Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bursa'ya gel sen canım.. Filiz' in incirlerine hamak atar muhabbet ederiz. Benim balkonda da kahve içeriz hep beraber.
Çok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz. Çok istiyorum Öyle bir yerde yaşamak.
Ben İstanbulda kaldım.
Burası da güzel. Hele tarihî, eski yapıları...
Ama kalabalık, kirlilik , gürültü...

Hadi gel senide bekliyoruz

Daha kapanmanın ilk günü
Genel bir doğa özlemi yaşıyoruz sanırsam
Demi Zipzip-
Olsun bizimde boğazımız var gitmesekte gezmesekte o bizim boğazımız Cordelia

Daha kapanmanın ilk günü
Genel bir doğa özlemi yaşıyoruz sanırsam
Demi Zipzip-
Olsun bizimde boğazımız var gitmesekte gezmesekte o bizim boğazımız Cordelia
Kadıköy mü? Ya canım kafayı yedik evlerde. Bu hastalık böyle devam ederse ne olacak bilmiyorum. Haberlerde Hindistan'ı okudum. Allahım yardım etsin hepimize. İnşallah en kotu günler bunlardır. Allah aratmasın bugünleri.

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun,zor durumdalar gerçekten şu sıcağa temizlik çok iyi gelir evde vakit geçerde işte susamanın alemi yok şimdi

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun,zor durumdalar gerçekten şu sıcağa temizlik çok iyi gelir evde vakit geçerde işte susamanın alemi yok şimdi
İnşallah canım.
Ben haftaya yapmak istiyorum temizlik. Bu hafta bi tembellik var. Yeni yaptim sayılır dip köşe. Hic kalkmak istemiyorum. Yemekte var. Evi süpürecegim sadece.

Karnabahar kısır tarifi
Günlüklerden bir arkadaştan aldım.
Wilma11

Karnibaharlari çiçek çiçek ayırıp robottan geçiriyoruz Incecik kısırlık bulgur gibi oluncaya kadar
Sonra yağsız tavada kısık ateşte sık sık karıştırarak rengi dönünceye kadar soteliyoruz
1 kuru soğanı az yağda öldürüp salça ekliyoruz
Sevdiğimiz baharatlarla beraber karnibaharlara döküp karıştırıyoruz
Içine istediğin yeşilliklerden doğrarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…