- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz biz zaten zeytinyağcıyizSalatqlarına mutlaka zeytinyağı ekle bir de sahurda kefir iç canım
Dr a gitsen canım.Sagol canim ama neetcez acaba ramazan iyice etkiledi
Kayısı çayı filan denedin miKiz biz zaten zeytinyağcıyiz
Herseyimi ben zeytinyagli yaparim pilav makarna ve bazi çorbalar dısinda kizartma bile zeytinyagli
Ama benim bagirsaklar zeytinyagini algilamiyo bile
Oda ilac verdi canimyaaa biseye yaramıyorDr a gitsen canım.
Denemedigim ne kaldiki özel caylar bile aldim ama o anlik bidaha bagımli oluyosunKayısı çayı filan denedin mi
Spor yapıyor musun?Denemedigim ne kaldiki özel caylar bile aldim ama o anlik bidaha bagımli oluyosun
Ay kusura bakma kaptanım ama su yoruma çok güldümKiz güllac bitince bile eksiydim ben 3gunyok
Canım eğer herşeyi deneyip yine de sıkıntı yaşıyorsan ilacı sürekli kullanman lazımDenemedigim ne kaldiki özel caylar bile aldim ama o anlik bidaha bagımli oluyosun
Spor yapmiyorum ama spor yapsamda çözüm degil onuda denedim baska bisey varSpor yapıyor musun?
Gül isteAy kusura bakma kaptanım ama su yoruma çok güldüm
Hadi diyorum kendiliginden gelsinCanım eğer herşeyi deneyip yine de sıkıntı yaşıyorsan ilacı sürekli kullanman lazım
Eki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorumZipzip-
Hayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor
Eki Görüntüle 2837803
Tesekkur ederim cnm benim
Oruclu oruclu agzimdan ates çıksınE Elif_Eylul top gibi zıpla. 34. Dk. 20. Saniyeyi aç. Göbekli Miram gibi. Zıplaya zıplaya tuvaleteeee.
Elinde market poşeti olana serbest!Kızlar şimdi bugün yasak var ama benim yürüyüşe çıkmam da lazım polis görse ceza yazarmi acaba varmı bilginiz yürüyüş serbetsmi? . Hafta sonuda çıktığımda yasak olmasına rağmen polis görüyordum ama geçip gidiyordu. Acaba bugün durum nasıl olur???
Tamm canım sağol düşündüğün için dikkat ederim insalalh yakalanmam .bende anlamadım nasıl kapanma her yer açık biz ev hanımlarına yasak tuhaf ve ilginç bir durumTamam bankaya de . Valla her yer açık. Nasıl yasak anlamadım.
Hım tamam bende alırım bı poşet kıvırcık falan koyarım artıkElinde market poşeti olana serbest!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?