- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Söyleyince herkes bildiği gibi yapıyor diye oda artık demekten vazgecmisNeden yiyimki sen kızardin bana ama iyimisin??bu hafta tekrar sıkıya gecicem son iki hafta ramazanda
Heeee isteee öyle oluyoSöyleyince herkes bildiği gibi yapıyor diye oda artık demekten vazgecmis
Kaptanım söz veriyorum bugun an itibariyle artı getiricek hic bişey yemicem bu hfta dhaada zorlicam kendimi yürüyüşü falan uzaticam yolu . İnşallah geçen hafta gibi güzel bı eksim olur söz veriyorum herkesin içinde bende bunaldım senelerdir 69 göremedim belkde bundn bı 6 sene öncesi diyim 69 u gördüm tekrar çıktım ama bu hafta çok karraliyimEkside olman guzel ama artik 7 lerden uzaklasma vaktin geldi canim
Geldiler bile, az sonra yüzleşicem acı gerçeklerleCanin emek emek verdiklerini düşün kosarak geri geliyorlar
Demeyeceğim diyor deyipte kötü olmayacağımSöyleyince herkes bildiği gibi yapıyor diye oda artık demekten vazgecmis
Evet canım haklı ama tek öğün yiyince az da olsa yedim ama nefis işte insan engel olamıyor.Söyleyince herkes bildiği gibi yapıyor diye oda artık demekten vazgecmis
Tebrik ederim canım harikasın
Yok ya filiz kaptanım her zman desin bana başımın üstünde yeri var ben dinlerim onu her zman. Arada kaçamak olsada bu hafta senden iyi kacicamDemeyeceğim diyor deyipte kötü olmayacağımKaradenizli kaynana modeli :)
Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel
Hay maşallah sübhanallah
Tebrik ederim canımKilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Beni birtek sen anliyosunYok ya filiz kaptanım her zman desin bana başımın üstünde yeri var ben dinlerim onu her zman. Arada kaçamak olsada bu hafta senden iyi kacicamhaberin ola önlemini sıkı al
Tebrik ederim canım eksilmeye devam ediyorsunGeçen hafta :54.8
Bu hafta:54.5
300 gr.
Gun 55.7 görmüştüm bu saatlerde..dun aksam balık yedim..ara öğün yapmadım...form.cayi yesil cay ictim.. sahurdada ekmek yemedim...sabah 55.0 gordum...az oncede belly dansimi yaptim acayip ter attim...sonuc muhtesem benim.icin
Buneeee çokkk guzel eksi canim tebrikler
Eksin guzel canim tebriklerGeçen hafta :54.8
Bu hafta:54.5
300 gr.
Gun 55.7 görmüştüm bu saatlerde..dun aksam balık yedim..ara öğün yapmadım...form.cayi yesil cay ictim.. sahurdada ekmek yemedim...sabah 55.0 gordum...az oncede belly dansimi yaptim acayip ter attim...sonuc muhtesem benim.icin
Evet kaptanım inan anlıyorum ama bazen çok canım yemek cekiyo o yüzden yiyorum dikkat ettim geçen hafta sonucu gördünüz aynı sekil devam etsem tığ gibi olmustum.Beni birtek sen anliyosun
İçinde patlar demezseDemeyeceğim diyor deyipte kötü olmayacağımKaradenizli kaynana modeli :)
Arası doğru canım ama hedefe kadar vereceğin kiloya odaklanmalisin.Evet canım haklı ama tek öğün yiyince az da olsa yedim ama nefis işte insan engel olamıyor.
Maşallah kuzum
İnşallah canim inşallahİçinde patlar demezse
Arası doğru canım ama hedefe kadar vereceğin kiloya odaklanmalisin.
Maşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?