Bugün her yer kapalı olabilir. Çöp atıyorum de. Garanti olsun.Hayırlı sabahlar kızlar
Erken uyandım uyuyamadım sonra, vücudumu şaşırtıp spor yapıyım bari, bi poşete marul koyup ben yürüyüşe
Aa katildin mi hayirli olsun canim insallah kazanirsinBu arada canım grup arkadaşlarım Pınar Labne sahur yarışması katıldım ben tabi gizli ama oy vererek katılırsanız belki bana denk gelirben arada oy vermiyordum bazen veriyordum da ondan dedim belki ilginizi çeker
Sporun cook guzel canimİftar
1 kase sebze çorbası, fırında tavuk 1 parça 3 dlm patates , 1 domates, 1 kase salata
3 çilek , 1 dondurma
Su 2.5 litre
Spor
21000 adım 630
Jillian 196
2400 zıplama 600
110 squat 110 pn
1536 pn
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Iyi gidiyor abla basta alisamadim ama simdi yasaklar gelince iyi oldu evin önü genis çıkıp yürüyebiliyorumSağol cnm iyi olmaya calisiyorum :))
Sen nasilsin
Köy hayati nasil gidiyor
Hayirli sabahlar canimHayırlı sabahlar kızlar
Erken uyandım uyuyamadım sonra, vücudumu şaşırtıp spor yapıyım bari, bi poşete marul koyup ben yürüyüşe
Günaydın canımGünaydın kıslar mutlu pazarlarımız olsun enerjimizin dolu dolu olduğu bir gün olsun
Günaydın canımGünaydın musmutlu pazarlar
Yüzde yüz katılıyorum. Söylediklerin doğru. C Chikolata_gozlum le kapışıyorum. Onun dışında ben spora alışığım. Zamana gelince bütün gece uyumuyorum. Yapacak hicbirsey yok. TV izleme huyum yok. Bu hafta biraz abartırim, o da belki. Kendi takımımda kazanmasamda olur . 4. Takımla kapışırken çok abartmistim. Aman diyim alışık olmayan yapmasin ne olur.Doğru söylüyorsun canım haklısın. Biraz sakinleştirsek mi sizi napsak?Canınızdan kıymetli değil ya, abartmasak mı dicem ama biri gelir azar atar diye korkuyorum
Mesela ben yapabileceğimin en iyisini yapıyorum cılkım çıkıyor. Yani bu benim spora ayırabileceğim en fazla zaman, bana yeter, keşke hep bu kadar olsa.
Ama siz iki katı yapıyorsunuz ben şok
Neyse daha fazla konuşmayım takımdan atacaklar beni
Ahaaa kaptan yanlış etiket yapmis
Aslinda etiket cikmisti yazarken neden cikmadi mesaji gonderince anlamaidm :))Ahaaa kaptan yanlış etiket yapmis
Hava serin yaa kalin giyiyorum hirka felan belli olmuyorCanım çok yorma, kendinizi 54 kilo olmuşsun. Baban gelir döver bizi sonra.
Aslinda etiket cikmisti yazarken neden cikmadi mesaji gonderince anlamaidm :))
Hava serin yaa kalin giyiyorum hirka felan belli olmuyor
Birde babamin yaninda demedim 54 kilo oldum diye
Kız doğru yaBugün her yer kapalı olabilir. Çöp atıyorum de. Garanti olsun.
Günaydın canım
Polislermi dedi bunuKız doğru yabisey almadım polislerde yanimdan geçtiler gariban şişko kilo versin herhalde dediler
Eve git bi de eva yap dedilerPolislermi dedi bunu
kaptanim ben o chilo videosunda cok fazla hareket yapiyorum hareketlerimi saysam olur muharikasın . Canım dk. 6 puan. Bölgesel hareketler dk. 6 puan. şeklinde listede.
Bence olur canimkaptanim ben o chilo videosunda cok fazla hareket yapiyorum hareketlerimi saysam olur mu11 dk 66 puan olacak yoksa
Gunaydin canim afiyet olsunTeşekkürler canm
Günaydın bu arada kızlar
Dünkü menü
Sahur kıymalı 1 yumurta
1 d ekmek
Yoğurt
İftar
1 kepçe çağla yemeği
1 er kaşık türlü ve patates ezmesi
Cacık yeşillik
1 d ekmek
4.600adım bunun dışında bölgesel hareketler de yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?