Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Temizlik yapayım dedim evin ağzından girdim burnundan çıktım bu ev işi çok nankör ya her hafta dip köşe giriyorum 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibi spor yapamadım henüz öğleni kılayım başlarım sporlarıma dünden bu güne 400 gr artiyim eşim bugün tartı alacak bana bunu atarım çünkü sabit değil sahur bile yapmadım neredeyse yoğurt ve kırmızı pancar yedim su içtim yattım wc ye de çıktım yeni tartım gelsin net belli olur kilom

İstanbul da harika doğru söylüyorsun.
Kalabalık, kirlilik, gürültü büyük sehirlerin kâbusu tatlım. Bursa da nasibini aldı ama artılarını düşünerek mutlu olalım...

Tartiyi atmadan aradaki farki bulalim canim cuma ikisi ilede bildirim yapariz sonra yeni tartini kullanirsin
Selamlar
Yarın Kaynanamgili iftara çagiracagim
Biz alt üstlüyüz kızlar ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mercimek çorbası
Fırında Kanat tavuk
Pilav
Salata
Bence yeterli olur guzel menü:))
Birde tatli yaparsin :)

Tartiyi atmadan aradaki farki bulalim canim cuma ikisi ilede bildirim yapariz sonra yeni tartini kullanirsin

Bence yeterli olur guzel menü:))
Birde tatli yaparsin :)
He öyle mi tamm kaptanım bekleteyim bunu o zaman iyi ki söyledin poşete koymuştum atmak için

Selamlar
Yarın Kaynanamgili iftara çagiracagim
Biz alt üstlüyüz kızlar ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mercimek çorbası
Fırında Kanat tavuk
Pilav
Salata
Canım ben ortaya yoğurtlu kabak yada kereviz ceviz ve toz kırmızı biber tereyağı ile yapıp koyardım ohhh yaprak sarma olabilir yada dolma herhangi çeşit tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…