Pazartesi den sonra evraksız gezılmıycek dıyor esımde ne bılıyım bızım mıllet bulur yolunu duramqzlar evdeKısıtlama da çalışanlar icin ic içlerinden girev belgesi alinacak ve isyerine onaylatilacak ptesiye kadar ,boylece is yeri ile ikamet arası disarda olamaya izin cikiyor iznim var diye sagda solda olamıyorsun ama cok yoğun site kilit
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın herkese
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarGünaydın herkese
Aslında alt karnım biraz var canım üstüm daha inceAa sezaryana rağmen dümdüz karın. Ben de 3.5 yıl oluyor sezaryan olalı. Ama 1 yıl önce düşükten dolayı ameliyat oldum nerdeyse sezaryen gibi. Belki o zorluyordur.
YaptimmKizlar herkeskoysun haydin bakalim
@Tostombalakanne
Wilma11
@sulisim
North River
@kackaloribu
@sardunya1038
@I-cell_84
@chikolatagozlum
Fitt_anne
@birazhuzurdu2008
AhSen_2504
Eksin gayet güzel canimDün morelim bozuktu birde unuttum tartılmaya kahvaltı yapmıştım
Bugün wc sonrası tartıldım
Geçen cuma 63.150
Bu cumartesi =62.50
-650 gr
Zipzip- @Elif Eylul
Ben daha haftaya 62 olmanın hayalini kuruyordum inşallah haftaya 61 görürüm yeter bu defa bıktım
ohhh alalimm vucudumuza elektronlarıGünayyyydııınnnnnnn 6. Takımın enerjik hatunları....
Enerjisini güneşten alanların mevsimi geldi sonunda, camlarımızı açalım evimize enerji dolduralım, dolan bu enerjiyle de sporlarımızı yapalımmm
Eki Görüntüle 2838631
kuzum ben daha iyiyim ama aklimda olsun sagolasinM MissHayaLet
Tutku44
@l-cell_84
Bamya çiçeğinin çok iyi geldiğini duymuştum bahar alerjisi için
Kullananlar söylemişti
Araştırıp deneyin isterseniz kızlar
Geçmiş olsun
Çok şükür. Çok Sevindim.
evet eskiden 10 sn duruyodumAlışırsın. Ben de ilk kez 60 sn. durduğumda öyle oldum. İstersen bir sure daha kısa dur. Zamanla alışıyorsun.
Eevet canim d... Olan surup ama asiri seker içeriyor bu suruplarin ger türlüsü sonra hapa geçtik oda karin agrisi yapıyor ben cozumu erik puresinde buldumCanım çok üzüldüm bizde böyle genetik bir rahatsızlık var mesela kardeşim o konuda çok sıkıntılı bağırsakları için her ay doktora gider Farkettim ben son 4 haftadır ciddi sorun yaşıyorum şuan hala ağrıyor karnım ama o şurubu almamı öneririm bahsettiğin şurubu kardeşim de içiyor sanki bal gibi demi aşırı tatlı
Geçmiş olsun insan nezle olunca bilr dayanamıyor sifa versin AllahSağol canım benim burnum tikaniyor nefes alamıyorum. Hapşırık burun akıntısı derken içime fenalık geliyorsonra tam nefesim açılıyor bu sefer de bebe uyanıyor derken uyuyamıyorum
Evet ancak ruyada girerirz işteGünaydın kızlargüneşli güzel bir gün. Rüyamda da denize gitmiştik ah ne hoştu.
ooo miss gibi memleketim yasak bitsin ilk is Bolu ya kaçacagim :)Günayyyydııınnnnnnn 6. Takımın enerjik hatunları....
Enerjisini güneşten alanların mevsimi geldi sonunda, camlarımızı açalım evimize enerji dolduralım, dolan bu enerjiyle de sporlarımızı yapalımmm
Eki Görüntüle 2838631
aynen canım sigorta bildirimi yeterliydi simdi is yeri ve ev arasi adrssi gosteren belge gerekli cikardjm dun bugun isyeri onaylayacakPazartesi den sonra evraksız gezılmıycek dıyor esımde ne bılıyım bızım mıllet bulur yolunu duramqzlar evde
Günaydın canım ❤Günaydın herkese
EFSANELERRRR
enerjikmiyiz, guclu muyuz, azimli miyim ???
Noterler ve bankalar açık olduğuna göre oraya gidenlerin de muaf olması gerekir. Noterden randevu kağıdı yeterli mantiken ama yine de bi polise sormak lazım, hayırlı olsun şimdiden.Kizlar alakasiz olacak ama size bir soru belki bilen vardir . Benim canımmmmm esim heryil arac değiştirir (benimle nasil 9.5 yıldır evli sasiryorum) Çarşamba arac satti simdi yenisini alacak ptesiye noterden e randevu aldim ama noter donus yapacakmis onay gorupte donerse :/ malum sokağa çıkmak yasak . Var mıdır bunun iznini alacak baska bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?