Kısır çekti canımKarnabahar kısır tarifi
Günlüklerden bir arkadaştan aldım.
@Migim
Karnibaharlari çiçek çiçek ayırıp robottan geçiriyoruz Incecik kısırlık bulgur gibi oluncaya kadar
Sonra yağsız tavada kısık ateşte sık sık karıştırarak rengi dönünceye kadar soteliyoruz
1 kuru soğanı az yağda öldürüp salça ekliyoruz
Sevdiğimiz baharatlarla beraber karnibaharlara döküp karıştırıyoruz
Içine istediğin yeşilliklerden doğrarsın.
Gerçekten çok lezzetli oluyor benim küçük cadı bayılıyorKarnabahar kısır tarifi
@Migim
Karnibaharlari çiçek çiçek ayırıp robottan geçiriyoruz Incecik kısırlık bulgur gibi oluncaya kadar
Sonra yağsız tavada kısık ateşte sık sık karıştırarak rengi dönünceye kadar soteliyoruz
Canım kusura bakma yaa.. Düşük kalorili tarif. Hoşuma gitti paylaştım.Kısır çekti canım
Afiyet olsun size.Gerçekten çok lezzetli oluyor benim küçük cadı bayılıyor
Akşam bulgurla yaptım 1 çay bardağı küçük kız dün 1 tabak yedi şimdi uyumadan yine 1 tabak yedi neyseki akşama bana 3 kaşık kaldı
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun size.
Eşim alırsa, bugün ben de yapacağım karnabahar ile.
MaşaAllah. Çok güzelKiraz ağacı yeni çiçek acti size de resim atayim :)))Eki Görüntüle 2838786
Olsun canim yaa ramazanda her gördüğümü isterim ki ama aksam iftarda hic birini yiyememCanım kusura bakma yaa.. Düşük kalorili tarif. Hoşuma gitti paylaştım.
Teşekkür ederim canım
Ben yeşilliğini ekşisini acısını bol koyuyorum enfes oluyor
Benim hiçbir şey istemiyor bu Ramazan. Dün kaçamak ta yapmadım. Zaten yüzde 1 vermedim.Olsun canim yaa ramazanda her gördüğümü isterim ki ama aksam iftarda hic birini yiyemem
İyi oldu kaç gündür dondurma istiyorum
Afiyet olsun canım.İyi oldu kaç gündür dondurma istiyorum
Ohhh afiyet olsun yanına da ayran yap mis gibiAkşam yemeğim belli oldu. Ohhh bol bol yerim. 5 çorba kaşığı 100 kalori.
Teşekkür ederim canımC Chikolata_gozlum bireysel dereceni kutlarım canım. İyi ki burda kaldın. Gerek menülerinle gerek sporunla çok güzel şeyler başaracaksın kendin için
Teşekkürler canımNihayet 1.lik gelmissss
Hepinizi coookkkkkk tebrik ediyorum kizlar
C Chikolata_gozlum
Bireysel 1. ik icin sanada cok tebrikler cnm
Sellam millet...sonunda şeytanın bacağını kirip.şampiyon olmusuz..hemde açık ara farkla...herkesi tebrik ederim...
C Chikolata_gozlum Canim muhteşemdin...harika sporlarinin odulunu tartıda gördün...senin bu hafta ayni takimdayiz..cok.şanslıyım....
Cordelia emegine saglik...senin sayende bu hafta daha cok.spor yaptim...iyiki Zipzip- kaptanim spor puanlarini ayarladı o sayede plankla kisa surede cok puan yapmanin yolunu ogrendim...
Teşekkür ederim
Teşekkürlertamamdir kaptanımmm
ellerin dert görmesin zamanin bereketlesin canim arkadaşim
herkesin yagları erisinnn masallahh subhanallah1.lik bu puanlarla geliyorrr
C Chikolata_gozlum tebrik ederimm canimm
allaaaahhhh harikaaaaaa
ne guzel olmus böyleeee
spor bakanımız konuşmuşhazırız bakanım
Dünden eklemiştimm@Poni Bon
@sena zeynep
Cordelia
Chedarice
@Ytmz
@Tutku44
@bengisu022
@s i d e l y a
Kmsl Hnd
@Titizz1
@Nilay5454
Sampiyonlar profillerimizde özel baslik alaninakupalarimizi ekleyelim
Ben Şampiyon doğdum desene canim.Dünden eklemiştimm
Bende yaptım bunu harika oluyoKarnabahar kısır tarifi
@Migim
Yürüyüşe gittim ama sanırım bayılıcam. Çok sıcak susuzluk vurduKalksana hem 1.5 kilo artısın hemde oturuyorsun hıııııııı
Ben seni izmirde sanıyordumÇok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz.Çok istiyorum Öyle bir yerde yaşamak.
Ben İstanbulda kaldım.
Burası da güzel. Hele tarihî, eski yapıları...
Ama kalabalık, kirlilik , gürültü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?