Bursa'ya gel sen canım.. Filiz' in incirlerine hamak atar muhabbet ederiz. Benim balkonda da kahve içeriz hep beraber.Bursa, Çanakkaleden sonra en sevdiğim yer. Çok güzel. Yani gittiğim yerler içinde. Doğuya, Karadenize hiç gidemedim.
Çok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz.Bursa'ya gel sen canım.. Filiz' in incirlerine hamak atar muhabbet ederiz. Benim balkonda da kahve içeriz hep beraber.
Dimi ablayaaa şu virüs bitsede buluşsak artikBursa'ya gel sen canım.. Filiz' in incirlerine hamak atar muhabbet ederiz. Benim balkonda da kahve içeriz hep beraber.
Hadi gel senide bekliyoruzÇok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz.Çok istiyorum Öyle bir yerde yaşamak.
Ben İstanbulda kaldım.
Burası da güzel. Hele tarihî, eski yapıları...
Ama kalabalık, kirlilik , gürültü...
Daha kapanmanın ilk günüÇok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz.Çok istiyorum Öyle bir yerde yaşamak.
Ben İstanbulda kaldım.
Burası da güzel. Hele tarihî, eski yapıları...
Ama kalabalık, kirlilik , gürültü...
Kadıköy mü? Ya canım kafayı yedik evlerde. Bu hastalık böyle devam ederse ne olacak bilmiyorum. Haberlerde Hindistan'ı okudum. Allahım yardım etsin hepimize. İnşallah en kotu günler bunlardır. Allah aratmasın bugünleri.
İnşallah iyi düşünelim iyi olsun,zor durumdalar gerçekten şu sıcağa temizlik çok iyi gelir evde vakit geçerde işte susamanın alemi yok şimdiKadıköy mü? Ya canım kafayı yedik evlerde. Bu hastalık böyle devam ederse ne olacak bilmiyorum. Haberlerde Hindistan'ı okudum. Allahım yardım etsin hepimize. İnşallah en kotu günler bunlardır. Allah aratmasın bugünleri.
En sevdiğim meyve.. Çiçeklerin güzelliğine bak.Kiraz ağacı yeni çiçek acti size de resim atayim :)))Eki Görüntüle 2838786
İnşallah canım.İnşallah iyi düşünelim iyi olsun,zor durumdalar gerçekten şu sıcağa temizlik çok iyi gelir evde vakit geçerde işte susamanın alemi yok şimdi
Bizim ayva daha acmamis bizim buraya yaz gelmeyecek galiba
İşte yağların azaldıkça üşüyosun dimi böyle beklersin sıcakları,Bizim ev yakında 30 u görürBizim ayva daha acmamis bizim buraya yaz gelmeyecek galiba
Gelir gelir.Bizim ayva daha acmamis bizim buraya yaz gelmeyecek galiba
Sen neredesin canım? Istanbul mu?İşte yağların azaldıkça üşüyosun dimi böyle beklersin sıcakları,Bizim ev yakında 30 u görür
İstanbul,avrupa yakası sen anadolumuGelir gelir.
Sen neredesin canım? Istanbul mu?
Avrupa canım. Anadolu yakasında eşimin ailesi var.İstanbul,avrupa yakası sen anadolumu
Bugun disarisi cok sicak aslinda ama ev isinmiyor neyseki ramazan da isinmamasi daha iyiİşte yağların azaldıkça üşüyosun dimi böyle beklersin sıcakları,Bizim ev yakında 30 u görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?