Yemek ismi tehlikeliBence şırdanla lahmacun olsun . Güllaçda ola bilir
Harika olur. Ben lahmacun takımında olmak istiyorum.Sonra herkes ödül lahmacun yesin
Yarın sabaha Allah kerimAyy dilosum oda zor kuzeyde öyle yapti onu bıraktırmakta ayri işkence oldu
Aynen canim reglde olmadim belki gene 15gun gecikirse yasasin
Deneyeceğim bugün :)
Aynı ben demek ki üst tarafi doğru kullanamıyorum
3 gundur ben
Gecelerin yargici neredesin kalp atip kaçıyorsun
Esimde başımda neden almıyorsun diye neyseki bu sene evdeyiz hep
Gecen haftada ctesi tartilacaktin acaba haftaya doğru günü tutturacak misin
Benimde oglum 1 e başlayacak ve miniğimde tam hareketlenecek simdiden abisinin odası kadar cazip birşey yok
Msj gelmis sozde bilim kurulu tavsiyesi ile aradaki süre uzatılmış iyice salak yerine koydular
Tayt kapisik ikizimiz oldu esorfmanda bol geliyor gecen ziplarken çeke çeke bir hal oldum
Bu senede cok bir beklentim yok valla
10 aylik canim yeni girdi
Arkandayim :)
Yazmayan kendine yeyip yazmayan arti gelir her arti yer demiyorum ama o belli olur bir hafta atti gelmek ayri surrkli oyalanmak ayri
bende iki gecedir granulaya gectim biz bilmiyor muyuz sicak pideye peynir koymasini
Ben ben ben tabii ki
Simdiden baslasan kosup kosup wcye girip çıkmaya :)
Seni puhacalar kovalasin incir tatlilari rüyalarında yuvarlasin
Sende ablam gibi arayi baya açmışsın büyüğü küçüğünü büyüttü :)
Aclik oyunları basliyoraclar 1 aclar 2 yapalim
Regl öncesi olacak önümüzdeki hafta ama elimden geleni yapacağım yine. Ben de varım kaptanımE Elif_Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
Kizlar 30 Nisan -7 Mayis arasinda takimi ikiye bölüp kilo vermek icin yarisacagiz katilmak isteyenler beni etiketlesin
Ben kesin şırdanlarda olmalıyımBence şırdanla lahmacun olsun . Güllaçda ola bilir
Yazmamissin da katiliyorsun degil mi canim ekliyorum seni deBen kesin şırdanlarda olmalıyım
Katılıyorum canımYazmamissin da katiliyorsun degil mi canim ekliyorum seni de
Ahahahh aha o Adanalı ben miyim m canım yamacıma gel bak karşıma geçmeBeni Adanalınin karşısina, senanin yanina koyunda nereye koyarsanız koyun
Ben ilk kilo vermeye basladigimda esim.dalga gecti...bu yaştan sonra kilo veremezsin...bu senin kalici kilon bosuna uğraşma...su anda cok sasiriyo kilo verdigime...burdan kopma insani gaza getiriyo bu ortam...ins en.kisa surede ulasirsin hedefine
Hay masallah bayağı aktif hareketli.bi hayatin.var ne guzel...
Ben ben varim...
Sagol canmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Olabilirbkaptanim herkes katiliyor mu takip de edemedimE Elif_Eylul
@Nidsalii
@Cordeliaa
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
@Nilay5454
selensu82
@asysss
@Migim
@Penguen
@kackaloribu
@I-cell_84
@Poni Bon
North River
@TekrarDene
@Tostombalakanne
@AhSen_2504
@bengisu022
@Leyl-i-fer
M MissHayaLet
@Tesnim1989
Elhan
@sardunya1038
@Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
Kizlar 30 Nisan -7 Mayis arasinda takimi ikiye bölüp kilo vermek icin yarisacagiz katilmak isteyenler beni etiketlesin
Kac yasindasin ki canım ayip olmazsa merak ettimBen ilk kilo vermeye basladigimda esim.dalga gecti...bu yaştan sonra kilo veremezsin...bu senin kalici kilon bosuna uğraşma...su anda cok sasiriyo kilo verdigime...burdan kopma insani gaza getiriyo bu ortam...ins en.kisa surede ulasirsin hedefine
Hay masallah bayağı aktif hareketli.bi hayatin.var ne guzel...
Ben ben varim...
Seferoğulları tellioğulları olsun9 kisi olduk bakalim daha kimler katılacak
Yine cicekler yildizlar mi yoksa baska isim mi bulalim
Alla seni siz yine de bana pek guvenmeyinBeni Adanalınin karşısina, senanin yanina koyunda nereye koyarsanız koyun
Geçen bizde öyle demiştik bu da güzel ben adile Naşit olurumSeferoğulları tellioğulları olsun
Ben de şener şen tosun paşa da olurum malum küçücük bir tosuncuk tombalağımGeçen bizde öyle demiştik bu da güzel ben adile Naşit olurumya da küçük eniste
Su an icin 14 kisi katilirim dedi canimOlabilirbkaptanim herkes katiliyor mu takip de edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?