- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kiz hiç halim yok çok sıcak kalkip kalkip oturuyorumKalksana hem 1.5 kilo artısın hemde oturuyorsun hıııııııı
Otur canm oruç oruç yorulma hiçEee ben oturuyom
Napiyim spormuOtur canm oruç oruç yorulma hiç
Kız o bizim rakibimizKalksana hem 1.5 kilo artısın hemde oturuyorsun hıııııııı
Sen nerde yaşıyorsun canım inan ki şuanda adanadan daha sıcak yerde değilsindirKiz hiç halim yok çok sıcak kalkip kalkip oturuyorum
Olsun kızzzzz hepimiz zayıf olalımKız o bizim rakibimiz
BursaSen nerde yaşıyorsun canım inan ki şuanda adanadan daha sıcak yerde değilsindir
Olsun kızzzzz hepimiz zayıf olalım
Canım şu erik püresi nasıl yapılıyor birde hangi eriktenEevet canim d... Olan surup ama asiri seker içeriyor bu suruplarin ger türlüsü sonra hapa geçtik oda karin agrisi yapıyor ben cozumu erik puresinde buldum
Geçmiş olsun insan nezle olunca bilr dayanamıyor sifa versin Allah
Evet ancak ruyada girerirz işte
ooo miss gibi memleketim yasak bitsin ilk is Bolu ya kaçacagim :)
aynen canım sigorta bildirimi yeterliydi simdi is yeri ve ev arasi adrssi gosteren belge gerekli cikardjm dun bugun isyeri onaylayacak
Hımmm bileciğe gelmiştim çok güzeldiBursa
Adanadan sıcak degilyaa ama oruc artı sıcak tansiyon düsüruyo
Bursa dahada güzel keske gelsen tanışmak isterimHımmm bileciğe gelmiştim çok güzeldi
Barış elçisi misin olmazSen nerde yaşıyorsun canım inan ki şuanda adanadan daha sıcak yerde değilsindir
Olsun kızzzzz hepimiz zayıf olalım
Kim bilir belki bir gün biyerlerdeBursa dahada güzel keske gelsen tanışmak isterim
Ayyyy çok iyi kızzzzz E Elif_Eylul sen otur otur sıcaktır da yorma kendini iftara güzel beslen ağırlık yapsın kalkmama yerindenBarış elçisi misin olmaz
Benm yarışma mantığım dişe diş kana kan
Tövbe bismillahBarış elçisi misin olmaz
Benm yarışma mantığım dişe diş kana kan
Uydun yani poniyeAyyyy çok iyi kızzzzz E Elif_Eylul sen otur otur sıcaktır da yorma kendini iftara güzel beslen ağırlık yapsın kalkmama yerinden
Yaaaa ama bu haftalık böyle ollsunnnUydun yani poniye
Bursa, Çanakkaleden sonra en sevdiğim yer. Çok güzel. Yani gittiğim yerler içinde. Doğuya, Karadenize hiç gidemedim.Bursa dahada güzel keske gelsen tanışmak isterim
Eylül acıyor diyorsa acıyordur.Eylulu simdi kremledim ama aciyo diyo halaa doktor normal dedi
Bende keske heryeri gezme fırsatim olsaBursa, Çanakkaleden sonra en sevdiğim yer. Çok güzel. Yani gittiğim yerler içinde. Doğuya, Karadenize hiç gidemedim.
Insallah ablacimyaEylül acıyor diyorsa acıyordur.öperim ağrıyan yerinden. Eski neşesi inşallah tekrar yerine gelir canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?