orucun ilk zamanlari baya kotuydum .. yapamiyodum .. simdi iftradan sonra turk kahvesi baya iyi geliyo sonra yaoiyorumAnacim siz insanmisiniz
Oruç oruç nasil bu kadar spor yapiyorsunuz
Valla helal olsun. Kızların sporları görünce 24 saat yatiyormuşum hissi oluşuyor bendeAnacim siz insanmisiniz
İkinci video hoşuma gitti kaydettimEva time. Bugün bunları seçtim. 60 dk yaptım. 60 dk daha yapacağım.
Yağ oranın hala yüksek olman gereken kiloya göre diyete devamYeni tartımı kullandım kıslar eski tartım 62.5 Bu tartım 61.9 gösterdi detaylı analizde de bu tablo çıktı anlayan varsa söyleyebilir mi ben pek bisey anlamadım iyi miyim kötü müEki Görüntüle 2839165
Hoşbuldum canimiyi gidiyor seninle tanısamadik hoşgeldin
benimde 6 yasinda kızim var ve aynı dedigin gibi. walla baş kalmadı ... evin merkezi anne .. sehrin merkezi gibi düsün
@madamhd doğum günün kutlu olsun canımm
SüperrEki Görüntüle 2839300
motivasyon olsun gece gece
verilen 5 kilo ,. yag oranim azalmis kas oranim artmis su oranim azalmis sanirim ramazandan dolayı
daha yolun uzunnn tutkuuuu dewaaammm baby ..
Canım çok teşekkür ederim ne için bu
2 tane ye tatlım. Dondurmadan birşey olmaz. Efsaneler bol bol yesin. Kıyamam size.
Çünkü o bir EFSANEAyyy eline saglik canim harikasın...
offf be spora bak..muhteşem...
Sağol canım bilgiler içinİkinci video hoşuma gitti kaydettim
Yağ oranın hala yüksek olman gereken kiloya göre diyete devam
Hoşbuldum canim
Süperr
Canım afiyet olsun ama.menun çok az değilmi ??Menümü yazayım
Sahur 3 30 da
1 kırmızı pancar 3 kaşık yoğurt
Iftar 20.08 de
1 kase salata çeyrek avokadolu
2 çatal makarna
2 kaşık tavuk sote
1 lokma ekmek
25 ml ramazan şerbeti
Zipzip-
E Elif_Eylul
Dün başım ağrıyordu canım sahurda çok bisey yiyemedim o yüzden az olduCanım afiyet olsun ama.menun çok az değilmi ??
Anladım canım geçmiş olsunDün başım ağrıyordu canım sahurda çok bisey yiyemedim o yüzden az oldusağol canım
İftardan önce 62 dk Eva yaptım. Gerisi bütün gece. Abarttım biraz. Kendi adıma.Anacim siz insanmisiniz
Spor ve adım yarısındaki başarın için tatlım.Canım çok teşekkür ederim ne için bu
cumartesi menusu
sahur salcali yumrta 2 dlm ekmek ,1 ctl tahin pkmz,2 dlm peynir 1 kuoa limonlu yesilcay
iftar: 5 ykpatlican pure,1 parca et ızgara, 1 kase domates corbası 1 tatlikasigi kaşarpeynirli,çorbaya3 kuru kücük kup ekmek ,1 kase cacik
22.00 1 sutlu turk kahvesi 4 kuru dut
23.00 1 limonlu yesilcay
su 2 lt
spor
30 dk eva *7=210puan
5539 adım ,=166 p
90 karın hare=90p
300 bacak hare. = 300 p
140 sn plank. =140 p
400 ip. = 100 p
61 jamping jack. = 61 puan
20 squat. =20 p
chole olmadan burasi toplam=1087 p
11 dk chloe ting (1.gün) (videonun basindaki 1 dk da ısinma hareketleri yaptim )
(videoda 21 egzersiz var her bir egzersiz 30 sn suruyor , hareketleri saymak daha mantıklı geliyor )(bunun puani kac ola ki size sorayım kaptanlarim )
chole puani belli olduktan sonra totali guncellerimCordelia
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?