Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ekside olman guzel ama artik 7 lerden uzaklasma vaktin geldi canim
Kaptanım söz veriyorum bugun an itibariyle artı getiricek hic bişey yemicem bu hfta dhaada zorlicam kendimi yürüyüşü falan uzaticam yolu . İnşallah geçen hafta gibi güzel bı eksim olur söz veriyorum herkesin içinde bende bunaldım senelerdir 69 göremedim belkde bundn bı 6 sene öncesi diyim 69 u gördüm tekrar çıktım ama bu hafta çok karraliyim

Geçen hafta :54.8
Bu hafta:54.5
300 gr.

Gun 55.7 görmüştüm bu saatlerde..dun aksam balık yedim..ara öğün yapmadım...form.cayi yesil cay ictim.. sahurdada ekmek yemedim...sabah 55.0 gordum...az oncede belly dansimi yaptim acayip ter attim...sonuc muhtesem benim.icin

Eklentiler

• IMG_20210430_161128.webp
    9 KB · Görüntüleme: 20
Demeyeceğim diyor deyipte kötü olmayacağım Karadenizli kaynana modeli :)
Yok ya filiz kaptanım her zman desin bana başımın üstünde yeri var ben dinlerim onu her zman. Arada kaçamak olsada bu hafta senden iyi kacicam haberin ola önlemini sıkı al

Yok ya filiz kaptanım her zman desin bana başımın üstünde yeri var ben dinlerim onu her zman. Arada kaçamak olsada bu hafta senden iyi kacicam haberin ola önlemini sıkı al
Beni birtek sen anliyosun

Tebrik ederim canım eksilmeye devam ediyorsun

Geçen cuma 65.5
Bu gün 63.1
Fark -2.4
Yüzde 3,664 inşallah doğru hesapladım.
Eki Görüntüle 2838164
Buneeee çokkk guzel eksi canim tebrikler
Eksin guzel canim tebrikler

Demeyeceğim diyor deyipte kötü olmayacağım Karadenizli kaynana modeli :)
İçinde patlar demezse
Evet canım haklı ama tek öğün yiyince az da olsa yedim ama nefis işte insan engel olamıyor.
Arası doğru canım ama hedefe kadar vereceğin kiloya odaklanmalisin.
Geçen cuma 65.5
Bu gün 63.1
Fark -2.4
Yüzde 3,664 inşallah doğru hesapladım.
Eki Görüntüle 2838164
Maşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…