Bu hafta menülerini ve sporlarını duzenli bekliyoruz canımMetom ve sutluyesıl cay sagolsun kaptanım
Ama stresınıde gel bana sorEn guzelu duzenlı doyer sporla haftaboyu Eksi ile ılerlemek
Ahahaahha Adanalı olmak bunu gerektirir kızzz yemediği şeyler var tabiki de ama sevdikleri kelle paça,,,, mumbar,,, şırdan,,, kebap,,,, şalgam,bu hafta tuzla tuzla ye kuzum hic çekinme
Senin küçük kiz masallah mumbardan sonra tamam dedim yemsk secmeyen cocuk yapmışlar :)
pattisin yaninda eppek yeme yeme yeme , su adamada artik küsme
Yuzde 1 gectin mi ona göre başlarız :)
Sadece market mesafesinde canim ara sokaklardan dolasa dolasa markete git gel yapabilirsin eline bir poşet al:)
Eksiye geçmişsin dilosum
Kebap Neyse deAhahaahha Adanalı olmak bunu gerektirir kızzz yemediği şeyler var tabiki de ama sevdikleri kelle paça,,,, mumbar,,, şırdan,,, kebap,,,, şalgam,
Dikkatli ol. Issız yerlerde dolaşma. Caddeler müsait. Normal yollarda yürü.Kızlar benim yürüyüş mesafem orman dibi yani ara sokak falan değil sol tarafta araba yolu ynai yakalanmamak mümkün değil ama bugün bı cikicam olmadı artık polis görürsem dönerim eve markete falan gidiyorum derim.
Belli kızanlarin bile ayni senin gibiDamarlamırımız da var kız
Wc mi güllaç mı hadi itiraf etttttt3 gündur wcden dolayi artı 1500 yüm
Yok ıssız değil sadece polisin olabileceği yerler yakalanma ihtimalim çok yuksek yaniDikkatli ol. Issız yerlerde dolaşma. Caddeler müsait. Normal yollarda yürü.
Erken tartilmissin canim3 gündur wcden dolayi artı 1500 yüm
Muhteşem.Hayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor
Eki Görüntüle 2837803
Kiz güllac bitince bile eksiydim ben 3gunWc mi güllaç mı hadi itiraf etttttt
Tamam bankaya de . Valla her yer açık. Nasıl yasak anlamadım.Yok ıssız değil sadece polisin olabileceği yerler yakalanma ihtimalim çok yuksek yani
Yaaa sinir geldi cidden şu wc konusundanErken tartilmissin canim
Çok kötü bir durum. Geçmiş olsun canım.Yaaa sinir geldi cidden şu wc konusundan
İşte şeker yavaş yavaş yayıldı vücuda sana demiştim birazcık şomağızlıyımKiz güllac bitince bile eksiydim ben 3gunyok
Sagol canim ama neetcez acaba ramazan iyice etkilediÇok kötü bir durum. Geçmiş olsun canım.
Pis şomİşte şeker yavaş yavaş yayıldı vücuda sana demiştim birazcık şomağızlıyım
Salatqlarına mutlaka zeytinyağı ekle bir de sahurda kefir iç canımSagol canim ama neetcez acaba ramazan iyice etkiledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?