Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım
Yükselen yildizlara girmişim

Eline sağlık canım

Tebrik ederim canım

Aaa iyi yapmissin canim biraz kafani dinlersin evden uzakta
Anne yemeklerine dikkat et ama
Annemi bıraksak sebze yapacakta iki kere su böreği açtırdım ve daha neler neler bayramdan 1 hafta sonra eve dönerim kesin listeye girmem lazım
Tam 7 yıl sonra 7leri gördüm
Hadi bakalım darısı 6ların başına

Canım susatmak ne kelime de akşam yapamıyorum adımı zor tamamlıyorum baya aç kalıyoruz oruç tutuyoruz rabbim kabul etsin ama eksim de yani yok gibi ondan yaptım az bi toparlanırım yağ yakarım diye
Evet canim aksam bi hantallık çöküyor insanın üzerine insallah sabaha ummadığın eksiler görürsün bu saatlerde tam yağ yakma saatleri oruç tutana
Benim menuler cok örnek olmaz canim yaa

Daha karar veremedik canim

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasilsin

Herkes az cok kendini biliyordur ne iyi geliyor ne iyi gelmiyor ona göre beslensin :)))
Hosbuldum kaptanim iyiyim bende çok şükür. İş yerinde cok yoğunum islerimi çoğalttılar baya hayırlısı olsun bakalım. Gerisi aynı hayat
ama sen ne ara 54 oldun amaaaa masallah sanaaa oruç yaramış resmen... ben ne alıom ne veriom vücudum kafayı yedi

Annemi bıraksak sebze yapacakta iki kere su böreği açtırdım ve daha neler neler bayramdan 1 hafta sonra eve dönerim kesin listeye girmem lazım

Hadi bakalım darısı 6ların başına
Kaç kilo oldun helede bakalim

Allah kolaylık versin canim tam kapanmada calismaya devam edecek misiniz

16 gündür köydeyim hem köy hem ramazan yaradi gibi insallah bundan sonra kilomu koruyabilirim

Hosbuldum filizcim iyiyim sen nasılsın nasil gidiyor ramazan gece kefir içtiğimde aklima gelion
Sagol canim iyiyim bende çok sevindim bende bu ramazan gene verdim butün kotülükler gitti icimden

Allah kolaylık versin canim tam kapanmada calismaya devam edecek misiniz

16 gündür köydeyim hem köy hem ramazan yaradi gibi insallah bundan sonra kilomu koruyabilirim
Aaaa koydemisin sennn ondan verionn hareket boldur yaa ne güzel harikasin maşallah maşallah korursun sen. Köyde öyle oksijenimi yaktiriyo bilmem hem yiyon hem verion demi

Çalışmaya devam edeceğiz kamuda kapanma yok ama ben dönüşüme gireceğim haftaya rahatim inşallah sadece derscalisirim bide ev ohh miss

Hoşgeldinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…