Şuandan itibaren şırdan ve mumbar yemeğe başlıyorum
Maşallah canım, en çok da hala motivasyonunu kaybetmeden devam etmene.
Yaaaaaaa kızlar beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsünsuperdi
Cok guzel eksi canım
haydi migi haydiii bir daha 8leri görmek yok
Zamanla o da gider canim cok iyisin
haftaya daha iyi olur
Ooo cok guzel eksi
Aman Allahım gobek kası mi o hayallerimin ötesinde ciktin sirdanla salgama başlıyorum burda bana kimse neden yedin demesin
Nedense benim baklavaların üzerinde 3 kat da supangle var,Yaaaaaaa kızlar beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Büyük kızım diyor ki anne herkesin baklavası olur senin ki havuç dilimi baklava
Ben de memeyi ağzından çekebilirsem tartılıcam, sırf tartılmak için uyuttumKizim uyanacak diye odaya giremiyorum tartilmaya
76 kilo ile başladım diyeteNedense benim baklavaların üzerinde 3 kat da supangle var,
Ekside olman guzel ama artik 7 lerden uzaklasma vaktin geldi canim-300 malesefki geçen cuma 73.200
Bu hafta 72.900
Evet pide ve kızartmalarin acısını tartı tokat gibi çarptı yine yüzüme
Yaaaaaaa kızlar beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün
Büyük kızım diyor ki anne herkesin baklavası olur senin ki havuç dilimi baklava
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Geçen hafta 56.2
Bugün 55.7
Fark -500 gr
Yüzde hesaplamayı unutmuşum yapamadım kaptanımZipzip- Eki Görüntüle 2838056
Kuzu senin 85,6 değil mi ben mi yanlış görüyorumSelam kızlar kilo bildirimi Eki Görüntüle 2838065
Geçen haftaki tartıyla da tartıldım arasındaki fark net olsun diye. Bundan sonra alttaki tartıyı kullanacağım.
Geçen hafta 86.9
Bugün 85.8
Fark eksi 1.1
Not kıyafetsiz ve aç karnına tartıldım.
Zipzip-
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075
Pazartesi 83.5
Bugün 83.2
Fark -300
Aslında daha çok bekliyordum ama olsun yağdan gitmiş hep
Eki Görüntüle 2838094
Geçen cuma = 62.5
Bu hafta cuma = 60.8
Fark = -1,7
Yüzde = 2.72
Eki Görüntüle 2838097
Zipzip-
E Elif_Eylul
O zaman atayım
Tebrik ederim kızlar eksiler süper-300 malesefki geçen cuma 73.200
Bu hafta 72.900
Buhafta da ye kizartma izin veriyorum-300 malesefki geçen cuma 73.200
Bu hafta 72.900
Ben de. Bugün yenş diyetisyenle yeni bir başlangıç yapayım diyorum, ama nedense hiiiiç motivasyonum yok. Ama uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor. Farkındayım ama içimden gelmiyor76 kilo ile başladım diyete
İstersen yapabilirsin aslında bu baklavalar abs tarzı videolardan oldu 10 dk lık videolar gerçekten işe yarıyor
Yok canım bu hafta geçen hafta gibi tekrar sıkıya gecicem . Odulde yapamicam tabi neyse sağlık olsun bende bol salata yerim. Sen kaça düştün tartildinmi?En azindan arti değilsin canim ama hatanin farkindasin daha guzel olur haftayapide kizartma yok peşindeyim bak
Ben de memeyi ağzından çekebilirsem tartılıcam, sırf tartılmak için uyuttuminmiyor kucagımdan bugün asla.
Tarti degisimi yapmis altta yeni tartinin resmi var canimKuzu senin 85,6 değil mi ben mi yanlış görüyorum
Yaaaaa hepinize benden bir şırdan gelin güzelleşelim yiyelim kaslanalımChedarice aklin yolu bir takımın girişine sirdancilar yazdıralim ok resmiyle handenin baklavalari isaret ederiz :)
Havuc mavuc miss gibi baklava hedeflerimi ilerlettin soyle bakalim bu baklavalar nasil oldu :)
Canin emek emek verdiklerini düşün kosarak geri geliyorlarBen de. Bugün yenş diyetisyenle yeni bir başlangıç yapayım diyorum, ama nedense hiiiiç motivasyonum yok. Ama uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor. Farkındayım ama içimden gelmiyor
Neden yiyimki sen kızardin bana ama iyimisin??Buhafta da ye kizartma izin veriyorum
Genede eksisin
Ay ben ona dikkat etmedim oruç beni böyle yapıyorTarti degisimi yapmis altta yeni tartinin resmi var canim
Bugünlerde bende çok mücadele ediyorum inan ki bir de etrafımdaki herkes yeter artık çok zayıfladın dedikçe kendimi bırakayım geliyor ama yok 58 olmadan durmayacağımBen de. Bugün yenş diyetisyenle yeni bir başlangıç yapayım diyorum, ama nedense hiiiiç motivasyonum yok. Ama uzaklaştıkça ipin ucu kaçıyor. Farkındayım ama içimden gelmiyor
Leslieye ek plates ve absYaaaaa hepinize benden bir şırdan gelin güzelleşelim yiyelim kaslanalım
30 dk pilates üzerine 10 dk abs ile oldu
Nediyimki kendi hatani zaten biliyosun canimNeden yiyimki sen kızardin bana ama iyimisin??bu hafta tekrar sıkıya gecicem son iki hafta ramazanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?