Bende cok.mutlu oluyorum...puan hesabi gaza getir di...sagligim iyi şükür dizimi yokcak hic bir sey yapmıyorum...agrimda bayaga azaldi egzersizler fayda etmeye basladi...Canım hırslısin bu çok güzel. Spor yapılınca çok mutlu oluyorum. Sağlığın iyi mi endişeleniyorum ben.
Canım kaslarin şu an güçsüz ise cok fazla zorlama özellikle boynunda ağrıoluyorsa bir yanlış duruş olabilir. Çünkü hareketi doğru yaptığında o şekilde bir agri olmamasi gerekir. Mesela bende onceden cok kolayyaptigim agrim olmayan hareketleri zamanla unutmusim simdi yaparken acı hissediyorum o yuzden az sayilarla basliyorum gun gun arttiriyorim. Bir de youtube hangi hareket ise onun doğru yapılış sekliyle yazdiginda cikiyor videolar. Boyunda da onemli olan boynu bukmek yerine üst vucut göğüsle beraber o hareketi kavramak sadece boyunayuklenilirse agri yapar. Az sayida yap ama doğru şekliyle inan o zaman faydası daha cok oluyor. Anlatabildim mi şekli bilemiyorum da mesajla bu oluyo ancaCanim yaa pilates yapaken boynumu elimle tutmadan yapamiyorum ben cok geriliyo...bunun yolu ne... nasil boynumu geremeyi birakabilirim
Yaa kilon 54 muu aman Allahim harika yanasil ozendim şimdi bak Allahim hepimize nasip etCanim yaa pilates yapaken boynumu elimle tutmadan yapamiyorum ben cok geriliyo...bunun yolu ne... nasil boynumu geremeyi birakabilirim
Karnimi ne kadar gersemde boynum kasiliyo genede rahat birakmiyorum...bende elimle destekle yapiyorum...ama youtubeden hareketin nasil yapıldığına bi bakayim belki faydali olur...sagol canim uzununuzun aciklaman icinCanım kaslarin şu an güçsüz ise cok fazla zorlama özellikle boynunda ağrıoluyorsa bir yanlış duruş olabilir. Çünkü hareketi doğru yaptığında o şekilde bir agri olmamasi gerekir. Mesela bende onceden cok kolayyaptigim agrim olmayan hareketleri zamanla unutmusim simdi yaparken acı hissediyorum o yuzden az sayilarla basliyorum gun gun arttiriyorim. Bir de youtube hangi hareket ise onun doğru yapılış sekliyle yazdiginda cikiyor videolar. Boyunda da onemli olan boynu bukmek yerine üst vucut göğüsle beraber o hareketi kavramak sadece boyunayuklenilirse agri yapar. Az sayida yap ama doğru şekliyle inan o zaman faydası daha cok oluyor. Anlatabildim mi şekli bilemiyorum da mesajla bu oluyo anca
Sende bu azimle en.kisa surede gelirsin...muhtesem spor yapiyorsun..o kadar uzun calisman ragmen...Yaa kilon 54 muu aman Allahim harika yanasil ozendim şimdi bak Allahim hepimize nasip etkacla başladın burada ne kadar vermis oldun simdiye kadar canm daha once de birine sormustum sanki ama sen miydin emin olamadim
19228 adımla başladın. 5100 adıma geriledin. Allah'tan yarın bitiyor bir kaç gün daha sürse, -19228 adım mi bildirirdin acep?
Adımların resmi var mı canım?Cordelia
40 dk yürüyüş 100p
68 dk pilates 408 p
24 dk dans 72 p
5 dk+20sn plank 320
Adim 9369 281 p
Toplam 1181
Yuppi sonunda 1000 gördüm
Ben de yapmıyordum ama artık sporsuz hareketsiz veremeyeceğimi düşünüyorum. Son 2 gündür de evdeyim, evin işi bitmiyor ki spor yapayım, zamanım kısıtlı diye haldır haldır çalışıyorum, yoksa az çok demeden artık spora dikkat edicem. Kardeşim de gelecek yürüyüşe evalara leslilere arkadaş olunca daha kolay oluyor, haftaya tekrar yarışalım19228 adımla başladın. 5100 adıma geriledin. Allah'tan yarın bitiyor bir kaç gün daha sürse, -19228 adım mi bildirirdin acep?
