İsviçre bilim adamları, covid 19 virüsünü, ev hanımları bulaştıriyor, dedi herhalde.Tamm canım sağol düşündüğün için dikkat ederim insalalh yakalanmam .bende anlamadım nasıl kapanma her yer açık biz ev hanımlarına yasak tuhaf ve ilginç bir durum
Ben hergun yapıyorum. Zıpzıp zıp sağa zıp zıp sola. Çok tatlı bu kız.Oruclu oruclu agzimdan ates çıksın
Kaçtın ki
En iyisiKiz biz zaten zeytinyağcıyiz
Herseyimi ben zeytinyagli yaparim pilav makarna ve bazi çorbalar dısinda kizartma bile zeytinyagli
Ama benim bagirsaklar zeytinyagini algilamiyo bile
Kardes olsaniz keskeBen hergun yapıyorum. Zıpzıp zıp sağa zıp zıp sola. Çok tatlı bu kız.
Alcam 1kilo armut haşur huşur yicemEn iyisi
Vallaaa koymazsan hatrim kalirKızım olursa adını Mira koyacağım.
Üstüne de soğuk su iç bak nasıl wcden çıkamıyorAlcam 1kilo armut haşur huşur yicem
BAkayim bugun gecen aldim az vardi biliyosun bizim koyde hersey bulunmuyoÜstüne de soğuk su iç bak nasıl wcden çıkamıyor
Aynen koluna tak yürü marullaHım tamam bende alırım bı poşet kıvırcık falan koyarım artık
Biliyorum canım sen gördüğün De fazla alBAkayim bugun gecen aldim az vardi biliyosun bizim koyde hersey bulunmuyo
Evet bak kızım bir ara kabızlık çekiyordu kuzenim çocuk doktoru sordum armut yedir dedi gerçekten işe yaramıştıAlcam 1kilo armut haşur huşur yicem
Gören olursa marulun canı sıkılmış iki bahar havası aldirayim dedim dersinHım tamam bende alırım bı poşet kıvırcık falan koyarım artık
Harika Mira ve Mina. İkiz mi doğursam.Benim ki Mina
Kız sus oruçlu oruçlu armut aratma milleteEvet bak kızım bir ara kabızlık çekiyordu kuzenim çocuk doktoru sordum armut yedir dedi gerçekten işe yaramıştı
Bol sulu sulu
Gören olursa marulun canı sıkılmış iki bahar havası aldirayim dedim dersin
Keşke ne güzel olurHarika Mira ve Mina. İkiz mi doğursam.
Allah bağışlasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?