Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazartesi den sonra evraksız gezılmıycek dıyor esımde ne bılıyım bızım mıllet bulur yolunu duramqzlar evde

Aa sezaryana rağmen dümdüz karın. Ben de 3.5 yıl oluyor sezaryan olalı. Ama 1 yıl önce düşükten dolayı ameliyat oldum nerdeyse sezaryen gibi. Belki o zorluyordur.
Aslında alt karnım biraz var canım üstüm daha ince

Senin ondan acıyor olabilir şimdilik yürüyüş ve leslie yap istersen zorlanmadan

Dunku menum

Kahvaltı 12.00
1 kare dılım pıde ekmeği
1 dışım beyaz peynir
Zeytin
Domates
2 yumurta 5 dılım sucuk
1 üçgen peynır
1 t.k bal

Arda 3 hurma
Grnul kahve

Ara 1 Armut

Aksam 20.00
1 kepçe erıstwlı yesıl mercimek çorbası
1 tbk yumurtalı yesıl fasulye
Salata
Lahana turşusu bı kac catal

2 lt su yeeıl cay

Yaptimm
Eksin gayet güzel canim tebrikler

ohhh alalimm vucudumuza elektronları
icimiz açilsınnn yesili cok seviyorummm yaa
M MissHayaLet
Tutku44
@l-cell_84
Bamya çiçeğinin çok iyi geldiğini duymuştum bahar alerjisi için
Kullananlar söylemişti
Araştırıp deneyin isterseniz kızlar
Geçmiş olsun
kuzum ben daha iyiyim ama aklimda olsun sagolasin
Çok şükür. Çok Sevindim.

Alışırsın. Ben de ilk kez 60 sn. durduğumda öyle oldum. İstersen bir sure daha kısa dur. Zamanla alışıyorsun.
evet eskiden 10 sn duruyodum yaavas yavas artirdim

Eevet canim d... Olan surup ama asiri seker içeriyor bu suruplarin ger türlüsü sonra hapa geçtik oda karin agrisi yapıyor ben cozumu erik puresinde buldum
Sağol canım benim burnum tikaniyor nefes alamıyorum. Hapşırık burun akıntısı derken içime fenalık geliyor sonra tam nefesim açılıyor bu sefer de bebe uyanıyor derken uyuyamıyorum
Geçmiş olsun insan nezle olunca bilr dayanamıyor sifa versin Allah
Günaydın kızlar güneşli güzel bir gün. Rüyamda da denize gitmiştik ah ne hoştu.
Evet ancak ruyada girerirz işte
ooo miss gibi memleketim yasak bitsin ilk is Bolu ya kaçacagim :)

Pazartesi den sonra evraksız gezılmıycek dıyor esımde ne bılıyım bızım mıllet bulur yolunu duramqzlar evde
aynen canım sigorta bildirimi yeterliydi simdi is yeri ve ev arasi adrssi gosteren belge gerekli cikardjm dun bugun isyeri onaylayacak

Kizlar alakasiz olacak ama size bir soru belki bilen vardir . Benim canımmmmm esim heryil arac değiştirir (benimle nasil 9.5 yıldır evli sasiryorum ) Çarşamba arac satti simdi yenisini alacak ptesiye noterden e randevu aldim ama noter donus yapacakmis onay gorupte donerse :/ malum sokağa çıkmak yasak . Var mıdır bunun iznini alacak baska bir yer

Noterler ve bankalar açık olduğuna göre oraya gidenlerin de muaf olması gerekir. Noterden randevu kağıdı yeterli mantiken ama yine de bi polise sormak lazım, hayırlı olsun şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…