Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Banabi geliyormuş, tokilere gelirken gördüm, buraya da gelir sanırım denemedim ama migros yakın aslında yürüyeyerek 1 saate giderim
Baya yakınmış diyet listesini de al yanina yolda çevirirlerse belge niteliği tasir belki dagkentin kuruluşunu biliyorum

11.168 adım =335 pn
Tabi dün 10 bin adım attım ama uyuya kalmıştım atamadım

Eklentiler

• IMG_20210430_231757.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 16
Baya yakınmış diyet listesini de al yanina yolda çevirirlerse belge niteliği tasir belki dagkentin kuruluşunu biliyorum
Bakın bakın memur bey çok elzem yulafa ve yeşil çaya ihtiyacım var

Nasıl kurulmuş? Biz 20 senedir burdayız öncesini bilmiyorum.

Sen kaç yaşındaydin canim , depremde boludamiydin kalici konutlar yapıldığında
35 yaşındayım, depremde boludaydım, 99da ben ayrıldım ama ailem hep buradaydı. Kalıcı konutların olduğu yer de köyümüz, gerçi orası şehir oldu biz köy kaldık

35 yaşındayım, depremde boludaydım, 99da ben ayrıldım ama ailem hep buradaydı. Kalıcı konutların olduğu yer de köyümüz
Aa biz yaşıtız :) bende göçükte ve kaynaşlı depreminde boludaydim ikamet ankara ama halamdaydim . İste dagkent villalar yapilirken vali degismis kimse bakmamis dagkente kalici konutlardan sonra herkes kendi emegiyle yapmis evlerini

D U Y U R U
6. Takımın sporcu kızları, bu hafta spor puanlarıni hesaplayacagim. Sonuc listelerini Cuma ya da Cumartesi bildireceğim. Günün yıldızları yükselen yıldızları hergun bildirmeye devam edeceğim.
Yarışma sonunda Efsaneler , Şampiyonlar olarak ayrı ayrı ve spor puanı bildireceğim. Yani sporda da yarışacağiz.
Adım resmi atmaya gerek yok. Hesaplayıp spor puanlarıni bildirin lütfen. Adım yarışması yok bu hafta. Bilgilerinize.

İyi olan kazansın.

Not: Lütfen dikkatli ve kendimize uygun sporları yapalım. Önce saglik.

Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Cordelia
Chedarice
S sulisim
Kmsl Hnd
@birazhuzurdu2008
Ni454
selensu82
asysss
Wilma11
Penguen
kackaloribu
@I-cell_84
Poni Bon
North River
Fitt_anne
@Tostombalakanne
AhSen_2504
bengisu022
Leyl-i-fer
M MissHayaLet
Tesnim1903
Elhan
sardunya1038
Tutku44
sidelya
@Ytmz
T Titizz1
C Chikolata_gozlum
M MissHayaLet
birbeste

Hala kimse bakmıyor buralara

Ni454 aklimda bir türlü yazamadim bende huysuz bagirsak sendromu var hem wcye cikma problemi hemde cikabilsem bile karin kramplarim belime bile vuruyor geçmiş zamanlarda agridan bayıldığım bile olmuştu surup vermişti doktor ama cok şekerli olduğu icin icemedim erikten şekersiz marmelat yaptı annem hergun 1yk bana cok iyi gelmişti

Var en çok kilom bel bölgesinde.
O zaman o bölgelere çalış kuzu
Ben yedim yani :)
Yedin diye kenara cekilme
Şimdi ben takım içi yarışmaya katılmak için kilo bildirimi yapıcam, lütfen herkes gözlerini kapatsın çok utanıyorum.
Çabuk gelen çabuk gider
Tamamdır kaptanim
Iyi geceler kizlar
İyi geceler canım
Bana da bir hafta yiyen demiş bak bak

O zaman o bölgelere çalış kuzu

Yedin diye kenara cekilme

Çabuk gelen çabuk gider

Tamamdır kaptanim

İyi geceler canım

Bana da bir hafta yiyen demiş bak bak
Ay hadi inşalllah. Bu hafta vücüdüm şaşırmıştır bence tekrar sıkabiliririm

Tamamdır canım inşallah iyi olan kazansın şurda 2 dk oturmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…