Tamam canimRamazan bitince yarışmalara katılayım canım...
Şimdi yapamıyorum...
Dün incir tatlısı yaptım yedim az şeker vardı ama güzel oldu hafiftiBence şekersiz tatlıları ye balla yapılan
Marketten almak yerine evde kendinize fit tatlı ve tuzlu yapabilirsin :) nette çok var
Büyük kızım 14yaşında canım küçük 2.5Ben de 2 gece 1 de birer puhaca yiyip yattım işte..
Bana yetti de .
Sahura kalkmamak benim işime geliyor aslında kalkınca çok yiyorum
Senin küçük kız kaç yaşında canım seni böyle zorluyor?
Bebeklikten cıktı diye biliyorum ben de yanılıyor muyum???
Varım ben@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
@selensu82
asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
Kizlar 30 Nisan -7 Mayis arasinda takimi ikiye bölüp kilo vermek icin yarisacagiz katilmak isteyenler beni etiketlesin
Ben katılırım canım@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
@selensu82
asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
Kizlar 30 Nisan -7 Mayis arasinda takimi ikiye bölüp kilo vermek icin yarisacagiz katilmak isteyenler beni etiketlesin
Tavşanlar ve kaplumbağalar olalım9 kisi olduk bakalim daha kimler katılacak
Yine cicekler yildizlar mi yoksa baska isim mi bulalim
Hele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecek
Asıl Allah sana kolaylık versin bacım
O değil de Bnm biontech in 2. Si yalan oldu bakan 6.hafta sonra diyor bilim adamları olmaz diyor boşuna mı olduk şimdi öf
Ayy gelecek sene böyle olmasın inşallah okullarda olalım
Ben de biontech oldum 18 Mayıs 'ta olacaktım ikinci dozu...
Bekleyeceğiz artık
Ayy dilosum oda zor kuzeyde öyle yapti onu bıraktırmakta ayri işkence olduSahura kadar yatiyim kız uyumusken gece ne yaicagi belli değil cadının
Meme emmeyi bıraktik yerine memeye cici yapıcama döndük açtırıp açtırıp saat başı meme sevip öpüyoruzDaha hevesinj alamamış yavrum bı sürede bu şekilde memesi ile bag kuracak belliki
Aynen canim reglde olmadim belki gene 15gun gecikirse yasasinİyi hissediyorum kendimi yaparım 1 günden bişey olmaz canım
Nehir kızin rizki bol demekki
Aman zorlamasinda bişey kalmadı surda yariladiniz ramazanı bitti say
Deneyeceğim bugün :)
Bu ara buna dadandim...acayip eğlenceli muhtesem terletiyo tavsiye ederim
Canim yaa pilates yapaken boynumu elimle tutmadan yapamiyorum ben cok geriliyo...bunun yolu ne... nasil boynumu geremeyi birakabilirim
Aynı ben demek ki üst tarafi doğru kullanamıyorumCanım kaslarin şu an güçsüz ise cok fazla zorlama özellikle boynunda ağrıoluyorsa bir yanlış duruş olabilir. Çünkü hareketi doğru yaptığında o şekilde bir agri olmamasi gerekir. Mesela bende onceden cok kolayyaptigim agrim olmayan hareketleri zamanla unutmusim simdi yaparken acı hissediyorum o yuzden az sayilarla basliyorum gun gun arttiriyorim. Bir de youtube hangi hareket ise onun doğru yapılış sekliyle yazdiginda cikiyor videolar. Boyunda da onemli olan boynu bukmek yerine üst vucut göğüsle beraber o hareketi kavramak sadece boyunayuklenilirse agri yapar. Az sayida yap ama doğru şekliyle inan o zaman faydası daha cok oluyor. Anlatabildim mi şekli bilemiyorum da mesajla bu oluyo anca
3 gundur ben19228 adımla başladın. 5100 adıma geriledin. Allah'tan yarın bitiyor bir kaç gün daha sürse, -19228 adım mi bildirirdin acep?
Şaka bir yana gayet iyisin canım. Hiç spor yapmayan arkadaşlarımiz var.
Gecelerin yargici neredesin kalp atip kaçıyorsun
Esimde başımda neden almıyorsun diye neyseki bu sene evdeyiz hepBende alamıyorum hiç birşey sonra olmaz diye eskilerle geziyorum
Gecen haftada ctesi tartilacaktin acaba haftaya doğru günü tutturacak misin
Benimde oglum 1 e başlayacak ve miniğimde tam hareketlenecek simdiden abisinin odası kadar cazip birşey yokValla işin çok zor canım katılıyorum. Bu eylülde benim oğlanda 1. sınıfa girecek. ben 1 öğrenciyle nasıl yapacağım diye düşünüyorum. Sen onca öğrenciyle ne haldesin tahmin etmek bile zor.
