- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
5e az kaldi 4gecti ama arada yedim tatli falanYaa cok sevindim senin adına ne kadar verdin geçen sene 5 diodun o kadar olur mu bu senede. Hadi inşallah
Hosbuldum canim sağolasınHoşgeldinnn
Kaptan öyle söyleme bak ateşle oynuyorsunSimdi örnek alabilirler
Sadece sahurda 2 dilim yiyorum
Aslinda çok hareket etmiyorum soguktu ev geldigimizde yeni ısınıyorAaaa koydemisin sennn ondan verionn hareket boldur yaa ne güzel harikasin maşallah maşallah korursun sen. Köyde öyle oksijenimi yaktiriyo bilmem hem yiyon hem verion demi
Çalışmaya devam edeceğiz kamuda kapanma yok ama ben dönüşüme gireceğim haftaya rahatim inşallah sadece derscalisirim bide ev ohh miss
Ooo bayrama 6 yıda bulur o zaman insallah supersincanim hemde tatli yiyerek5e az kaldi 4gecti ama arada yedim tatli falan
PRotein illa oluyor canim kocam sağolsunMaşallah ama sadece sebze yemege iftarda istersen proteinde al emziriyosun
Insallah canimOoo bayrama 6 yıda bulur o zaman insallah supersincanim hemde tatli yiyerek
Benim 4000 kusur oldu 3 sefer market yaptımSabahtan akşama kadar mahvoldum
Daha 10 bin tamamlayamadın yaw
Hoşgeldin canımEvet canim aksam bi hantallık çöküyor insanın üzerine insallah sabaha ummadığın eksiler görürsün bu saatlerde tam yağ yakma saatleri oruç tutana
Hosbuldum kaptanim iyiyim bende çok şükür. İş yerinde cok yoğunum islerimi çoğalttılar baya hayırlısı olsun bakalım. Gerisi aynı hayat
ama sen ne ara 54 oldun amaaaa masallah sanaaaoruç yaramış resmen... ben ne alıom ne veriom vücudum kafayı yedi
Sağolasın canım hosbuldumHoşgeldin canım
Gözünüz aydın.Evet çok şükür sağ salim doğdu bal gbi oğluşumuz oldu
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Evet çok şükür sağ salim doğdu bal gbi oğluşumuz oldu
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
Sahur
3 yk tavuk sote,,, 3 erik
İftar
2 tavuk köfte,,, bol salata,,, 1 bardak ayran,,, 5 erik
Ara Türk kahvesi 2 hurma
Suyu 2.5 a tamamlarım
Ne arası tatlım?Kızlar ben biraz ara vermek istiyorum kendinize iyi bakın....
Yaaaaa ama nedenKızlar ben biraz ara vermek istiyorum kendinize iyi bakın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?