Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor

Eline poşet al canım. Marketten geliyorum. Çöp atıyorum dersin. Tek yurursen sorun yok. Nerede yürüyeceksin?

Tebrik ederim canim eskin güzel

Eskiye cevirmissin tebrik ederim canım

Geçen sene çok güzeldi her meyveden yedik çocuklarla bu sene de öyle olur inşallah
Inşaallah yaz meyvelerini çok seviyoruz biz de ailece özellikle kavun karpuz ve şeftali
Eki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorum Zipzip-

Tebrik ederim sizi kıslar çok güzel eksileriniz

Bızım sıtenın ıcıne yasakta olsq cıkılır prka gıdılırdı bu sefer yazı yazılmış site ıçine bile yasakmıs .Sıkı bir karantına olucak belliki

Hayırlı cumalar canım tebrik ederim

Offfff var ya erik benim hassas noktam bayılıyorum hele tuzla yemesine ama tuzlayamıyorum
Ben normalde akşamları 1 oturuşta 1 kilo erik yiyiyorım ama şimdi 3 5 tane ile idare ediyorum
bu hafta tuzla tuzla ye kuzum hic çekinme

Bayılırım vallahi küçük kızımda benle beraber oturup yiyor
Senin küçük kiz masallah mumbardan sonra tamam dedim yemsk secmeyen cocuk yapmışlar :)
pattisin yaninda eppek yeme yeme yeme , su adamada artik küsme
Düş canım düş tabi bugünden itibaren mi başlıyor
Yuzde 1 gectin mi ona göre başlarız :)
Sadece market mesafesinde canim ara sokaklardan dolasa dolasa markete git gel yapabilirsin eline bir poşet al:)
Eksiye geçmişsin dilosum

Tebrikler
Sut yeşilcayi ne zaman içtin canm

Tebrik ederim. Güzel eksi

Zaten marketler kasaplar ve diğer yerler açık canım ben bu dönemde hiç yürüyüşe gitmediğim için bilemedim
Eline poşet al canım. Marketten geliyorum. Çöp atıyorum dersin. Tek yurursen sorun yok. Nerede yürüyeceksin?
Markete gidip gelebelirsinde yürüyüş de sıkıntı olabilir canim dikkat et

Kızlar benim yürüyüş mesafem orman dibi yani ara sokak falan değil sol tarafta araba yolu ynai yakalanmamak mümkün değil ama bugün bı cikicam olmadı artık polis görürsem dönerim eve markete falan gidiyorum derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…