- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
He he yapın yiyin paylaşın sonra takım neden yiyor
Yiyorum ama dengeliyorum kiHe he yapın yiyin paylaşın sonra takım neden yiyor
Yok sen yazma canim gecen gördük yediklerinle sadece 700 gram almistinHe he yapın yiyin paylaşın sonra takım neden yiyor
İşte dengeleyemeyen napsin kaptanımYiyorum ama dengeliyorum ki
Yok yazmam bu seferYok sen yazma canim gecen gördük yediklerinle sadece 700 gram almistin
Ayferim birazda sevsin memesini elbet onuda bırakırAyy dilosum oda zor kuzeyde öyle yapti onu bıraktırmakta ayri işkence oldu
Aynen canim reglde olmadim belki gene 15gun gecikirse yasasin
Deneyeceğim bugün :)
Aynı ben demek ki üst tarafi doğru kullanamıyorum
3 gundur ben
Gecelerin yargici neredesin kalp atip kaçıyorsun
Esimde başımda neden almıyorsun diye neyseki bu sene evdeyiz hep
Gecen haftada ctesi tartilacaktin acaba haftaya doğru günü tutturacak misin
Benimde oglum 1 e başlayacak ve miniğimde tam hareketlenecek simdiden abisinin odası kadar cazip birşey yok
Msj gelmis sozde bilim kurulu tavsiyesi ile aradaki süre uzatılmış iyice salak yerine koydular
Tayt kapisik ikizimiz oldu esorfmanda bol geliyor gecen ziplarken çeke çeke bir hal oldum
Bu senede cok bir beklentim yok valla
10 aylik canim yeni girdi
Arkandayim :)
Yazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayri
bende iki gecedir granulaya gectim biz bilmiyor muyuz sicak pideye peynir koymasini
Ben ben ben tabii ki
Simdiden baslasan kosup kosup wcye girip çıkmaya :)
Seni puhacalar kovalasin incir tatlilari rüyalarında yuvarlasin
Sende ablam gibi arayi baya açmışsın büyüğü küçüğünü büyüttü :)
Aclik oyunları basliyoraclar 1 aclar 2 yapalim
Geçenlerde bayağı oluyor bende yaptım akşama kadar gayet iyi gittim akşam normal yememe rağmen ertesi gün artı çıktımSelam kizlarBugün süt yesilcay. yaoiyorum gayette rahatım hiç açlık yok şuan akşam da yoğurt yerim . Tek sıkıntı Dukan bırasıda yaptim o biraz midemi bulandirdi
Nacizane önerim memeyle oynamasına yada oynayarak uyumasına izin verme, sevsin öpsün sonra meme de uyusun falan diyip kapat, bnmki meme emmeyi bırakınca oynamaya başlamıştı, hamileydim oynatmıyordum annemeş babamı eşimi kimi bulursa memesi oynayarak uyuyordubi de sınıflandırıyordu dedeminki şöle babamınki böle diye, okula gitceksin orda nasıl uyucaksın diyordum öğretmeninkiyle oynarım diyordu neyse bi şekilde bitti ama 6-7 ay zordu baya. Ben çektim sen çekme
Ben iki kere mi 3 kere mi ne yaptim heosinde güzel kilo verdim şuan favori detoksumGeçenlerde bayağı oluyor bende yaptım akşama kadar gayet iyi gittim akşam normal yememe rağmen ertesi gün artı çıktım
Canım dikkat et hem sütlü yeşilçay hem dukan bu kadar yüklenme bence vücuduna
Kaptancigim ben varımE Elif_Eylul
@Nidsalii
Cordelia
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
@selensu82
asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
@T u t a s t e
Fitt_anne
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
@Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
@s i d e l y a
@Ytmz
@Titizz1
@chikolatagozlum
Kizlar 30 Nisan -7 Mayis arasinda takimi ikiye bölüp kilo vermek icin yarisacagiz katilmak isteyenler beni etiketlesin
Hadi ben varim evdeki güllac bitti yenisini yapayim bari
İnşallah güzel eksi getirirBen iki kere mi 3 kere mi ne yaptim heosinde güzel kilo verdim şuan favori detoksum
Dukani içmem belkide iki bardak kadar içtim
Nasıl yapıyorsun canımBen iki kere mi 3 kere mi ne yaptim heosinde güzel kilo verdim şuan favori detoksum
Dukani içmem belkide iki bardak kadar içtim
Nerdeyse 3 yıldır güllaç yemedim.Hadi ben varim evdeki güllac bitti yenisini yapayim bari
Ayy dilosum oda zor kuzeyde öyle yapti onu bıraktırmakta ayri işkence oldu
Aynen canim reglde olmadim belki gene 15gun gecikirse yasasin
Deneyeceğim bugün :)
Aynı ben demek ki üst tarafi doğru kullanamıyorum
3 gundur ben
Gecelerin yargici neredesin kalp atip kaçıyorsun
Esimde başımda neden almıyorsun diye neyseki bu sene evdeyiz hep
Gecen haftada ctesi tartilacaktin acaba haftaya doğru günü tutturacak misin
Benimde oglum 1 e başlayacak ve miniğimde tam hareketlenecek simdiden abisinin odası kadar cazip birşey yok
Msj gelmis sozde bilim kurulu tavsiyesi ile aradaki süre uzatılmış iyice salak yerine koydular
Tayt kapisik ikizimiz oldu esorfmanda bol geliyor gecen ziplarken çeke çeke bir hal oldum
Bu senede cok bir beklentim yok valla
10 aylik canim yeni girdi
Arkandayim :)
Yazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayri
bende iki gecedir granulaya gectim biz bilmiyor muyuz sicak pideye peynir koymasini
Ben ben ben tabii ki
Simdiden baslasan kosup kosup wcye girip çıkmaya :)
Seni puhacalar kovalasin incir tatlilari rüyalarında yuvarlasin
Sende ablam gibi arayi baya açmışsın büyüğü küçüğünü büyüttü :)
Aclik oyunları basliyoraclar 1 aclar 2 yapalim
Ben yıldız severim ama farketmez çoğunluk uyarım9 kisi olduk bakalim daha kimler katılacak
Yine cicekler yildizlar mi yoksa baska isim mi bulalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?