- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Yok yorma kendini ciddiyim. Ben zaten hergün yaptığım sporu yaptım . Hergün az az artırıyorum. Dünnbiraz fazlamyürüdüm o kadar. Kapışıcağızmdiye birşey olmasın sana . Korkuyorum.İnan hiçbirsey yok. Ben garanti olsun diye 1000 squat yapayım o zaman.
Günaydın canımBugün de çöp mü gezdirecekler
Günaydın hayırlı pazarlar
Tamam canimYok saymıyorum. Adımlar sadece yürüyüşte yaptıklarım gün içinde atdıklarımmbile yokonlarıda eklesem 3-4 binde artar
Günaydın canım ❤Günaydın :)
Diyetisyeni bırakınca rahatlık oluyor insanda sanki ondandır canım6ayda diyetisyen olmadan 8 kilo verdim valla komik
Kiz ne izini mezun olmana ne kaldiGünaydın kızlar
Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla
Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum
Sen kalk yumurta haslaMenüm :
Eşim kokoreç yapmış gece geceBen yumurta haşla diyorum yapmıyor
2-3 çatal yedim sonrasinda israr ediyor yesene
1 dilim ekmek
Çay
İftar 20:01
1 hurma
Aç karnına incir uyutması
1 tabak sütlü çorba
Su 2 şişe
Spor :15 dk ABS sporu
Ya eşim varken diyet yapmak çok zorKiz ne izini mezun olmana ne kaldi
Yaa sen nasil istersen ama keske mezun olsanYa eşim varken diyet yapmak çok zor
Kesinlikle sebze yemez sürekli dışardan söyler
Bak dün mumbar zorla yedirtti sahurda
Bugün de dışardan söyleriz diyor elimden geldiğince dikkat ederim ama işte
Bende çok isterim bu hafta çok çok dikkat edeceğim takımı etkilemek istemiyorum o yüzden yoksa asla bırakmadımYaa sen nasil istersen ama keske mezun olsan
Bence bu kadar yaklaşmışken bırakma. Çok zor biliyorum ama bir şekilde dengelersin.Günaydın kızlar
Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla
Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum
Sen mumbar yiyipte kilo vermis insansin disardan soyluceginiz kebap mumbar yada herneyse sana arti getirmicektir ben eminim protein belkide sana buhafta iyi gelirBende çok isterim bu hafta çok çok dikkat edeceğim takımı etkilemek istemiyorum o yüzden yoksa asla bırakmadım
Kaçla mezun olabiliyorsun? Ne kadar kaldıBende çok isterim bu hafta çok çok dikkat edeceğim takımı etkilemek istemiyorum o yüzden yoksa asla bırakmadım
58 di galiba oyle aklimda kalmisKaçla mezun olabiliyorsun? Ne kadar kaldı
Normalde erkekler ev yemeği ister seninki de tam tersi ne güzeli işte o yesin sende bak keyfine diyetine devam etYa eşim varken diyet yapmak çok zor
Adana söyle sen etini ye sadece, salata söyle köfte söyle kanat söyle ızgara tavuk söyle, eşlik edebilirsin bunlarla.Ya eşim varken diyet yapmak çok zor
Bnmki de ev yemeği hiç aramaz 7/24 dışardan yiyebilir.Normalde erkekler ev yemeği ister seninki de tam tersi ne güzeli işte o yesin sende bak keyfine diyetine devam et
Bence bu kadar yaklaşmışken bırakma. Çok zor biliyorum ama bir şekilde dengelersin.
Sen mumbar yiyipte kilo vermis insansin disardan soyluceginiz kebap mumbar yada herneyse sana arti getirmicektir ben eminim protein belkide sana buhafta iyi gelir
Bu gazlar bana yeter yaaaaa söz her zamankinden daha çok asılacağımKaçla mezun olabiliyorsun? Ne kadar kaldı
Sorun bakmakta değil ki gecenin kaçı olursa olsun tok da olsan kendi sofradayken illa yanında eşlik edeceksinNormalde erkekler ev yemeği ister seninki de tam tersi ne güzeli işte o yesin sende bak keyfine diyetine devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?