Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım kusma ve ates vardi aksamdan sabaha kadar atesi zor dustu ama bugun daha iyiydi sukur

tesekkur ederim kuzumm

@Poni Bon
M MissHayaLet
Cordelia
Chedarice
@Ytmz
Tutku44
@bengisu022
sidelya
@Kmsl Hnd
@Titizz1
Ni454

Sampiyonlar menulere dikkat edelim bu hafta
Bol bol spor yapalim

Efsaneleri yenelim
tamamdir kaptanımmm

ellerin dert görmesin zamanin bereketlesin canim arkadaşim

herkesin yagları erisinnn masallahh subhanallah 1.lik bu puanlarla geliyorrr

C Chikolata_gozlum tebrik ederimm canimm
Yeneceğiz rahat ol kaptanım.

Bu iki takımın spor puanlarını da ayrı ayrı bildireceğim. Bakalım hangi takım sporcu . hangi takım tembel cıkacak.

allaaaahhhh harikaaaaaa
ne guzel olmus böyleeee
spor bakanımız konuşmuş hazırız bakanım

oyy canımm cok vecmis olsun
Sağol canım benim burnum tikaniyor nefes alamıyorum. Hapşırık burun akıntısı derken içime fenalık geliyor sonra tam nefesim açılıyor bu sefer de bebe uyanıyor derken uyuyamıyorum

Sağol canım benim burnum tikaniyor nefes alamıyorum. Hapşırık burun akıntısı derken içime fenalık geliyor sonra tam nefesim açılıyor bu sefer de bebe uyanıyor derken uyuyamıyorum
bendede vardi ama gecti sukur doktora gitmistim bir ilac vermisti sadece bir kez almam yetiyordu baharda simdi daha iyiyim .. arkadaslarim univeristede hapsiriklarimi sayiyordu 30a kadar saymislardi bi kez . başim agriyo artik hapsirmaktan .. bi kez mutfakta kafami folaba carptim hapsiririken cok komik kazalarim var benim

bi doktora gorunsen kuzum

Gittim canım üst üste hamilelik geçirdim ondan erteledim ev tozua da alerjim.var baharda tavan yapıyor kulak burun bogaza randevu alayım olmadı bir tanesi ilaç yazmıştı o zamanlar.

Gittim canım üst üste hamilelik geçirdim ondan erteledim ev tozua da alerjim.var baharda tavan yapıyor kulak burun bogaza randevu alayım olmadı bir tanesi ilaç yazmıştı o zamanlar.
Canım alerji tedavisi yok malesef iyileşmiyor insan ben alarjik astım hastasıyım hergün ilaç alıyorum ilerletme hastalığını astıma çevirmesin çok zor bence hamile yada emzirsen bile kullanılacak ilaçlar var çekenden naçizane tavsiye

oy oy aynı bennn temizlik yaparken burnum musluk gibi olurdu . kesinlikle git kzummm

cuma menusu

sahur yok

iftar: bolca salata , 3 yk pilav ,4 yk karnıyarik ic harci ,4 yk yogurt ,3 dlm portakal

22.00 4 fındık 1 limonlu yesilcay

su 2 lt
spor
15 dk eva *7=105p
70 karin harke=70p
230 bacak har=230p
60 sn plank =60p(ilk defa araliksiz 60 sn oldu tirtir titredim)
160 ipsiz atlama /4=40 p
toplam 505 puan

Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-

Teşekkürler ablacım doktoruma danışacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…