun annemde fark etti masallah deyim
Anam bu kadar adımı evasiz nasil atıyon gun icinde...ben evada yapsam hic hayatimda 20.000 goremedim...masallah sana...Menümü yazayım
Sahur 3.30
1 er havuç salatalık biber
1 haşlanmış yumurta
1 tb ekmeği
1 ince dilim kaşar peynir
3 kaşık yoğurt
İftar 20.05
3 kaşık yoğurt
1 kase salata
Sulu köfte yemeği (2 minik köfte 1 kaşık patates susuz)
Çeyrek çay bardağı ramazan şerbeti 25 ml kadar
Ara öğün 23
1 çay kaşığı maraş dondurması
1 sade türk kahvesi
2 lt su
3 kupa bitki çayı içtim
Sporlarım
90 dk eva 630 puan
Evasız adımlarım 13,562 406 puan
Toplam adımlarım 25,059
Eki Görüntüle 2836790
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Nacizane önerim memeyle oynamasına yada oynayarak uyumasına izin verme, sevsin öpsün sonra meme de uyusun falan diyip kapat, bnmki meme emmeyi bırakınca oynamaya başlamıştı, hamileydim oynatmıyordum annemeş babamı eşimi kimi bulursa memesi oynayarak uyuyorduSahura kadar yatiyim kız uyumusken gece ne yaicagi belli değil cadının
Meme emmeyi bıraktik yerine memeye cici yapıcama döndük açtırıp açtırıp saat başı meme sevip öpüyoruzDaha hevesinj alamamış yavrum bı sürede bu şekilde memesi ile bag kuracak belliki
Cordelia
40 dk yürüyüş 100p
68 dk pilates 408 p
24 dk dans 72 p
5 dk+20sn plank 320
Adim 9369 281 p
Toplam 1181
Yuppi sonunda 1000 gördüm
Valla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimkiSen uyma o arkadaslarina onlarda kendileri gibi olman için diyor ben bunu gec fark ettim. Sadece sana özgü soylemedim genel bir durum oldu boyle cezalar yapılıyor ama kacamaklar devam ediyor peki yenileni yakihor mu 3000 adim tartisilir
Hemde ne emzirmek sülük gibidilosum Kuzey ek gidaya gecmemisti tutmamistim emzirirken tutanlara ya cocugu ac bırakıyor diyordum kimileri sütüm arttı ramazanda diyordu icimden heee heee diyordum cogu zaman disimdannda :) ama Nehir ek gıdaya gecti diye tuttum ki hee hee dediklerimi yasiyorum acayip bir artis var dun annemde fark etti masallah deyim
Valla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimkiSen uyma o arkadaslarina onlarda kendileri gibi olman için diyor ben bunu gec fark ettim. Sadece sana özgü soylemedim genel bir durum oldu boyle cezalar yapılıyor ama kacamaklar devam ediyor peki yenileni yakihor mu 3000 adim tartisilir
Canim yaa pilates yapaken boynumu elimle tutmadan yapamiyorum ben cok geriliyo...bunun yolu ne... nasil boynumu geremeyi birakabilirimValla alelacele en azindan tb undan olsun dedim esime normal beyazdan yapinca ama olmadi benimkiama kendi cezami kendim verdim cok yiyememis 1 saattir spor yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?