Hmm biz de sorun yok yani biz zamanı gelince olacağızAsi ile ilgili yeniden aciklama yapmislar 2.si verilen tarihte yapilacakmis
Yeni yaptiracak olanlara 6-8 hafta uygulanacakmis
niyetli mi değilsin canım susatmıyor mu eva seni22 dk eva üstüne 2 dk plank su gibi oldum akşam da eliptik inşallahCordelia
1lt süt kaynatıp içine 5 tane yeşil çay attım 2 saatte bir toz tarçın katarak içiyorum ..Normalde başka bişey yenmiyor ama ben akşam yoğurt yoycem yoksa gece bitmezNasıl yapıyorsun canım
Senden baska şirdanci var mi kiz :) ayni zamanda rakibiz ayni takıma düşersek nasil olacak :)Ahahahh aha o Adanalı ben miyim m canım yamacıma gel bak karşıma geçme
Verde sonra almasi sana kalmis :)Alla seni siz yine de bana pek guvenmeyin3 kilo verir 2 sini geri alırım
hicccc cemaat misaliHe he yapın yiyin paylaşın sonra takım neden yiyor
Dengeleyemen ne yapsınYiyorum ama dengeliyorum ki
Sagol canım hepimizin kuzularinioh oh ne güzel zayıfladım da hicbir şey olmuyor diye ortalarda dolanırsın
Daha küçükmüş bebişin allah bağışlasın canım
Canım susatmak ne kelime de akşam yapamıyorum adımı zor tamamlıyorum baya aç kalıyoruz oruç tutuyoruz rabbim kabul etsin ama eksim de yani yok gibi ondan yaptım az bi toparlanırım yağ yakarım diyeniyetli mi değilsin canım susatmıyor mu eva seni
Öyle işte sen nasılsın canım Ramazan nasıl gidiyor Ramazan da ben daha çok veririm diye düşünmüştüm ama oruç ta da daha bi çeşit özen oluyor pek istediğim gibi geçiremedim bu iki haftayıSelam kızlar nasılsınız
Benim menuler cok örnek olmaz canim yaaİşte dengeleyemeyen napsin kaptanımsonra seni örnek aldık deriz bak hafif menülerini yaz da bize örnek ol
Hadi ben varim evdeki güllac bitti yenisini yapayim bari
Daha karar veremedik canimBen yıldız severim ama farketmez çoğunluk uyarım
Hoşgeldin canım iyiyim sen nasilsinSelam kızlar nasılsınız
Herkes az cok kendini biliyordur ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor ona göre beslensin :)))Dengeleyemen ne yapsın
Ben kaplumbağa olayım yavaşım beTavşanlar ve kaplumbağalar olalım
Ani bi kararla izin aldım annemlerin yanına geldim 9 gündür burdayımmadamhd 2 haftadir yoksun nerelerdesin canim merak ettim
Eki Görüntüle 2837382
Tarih koymadım ama bugünkü bu :) yarın inşallah daha eksi göreceğim inşallah bugün hafif geçireyimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2837382
Tarih koymadım ama bugünkü bu :) yarın inşallah daha eksi göreceğim inşallah bugün hafif geçireyimZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Aaa iyi yapmissin canim biraz kafani dinlersin evden uzaktaAni bi kararla izin aldım annemlerin yanına geldim 9 gündür burdayımyasaklar da tam denk geldi. Arada bakıyorum ama çok fırsatım olmuyor
Tam 7 yıl sonra 7leri gördüm
maşallah sana migi. Seni 7lerde görmek ne güzel
Tebriklwr cnm7lere geldim bugün
Yok canim ne ayibi...2 ay sonra 40 olucam...Sagol canm
Olabilirbkaptanim herkes katiliyor mu takip de edemedim
Kac yasindasin ki canım ayip olmazsa merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?