Canım kendini zorlama ama pilates hiç zor değil sezaryen yaptım 2.5 yıl olduCanım bişey soracam. Normal doğum mu yaptın sezaryan mı?? Ben her sporu yapamıyorum sezaryan dikişlerim zorlanıyor sanki.
cuma menusu
sahur yok
iftar: bolca salata , 3 yk pilav ,4 yk karnıyarik ic harci ,4 yk yogurt ,3 dlm portakal
22.00 4 fındık 1 limonlu yesilcay
su 2 lt
spor
15 dk eva *7=105p
70 karin harke=70p
230 bacak har=230p
60 sn plank =60p(ilk defa araliksiz 60 sn oldu tirtir titredim)
160 ipsiz atlama /4=40 p
toplam 505 puan
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Afiyet olsun kizlarGünaydın kızlar dünkü menümü yazamadım hemen yazayım 30.04 cuma menüsü
Sahur bir salata 3 hurma
İftar 20.05
Çorba içmedim ayran corbasiydi pirinçli diye
3 hurma
Fırına karnabahar ve mantar koydum cokta güzel olmustu tepsiye dizdim üç parça olacak şekilde yedim ikisindende.
Karnabahar yemeği 4 kasık
3 kasık bulgur pilavı
5 çin biberi
1 litre su ( su içemiyorum )
Kadayıf tatlısı şerbeti falan gitmişti bı parca onu yedim
Nescafe
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yürüyüşede çıkamadım göze alıp kapılarda yürüdüm 6000 adım 180 puan
Canım benim kızımda da var alerji burun spreyi göz damlası ve ilaç kullanıyor yoksa duramıyorSağol canım benim burnum tikaniyor nefes alamıyorum. Hapşırık burun akıntısı derken içime fenalık geliyorsonra tam nefesim açılıyor bu sefer de bebe uyanıyor derken uyuyamıyorum
Günaydın
Günaydın sevgili takımdaşlarım ve taçlı efsanenin 1 numaralı Kraliçeleri bu hafta gümbür gümbür geliyoruz
Kaptanım günaydın biz tacmi takicaz sana ozelmi anlamak adına birbirimiziKiyamam ona benden ayrılmak nasıl koyduysa
Günaydın
Günaydın sevgili takımdaşlarım ve taçlı efsanenin 1 numaralı Kraliçeleri bu hafta gümbür gümbür geliyoruz
Günaydın kızlargüneşli güzel bir gün. Rüyamda da denize gitmiştik ah ne hoştu.
Günayyyydııınnnnnnn 6. Takımın enerjik hatunları....
Enerjisini güneşten alanların mevsimi geldi sonunda, camlarımızı açalım evimize enerji dolduralım, dolan bu enerjiyle de sporlarımızı yapalımmm
Eki Görüntüle 2838631
Tamam canım geçmiş olsunRandevu aldım hafta içi canım inan hala aynıyım sağol
Abla sende arada bir ses verNihayet 1.lik gelmissss
Hepinizi coookkkkkk tebrik ediyorum kizlar
@chikolatagozlum
Bireysel 1. ik icin sanada cok tebrikler cnm
Evet canım bende 15 seneden beri var dışarı çıkmak eziyet oluyorCanım alerji tedavisi yok malesef iyileşmiyor insan ben alarjik astım hastasıyım hergün ilaç alıyorum ilerletme hastalığını astıma çevirmesin çok zor bence hamile yada emzirsen bile kullanılacak ilaçlar var çekenden naçizane tavsiye
Evet canım ya çok zor gerçekten.oy oy aynı bennn temizlik yaparken burnum musluk gibi olurdu. kesinlikle git kzummm
Günaydın 6. Takım hatunları sağlıklı huzurlu kacamaksiz bi gün diliyorum❤
Günaydın
Evet burun spreyi ve ilaç veriyorlar.Canım benim kızımda da var alerji burun spreyi göz damlası ve ilaç kullanıyor yoksa duramıyor
Sende görün bence bir doktora yoksa sürekli hapşırık burun akıntısı çok zor
Günaydın kızlargüneşli güzel bir gün. Rüyamda da denize gitmiştik ah ne hoştu.
Günayyyydııınnnnnnn 6. Takımın enerjik hatunları....
Enerjisini güneşten alanların mevsimi geldi sonunda, camlarımızı açalım evimize enerji dolduralım, dolan bu enerjiyle de sporlarımızı yapalımmm
Eki Görüntüle 2838631
GÜNAYDIN HANİMLAR
Günaydın kızlar güzel hafta sonlarıGünaydın mutlu hafta sonları
Günaydın bitanemGünaydın
Geçmiş olsun canımcanım kusma ve ates vardi aksamdan sabaha kadar atesi zor dustu ama bugun daha iyiydi sukur
tesekkur ederim kuzumm
Bu yıl gerçekleşir inşallahGünaydın kızlargüneşli güzel bir gün. Rüyamda da denize gitmiştik ah ne hoştu.
Aa sezaryana rağmen dümdüz karın. Ben de 3.5 yıl oluyor sezaryan olalı. Ama 1 yıl önce düşükten dolayı ameliyat oldum nerdeyse sezaryen gibi. Belki o zorluyordur.Canım kendini zorlama ama pilates hiç zor değil sezaryen yaptım 2.5 yıl oldu
Sen yeni doğum yaptıysan en ideal spor leslie
İlk defa duydum canım arastirayimM MissHayaLet
Tutku44
@l-cell_84
Bamya çiçeğinin çok iyi geldiğini duymuştum bahar alerjisi için
Kullananlar söylemişti
Araştırıp deneyin isterseniz kızlar
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?