- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Yürüyüşe gittim ama sanırım bayılıcam. Çok sıcak susuzluk vurdu
Ben seni izmirde sanıyordum
Canimmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereçok teşekkürler canım
İstanbul da harika doğru söylüyorsun.Çok isterimmmmm. Doğasına hayranım. Herşeyi mi güzel olur bir şehrin? Harika bir yerde yaşıyorsunuz.Çok istiyorum Öyle bir yerde yaşamak.
Ben İstanbulda kaldım.
Burası da güzel. Hele tarihî, eski yapıları...
Ama kalabalık, kirlilik , gürültü...
Tartiyi atmadan aradaki farki bulalim canim cuma ikisi ilede bildirim yapariz sonra yeni tartini kullanirsinTemizlik yapayım dedim evin ağzından girdim burnundan çıktım bu ev işi çok nankör ya her hafta dip köşe giriyorum 2 gün sonra hiç temizlenmemiş gibispor yapamadım henüz öğleni kılayım başlarım sporlarıma dünden bu güne 400 gr artiyim eşim bugün tartı alacak bana bunu atarım çünkü sabit değil sahur bile yapmadım neredeyse yoğurt ve kırmızı pancar yedim su içtim yattım wc ye de çıktım yeni tartım gelsin net belli olur kilom
Bence yeterli olur guzel menü:))Selamlar
Yarın Kaynanamgili iftara çagiracagim
Biz alt üstlüyüz kızlar ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mercimek çorbası
Fırında Kanat tavuk
Pilav
Salata
Mutlu yıllar canım.çok teşekkürler canım
He öyle mi tamm kaptanım bekleteyim bunu o zaman iyi ki söyledin poşete koymuştum atmak içinTartiyi atmadan aradaki farki bulalim canim cuma ikisi ilede bildirim yapariz sonra yeni tartini kullanirsin
Bence yeterli olur guzel menü:))
Birde tatli yaparsin :)
Arada cok fark varsa listeyide olumsuz etkilemesin ,listeye tarti farki diyerek ekliyoruzHe öyle mi tamm kaptanım bekleteyim bunu o zaman iyi ki söyledin poşete koymuştum atmak için
Canım ben ortaya yoğurtlu kabak yada kereviz ceviz ve toz kırmızı biber tereyağı ile yapıp koyardım ohhh yaprak sarma olabilir yada dolma herhangi çeşit tamamdırSelamlar
Yarın Kaynanamgili iftara çagiracagim
Biz alt üstlüyüz kızlar ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Mercimek çorbası
Fırında Kanat tavuk
Pilav
Salata
Tatlıdan puding düşünüyorumTartiyi atmadan aradaki farki bulalim canim cuma ikisi ilede bildirim yapariz sonra yeni tartini kullanirsin
Bence yeterli olur guzel menü:))
Birde tatli yaparsin :)
vaaaayyy etkilenmemek elde degil
bakanimız çalışiyor yaaa
Bu hafta seni şampiyon görür müyüz?vaaaayyy etkilenmemek elde degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?