Bayramdan önce mezunsun sen o zamanBu gazlar bana yeter yaaaaa söz her zamankinden daha çok asılacağım
58 le mezun oluyorum
Günaydın canımGünaydın :)
Valla ben senin için aynısı düşünmüştüm migi hislerime tercüman oldun6ayda diyetisyen olmadan 8 kilo verdim valla komik
Aynı benim eşim yemezsem kuser bir de benimkiYa eşim varken diyet yapmak çok zor
Kesinlikle sebze yemez sürekli dışardan söyler
Bak dün mumbar zorla yedirtti sahurda
Bugün de dışardan söyleriz diyor elimden geldiğince dikkat ederim ama işte
Aynı aynı canım tirip atar birdeGünaydın canım
Valla ben senin için aynısı düşünmüştüm migi hislerime tercüman oldun7lere geçmişken sıkı tut diyeti bırakma
Aynı benim eşim yemezsem kuser bir de benimkisen protein yesende pide olmadığı sürece sorun olmaz canım son 2 kilo kalmıs hadi devam az kaldı
Bizimkiler yemez dışarı yemeğini hemen mideleri bozulur günlük yemek pişer evdeBnmki de ev yemeği hiç aramaz 7/24 dışardan yiyebilir.
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar
Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla
Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum
Yaaaaaaa en son tencere yemeği ne zaman yedi eşim bilmemBizimkiler yemez dışarı yemeğini hemen mideleri bozulur günlük yemek pişer evde
Sağolsun kızlar beni gaza getirdi kaptanımGünaydın canım ❤
Ben yazana kadar izinden vazgectin canım
Bizimkilerde sebzeyi severek yemezler ama dışardan da yemezler çeşit çeşit ev yemeği olacak illaYaaaaaaa en son tencere yemeği ne zaman yedi eşim bilmem
Ben sebze pişirirsem kendi sucuklu yumurta ya da makarna yer
Günaydın canım ❤Gunaydinnnn 6 . Tkmin yer fistiklari ilerde dolmalık fıstık olacagiz
Bizimkiler Kardeş olabilirler miYaaaaaaa en son tencere yemeği ne zaman yedi eşim bilmem
Ben sebze pişirirsem kendi sucuklu yumurta ya da makarna yer
Senin kiz cok mutlu olmuşturGünaydın kızlar
Akşam eşim geldi elinde yine şırdan ve mumbarlarla
Zipzip- canım kaptanım beni bayram bitimine kadar izine ayıran olur mu free listede olayım diyeti bırakmıyorum ama 100 200 grmlarlarla takımı etkilemek istemiyorum
Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim deSorun bakmakta değil ki gecenin kaçı olursa olsun tok da olsan kendi sofradayken illa yanında eşlik edeceksin
Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlarGünaydın canım
Valla ben senin için aynısı düşünmüştüm migi hislerime tercüman oldun7lere geçmişken sıkı tut diyeti bırakma
Aynı benim eşim yemezsem kuser bir de benimkisen protein yesende pide olmadığı sürece sorun olmaz canım son 2 kilo kalmıs hadi devam az kaldı
Benim ki pırasa ıspanak yemez onlarıda fırında yalanci böreğini vs yapıp kakaliyorum :) kahvaltilikta cok sever hele yazın peynir karpuz baska birseye gerek yokBizimkiler yemez dışarı yemeğini hemen mideleri bozulur günlük yemek pişer evde
Hahahha olamaz çünkü eşimin abisi ev yemeği yer dışardan yerse para harcanırBizimkiler Kardeş olabilirler mi
Aynen canım bende diyetten kopmak istemem ama takımı etkilemek istemiyorum diye dedim ama geçti çok dikkat edeceğimSenin kiz cok mutlu olmuştursen ne kadar free de desen en az +2 olur canim devam et
Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim de
Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlaronun birşey olmaz dedikleri bende löp löp yağ oluyor
Benim ki pırasa ıspanak yemez onlarıda fırında yalanci böreğini vs yapıp kakaliyorum :) kahvaltilikta cok sever hele yazın peynir karpuz baska birseye gerek yok
Tabi ki rakibin benim unutmaAynen canım bende diyetten kopmak istemem ama takımı etkilemek istemiyorum diye dedim ama geçti çok dikkat edeceğim
Tabi ki rakibin benim unutma
Ay karpuzSenin kiz cok mutlu olmuştursen ne kadar free de desen en az +2 olur canim devam et
Al eline kocaman bir bardak suyu otur masaya sen anlat hayatim ben dinlerim de
Aynisi bende de var kendi bunyeleri gibi yesen almazsin diye düşünüyorlaronun birşey olmaz dedikleri bende löp löp yağ oluyor
Benim ki pırasa ıspanak yemez onlarıda fırında yalanci böreğini vs yapıp kakaliyorum :) kahvaltilikta cok sever hele yazın peynir karpuz baska birseye gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?