Şaka bir yana gayet iyisin canım. Hiç spor yapmayan arkadaşlarımiz var.
Haftaya gerçek Cordelia olacak. Hiç şansın yok.Ben de yapmıyordum ama artık sporsuz hareketsiz veremeyeceğimi düşünüyorum. Son 2 gündür de evdeyim, evin işi bitmiyor ki spor yapayım, zamanım kısıtlı diye haldır haldır çalışıyorum, yoksa az çok demeden artık spora dikkat edicem. Kardeşim de gelecek yürüyüşe evalara leslilere arkadaş olunca daha kolay oluyor, haftaya tekrar yarışalım
Yardimci olabilmek icin uzunca yazmışım canm ne demek rica ederim❤Karnimi ne kadar gersemde boynum kasiliyo genede rahat birakmiyorum...bende elimle destekle yapiyorum...ama youtubeden hareketin nasil yapıldığına bi bakayim belki faydali olur...sagol canim uzununuzun aciklaman icin
3 ayda cok guzel sonuc canm. Bende 65 ile basladim umarim yaza kadar bende en azindan 57yi görürümSende bu azimle en.kisa surede gelirsin...muhtesem spor yapiyorsun..o kadar uzun calisman ragmen...
Ben 65 ile basladim 3 ayda 10 kilo vererek 55 ile mezun oldum...simdi 2 ileri 1 geri korumaya calisiyorum...
Canım sabahtan başlıyor öğlene kadar ev işi çocuklara kahvaltı vs 12 1 gibi anca oturuyorum sonra büyüğün ödevleri canlı dersi vardı 2 saatte oradan oturarak geçiyor gerisi akşama kadar çocuk peşinde koşarak geçiyor evayi kızlarla beraber yapıyorum popolarini sallayarak eşlik ediyorlar bana çocuklar yatana kadar toplam 24 bin adımım oluyor akşam 9 a kadar yani 9 dan sonra da en fazla 1000Anam bu kadar adımı evasiz nasil atıyon gun icinde...ben evada yapsam hic hayatimda 20.000 goremedim...masallah sana...
Olsun kazanmak değil yarışmak önemli olanHaftaya gerçek Cordelia olacak. Hiç şansın yok.
Ama böyle olmuyor ki. Nerde sataşma , kapışma... Sen kimsin ben kazanacağim vs..Olsun kazanmak değil yarışmak önemli olan
Afiyet olsun canımÇarşamba menüm
Sahur/1,5 d.ekmek ,1yumurta,1 sb ayran, domates,1 yk peynir
İftar/2 sk kapuska,2 kepçe çorba ,salata,4 yk erişte
Ara/ çay
Su/1,5 litre
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımIyi aksamlar kizlar menüm
Sahur 2.20
4 kaşık yoğurt icine yulaf ve bir tutam chia 3 cilek 1 muz
Tereyagda pişmiş yumurta 4 5 çatal kadar yedim
1 sekersiz çay
3 kuru kayısı
Iftar 19.54
2 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Tam buğday unundan fit pizza yapmaya çalıştım ondan yedim cok az tadimlik gibi oldu aslında. Çok da güzel olmamıştı o sebeple de yiyemedim zaten corba ve salata ile doymaya çalışmıştım.
22.00 1 neskafe
Su 1.5 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Canım haftaya senle kapışalım mıAma böyle olmuyor ki. Nerde sataşma , kapışma... Sen kimsin ben kazanacağim vs..
Çok yanlış seçim.Canım haftaya senle kapışalım mı
Bende alamıyorum hiç birşey sonra olmaz diye eskilerle geziyorumIki tane kotum vardi kilo verceegim diye dohum sonrası iki tane almıştım biri 2 hafta once baya bol geldi ablama verdim digeride şimdi hic fermurar dugme acmadan inip cikiyorspor ozellikle alt bolgede gücünü göstermiş onuda ablama ayırdım heryerde kapandı kaldık mi donsuz acil eski kotlarima girmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?