Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnan hiçbirsey yok. Ben garanti olsun diye 1000 squat yapayım o zaman.
Yok yorma kendini ciddiyim. Ben zaten hergün yaptığım sporu yaptım . Hergün az az artırıyorum. Dünnbiraz fazlamyürüdüm o kadar. Kapışıcağızmdiye birşey olmasın sana . Korkuyorum.

Kiz ne izini mezun olmana ne kaldi

Sen kalk yumurta hasla

Kiz ne izini mezun olmana ne kaldi
Ya eşim varken diyet yapmak çok zor
Kesinlikle sebze yemez sürekli dışardan söyler
Bak dün mumbar zorla yedirtti sahurda
Bugün de dışardan söyleriz diyor elimden geldiğince dikkat ederim ama işte

Yaa sen nasil istersen ama keske mezun olsan

Bence bu kadar yaklaşmışken bırakma. Çok zor biliyorum ama bir şekilde dengelersin.

Bende çok isterim bu hafta çok çok dikkat edeceğim takımı etkilemek istemiyorum o yüzden yoksa asla bırakmadım
Sen mumbar yiyipte kilo vermis insansin disardan soyluceginiz kebap mumbar yada herneyse sana arti getirmicektir ben eminim protein belkide sana buhafta iyi gelir

Normalde erkekler ev yemeği ister seninki de tam tersi ne güzeli işte o yesin sende bak keyfine diyetine devam et

Adana söyle sen etini ye sadece, salata söyle köfte söyle kanat söyle ızgara tavuk söyle, eşlik edebilirsin bunlarla.

Bence bu kadar yaklaşmışken bırakma. Çok zor biliyorum ama bir şekilde dengelersin.

Sen mumbar yiyipte kilo vermis insansin disardan soyluceginiz kebap mumbar yada herneyse sana arti getirmicektir ben eminim protein belkide sana buhafta iyi gelir

Kaçla mezun olabiliyorsun? Ne kadar kaldı
Bu gazlar bana yeter yaaaaa söz her zamankinden daha çok asılacağım

58 le mezun oluyorum

Normalde erkekler ev yemeği ister seninki de tam tersi ne güzeli işte o yesin sende bak keyfine diyetine devam et
Sorun bakmakta değil ki gecenin kaçı olursa olsun tok da olsan kendi sofradayken illa yanında eşlik edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…