- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Demekki yemicez az sabir ideal kilona dusunce yersinEvet kaptanım inan anlıyorum ama bazen çok canım yemek cekiyo o yüzden yiyorum dikkat ettim geçen hafta sonucu gördünüz aynı sekil devam etsem tığ gibi olmustum.
Oh oh maşallahGeçen hafta :54.8
Bu hafta:54.5
300 gr.
Gun 55.7 görmüştüm bu saatlerde..dun aksam balık yedim..ara öğün yapmadım...form.cayi yesil cay ictim.. sahurdada ekmek yemedim...sabah 55.0 gordum...az oncede belly dansimi yaptim acayip ter attim...sonuc muhtesem benim.icin
Tamam canım inşallah haftaya görürüz inşallahDemekki yemicez az sabir ideal kilona dusunce yersin
İsterim canım ama hedef kilomu değiştire biliyormuyum? Değiştire bilirsek ben onu 58 yapalım diyorum 58 olunca 55 düşürürüm. Oluyormu öyle?Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel
Listeye girmek istiyor musun canim 2 ay izin hakkin yok,verdiign ya da aldigin her kilo takim ortalamasını etkileyecek
Eki Görüntüle 2837796
Yarım saattir İnternete giremiyorum sıkıntı var sanırım hatlarda
Geçen hafta cuma 61.2
Bu cuma 60.7
Fark - 500
Reglim ona göre iyi diye düşünüyorumZipzip-
Hayırlı cumalar canlar
Gecen cuma 77
Bugun 76.5
Yuzde 0.64
Sıkıntılı bir hafta gecırdım motıvasyon ve kacamksız bır dıyet surdurmekte carsamba günü 78.3 gordum tartıda
Iki günlük acil telafı programımla artım gıttu eksıye de dondum
Beilkıde regl odemı idi o gıtti bilemiyorum sonuçta bugun eksi ılr geldıgım için çok mutluyum
Etkılesejdım listeyi çok üzülürdüm .. İnßaallah emek veren herkes Çok güzel kılo vrtmıstır ve bugun 1.oluruz
Sut yesilcayı kesinlikle tavsiye ederim kızlar hele böyle artı oldugun zamn muthıs etkı ediyor
Eki Görüntüle 2837803
Harika Mira ve Mina. İkiz mi doğursam.
Allah bağışlasın canım.
Kilo bildirimi
Geçen cuma: 59.8
Bugün: 59.3
Fark: -500 gr
Yuzde 0.836
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2838049
Selam kızlar kilo bildirimi Eki Görüntüle 2838065
Geçen haftaki tartıyla da tartıldım arasındaki fark net olsun diye. Bundan sonra alttaki tartıyı kullanacağım.
Geçen hafta 86.9
Bugün 85.8
Fark eksi 1.1
Not kıyafetsiz ve aç karnına tartıldım.
Zipzip-
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075
Geçen cuma = 62.5
Bu hafta cuma = 60.8
Fark = -1,7
Yüzde = 2.72
Eki Görüntüle 2838097
Zipzip-
E Elif_Eylul
Kızlarrrr çok tebriiikkk hepiniz süppppperrrrsinizzzz
Süper olmussun canım simdi gördüm bende resmi ee hedef kaç pekiYaaaaa hepinize benden bir şırdan gelin güzelleşelim yiyelim kaslanalım
30 dk pilates üzerine 10 dk abs ile oldu
Teşekkür ederim canım 58Süper olmussun canım simdi gördüm bende resmi ee hedef kaç peki
Tabi ki degistirebiliyoruz listeye girmeden o zaman 58 diyelim ,58E ulasinca devam etmek istersen 55 e inerizİsterim canım ama hedef kilomu değiştire biliyormuyum? Değiştire bilirsek ben onu 58 yapalım diyorum 58 olunca 55 düşürürüm. Oluyormu öyle?
Eksi gelemem diyordun tebrik ederim canim
Tebrik ederim canımGeçen hafta 56.2
Bugün 55.7
Fark -500 gr
Yüzde hesaplamayı unutmuşum yapamadım kaptanımZipzip- Eki Görüntüle 2838056
Tebrikler canım güzel eksiSelam kızlar kilo bildirimi Eki Görüntüle 2838065
Geçen haftaki tartıyla da tartıldım arasındaki fark net olsun diye. Bundan sonra alttaki tartıyı kullanacağım.
Geçen hafta 86.9
Bugün 85.8
Fark eksi 1.1
Not kıyafetsiz ve aç karnına tartıldım.
Zipzip-
Allah bağışlasın canımBüyük kızım Kumsal
Küçüğüm Hande mina
Hande benim adım
Ne kadar güldüm yaaaMarulla yürüyüşe çıkan kadın diye show habere cikiyormusum .hemde uzun mesafevalla şöyle derim bende 6. Takım beni azmettirdi korkuma çıktım yoksa ben çıkmayacaktım memur bey marulumla gazetecilere saldırırim hersey kilo vermek içindi falan diye
Harikasın çok güzel eksiKilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.6
Fark 1.4
Yüzde %1.944 (doğru mu hesapladım bilmiyorum)
Zipzip-
Eki Görüntüle 2838075
Tebrikler canım çok güzel
Maşallah çok güzel görünüyorsun. Burdan bakınca göbek çok belli olmuyorBi motivasyon da benden gelsin
Eki Görüntüle 2838090
2. Doğumdan sonra göbek kaldı onun için de yakın zaman da mekik çekmeye başlayacağım
TebriklerPazartesi 83.5
Bugün 83.2
Fark -300
Aslında daha çok bekliyordum ama olsun yağdan gitmiş hep
Eki Görüntüle 2838094
Maşallah canım harika bir eksiyle gelmişsinGeçen cuma = 62.5
Bu hafta cuma = 60.8
Fark = -1,7
Yüzde = 2.72
Eki Görüntüle 2838097
Zipzip-
E Elif_Eylul
HarikaGeçen hafta :54.8
Bu hafta:54.5
300 gr.
Gun 55.7 görmüştüm bu saatlerde..dun aksam balık yedim..ara öğün yapmadım...form.cayi yesil cay ictim.. sahurdada ekmek yemedim...sabah 55.0 gordum...az oncede belly dansimi yaptim acayip ter attim...sonuc muhtesem benim.icin
Sağol canımBuneeee çokkk guzel eksi canim tebrikler
Eksin guzel canim tebrikler
Tebrik ederim canım
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Tamamdır canım.Tabi ki degistirebiliyoruz listeye girmeden o zaman 58 diyelim ,58E ulasinca devam etmek istersen 55 e ineriz
DedimmiEksi gelemem diyordun tebrik ederim canim
Bu hafta anlamistimDedimmihaftaya gelemeyebilirim demişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?