Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şuandan itibaren şırdan ve mumbar yemeğe başlıyorum

Maşallah canım, en çok da hala motivasyonunu kaybetmeden devam etmene.

Yaaaaaaa kızlar beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün

Büyük kızım diyor ki anne herkesin baklavası olur senin ki havuç dilimi baklava

Yaaaaaaa kızlar beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün

Büyük kızım diyor ki anne herkesin baklavası olur senin ki havuç dilimi baklava
Chedarice aklin yolu bir takımın girişine sirdancilar yazdıralim ok resmiyle handenin baklavalari isaret ederiz :)
Havuc mavuc miss gibi baklava hedeflerimi ilerlettin soyle bakalim bu baklavalar nasil oldu :)

Geçen cuma 61.5
Bugün 60.45
Fark 1.50 gram

Zipzip-

Canım yüzeyi yaparmısın bir türlü öğrenemedim

Kilo bildirimi

Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836

Zipzip- E Elif_Eylul

Eki Görüntüle 2838049

Geçen hafta 56.2
Bugün 55.7
Fark -500 gr
Yüzde hesaplamayı unutmuşum yapamadım kaptanım Zipzip- Eki Görüntüle 2838056

Kuzu senin 85,6 değil mi ben mi yanlış görüyorum
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075

Pazartesi 83.5
Bugün 83.2
Fark -300
Aslında daha çok bekliyordum ama olsun yağdan gitmiş hep

Eki Görüntüle 2838094

Geçen cuma = 62.5
Bu hafta cuma = 60.8
Fark = -1,7
Yüzde = 2.72
Eki Görüntüle 2838097
Zipzip-
E Elif_Eylul

-300 malesefki geçen cuma 73.200
Bu hafta 72.900
Evet pide ve kızartmalarin acısını tartı tokat gibi çarptı yine yüzüme
Tebrik ederim kızlar eksiler süper

76 kilo ile başladım diyete

İstersen yapabilirsin aslında bu baklavalar abs tarzı videolardan oldu 10 dk lık videolar gerçekten işe yarıyor
Ben de. Bugün yenş diyetisyenle yeni bir başlangıç yapayım diyorum, ama nedense hiiiiç motivasyonum yok. Ama uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor. Farkındayım ama içimden gelmiyor

En azindan arti değilsin canim ama hatanin farkindasin daha guzel olur haftaya pide kizartma yok peşindeyim bak
Yok canım bu hafta geçen hafta gibi tekrar sıkıya gecicem . Odulde yapamicam tabi neyse sağlık olsun bende bol salata yerim. Sen kaça düştün tartildinmi?

Ben de memeyi ağzından çekebilirsem tartılıcam, sırf tartılmak için uyuttum inmiyor kucagımdan bugün asla.
nedir bu memelerin cektigi . Altimdaki köpek emzirmek istemiyor yavrular bağırıyor sahibi kiziyor tarçın yat suraya ben mi emziriyim senin yavrun diye tarcin napsin biz biriyle o 5 taneyle :)

Chedarice aklin yolu bir takımın girişine sirdancilar yazdıralim ok resmiyle handenin baklavalari isaret ederiz :)
Havuc mavuc miss gibi baklava hedeflerimi ilerlettin soyle bakalim bu baklavalar nasil oldu :)
Yaaaaa hepinize benden bir şırdan gelin güzelleşelim yiyelim kaslanalım

30 dk pilates üzerine 10 dk abs ile oldu

Ben de. Bugün yenş diyetisyenle yeni bir başlangıç yapayım diyorum, ama nedense hiiiiç motivasyonum yok. Ama uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor. Farkındayım ama içimden gelmiyor
Canin emek emek verdiklerini düşün kosarak geri geliyorlar

Bugünlerde bende çok mücadele ediyorum inan ki bir de etrafımdaki herkes yeter artık çok zayıfladın dedikçe kendimi bırakayım geliyor ama yok 58 olmadan durmayacağım

Hergün daha yeni başlıyormuşsun gibi güne uyan ilk günkü gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…