Msj gelmis sozde bilim kurulu tavsiyesi ile aradaki süre uzatılmış iyice salak yerine koydularHele 1. Sınıf çok zor Cnm, ki galiba gelecek sene de böyle geçecek
Asıl Allah sana kolaylık versin bacım
O değil de Bnm biontech in 2. Si yalan oldu bakan 6.hafta sonra diyor bilim adamları olmaz diyor boşuna mı olduk şimdi öf
Tayt kapisik ikizimiz oldu esorfmanda bol geliyor gecen ziplarken çeke çeke bir hal oldumÇok iyi harikasın..
Aman bulursun giyecek bir şeyler taytin yok mu tayt giy ya da esortman giyersin...
Zaten tam kapanma da evdeyiz
Bu senede cok bir beklentim yok vallaBu sene 1. sınıfa giden birkaç tanıdığım çocuğunu seneye bıraktı sınıf tekrarı yapsın diye...
Umarım her şey seneye güzel olur da yüz yüze eğitime geçeriz...
Ben de 1. sınıfa dönüyorum müdürden ara sınıf isteyeceğim bakalım verecek mı????
10 aylik canim yeni girdiAfiyet olsun canım da bebeğin kaç aylık???
Ben de emziriyorum ama benim oğlum 1 yaşını geçti ondan sordum
Arkandayim :)Kaptanım valla aynısını teklif edecektim de gruptakiler tarafından linçlenmekten korktum
Yazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayriYaa aslinda korkum yapilan kacamaklarin yazılmamasi
6000 olunca yazmayan olur mu
bende iki gecedir granulaya gectim biz bilmiyor muyuz sicak pideye peynir koymasiniya kaptanım yazmayan eminim olur. hatta şu an da bile oluyordur. bunu yapan ama en çok kendini kandırır. kilo vermek isteyen benim, kaçamak yapıp yazmazsam kilo veremezsem takım ortalamasını etkileyip hakka girerim o ayrı, kilo veremediğim için hedefime ulaşamam başa sarar dururum o ayrı.
Kilo vermem yavaşladı diye ben kaç akşamdır çorba salata besleniyorum sırf artı gelirim de listede sizi etkilerim diye. Herkesin bu sorumlulukta olması gerekiyor. Ben aç gezerken kaçamak yapıp liste ortalamasını etkileyenler benim hakkıma girmiş demektir.
@Elif Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
@selensu82
asysss
@Migim
@Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
C Chikolata_gozlum
Simdiden baslasan kosup kosup wcye girip çıkmaya :)Ekle beni de kaptan takım hareketlensin
Ben de 2 gece 1 de birer puhaca yiyip yattım işte..
Bana yetti de .
Sahura kalkmamak benim işime geliyor aslında kalkınca çok yiyorum
Senin küçük kız kaç yaşında canım seni böyle zorluyor?
Bebeklikten cıktı diye biliyorum ben de yanılıyor muyum???
Seni puhacalar kovalasin incir tatlilari rüyalarında yuvarlasinDün incir tatlısı yaptım yedim az şeker vardı ama güzel oldu hafifti
Sende ablam gibi arayi baya açmışsın büyüğü küçüğünü büyüttü :)Büyük kızım 14yaşında canım küçük 2.5
Aclik oyunları basliyor9 kisi olduk bakalim daha kimler katılacak
Tünaydın canımTunaydinn 6.taakiimmmm
Haklisin canım kaçamak yapanlar genelde yerinde sayiyor bu da cumartesi yaptigimiz analizlerde ortaya cikiyorYazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayri
Bence şırdanla lahmacun olsun . Güllaçda ola bilir9 kisi olduk bakalim daha kimler katılacak
Ahahahahh sorma canım ama ben haftaya veririm azıcık saldım daAyy dilosum oda zor kuzeyde öyle yapti onu bıraktırmakta ayri işkence oldu
Aynen canim reglde olmadim belki gene 15gun gecikirse yasasin
Deneyeceğim bugün :)
Aynı ben demek ki üst tarafi doğru kullanamıyorum
3 gundur ben
Gecelerin yargici neredesin kalp atip kaçıyorsun
Esimde başımda neden almıyorsun diye neyseki bu sene evdeyiz hep
Gecen haftada ctesi tartilacaktin acaba haftaya doğru günü tutturacak misin
Benimde oglum 1 e başlayacak ve miniğimde tam hareketlenecek simdiden abisinin odası kadar cazip birşey yok
Msj gelmis sozde bilim kurulu tavsiyesi ile aradaki süre uzatılmış iyice salak yerine koydular
Tayt kapisik ikizimiz oldu esorfmanda bol geliyor gecen ziplarken çeke çeke bir hal oldum
Bu senede cok bir beklentim yok valla
10 aylik canim yeni girdi
Arkandayim :)
Yazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayri
bende iki gecedir granulaya gectim biz bilmiyor muyuz sicak pideye peynir koymasini
Ben ben ben tabii ki
Simdiden baslasan kosup kosup wcye girip çıkmaya :)
Seni puhacalar kovalasin incir tatlilari rüyalarında yuvarlasin
Sende ablam gibi arayi baya açmışsın büyüğü küçüğünü büyüttü :)
Aclik oyunları basliyoraclar 1 aclar 2 yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?