- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bakayım canım ona o zaman. Ben youtube üzerinden direk baktım top vs vardiYok kız ben pilatesannesini yapıyorum topa filan gerek yok
Ay dalanlarım 7 dakika da şişiyor sanki. Anlamıyorum yapamıyorum ki sonra. Bugün 10 dakikaya cikaririm7 dk. Eva ne? Isınmadan bırakmışın. Nabız yükselmeyince yağ yakmıyormus vücut. Tatlım. Kas için planklar çok iyi.
Bilmiyodum Canım bakayim ona da.Ben tuğçe irtem le pilates yapiyom...5 cesit pilates videosu var hic birinde ne top ne lastik var...bildigin aeorobik modunda
Gunaydin canimmGünaydın kıslar mutlu pazarlarımız olsun enerjimizin dolu dolu olduğu bir gün olsun
Günaydın tatlımGünaydın mutlu pazarlar
Günaydın canimmmmmGünaydın musmutlu pazarlar
GunaydinnnGünaydın :)
Ay cıktı çıktı da çok pahalı ve tadı daha yok sankiAy karpuzçıksa da yesek
Canım bence sen eski spor listelerine bir bak.Yok yorma kendini ciddiyim. Ben zaten hergün yaptığım sporu yaptım . Hergün az az artırıyorum. Dünnbiraz fazlamyürüdüm o kadar. Kapışıcağızmdiye birşey olmasın sana . Korkuyorum.
Aksam menuleri belli mi efsanelerbenim brokoli ,corba , meksika fasulyesi ... Cok şükür evdeki tatli yagmuru yerini dondurmaya birakti ,pideler ilgi cekici olmaktan cikti
Aynen canim yapacak bisey yok bebisler ac kalmasındaCanım ben oruç tutmadığım halde sütüm az Bebgin günahına girme
Bende yapamadım sporBencede ama her poliste bilmiyor kardesimin esi hassas bölgede ama hic haberi yok böyle şeylerden
Uuu Ahsen döndün sahalara bitti mi evin işi
Afiyet olsun canım
ben geceye biraktim artik sporu ayak altinda dolanan yok kucugu uyusa büyüğü
Tamam canim cok sağol
Günaydın canım ❤Günaydınn 6.takimin güzel hatunları
Amann sopa istiyolar bence hep ayniyizBende yapamadım spor2 yas sendromu mu desem sopasımı eksık desem bılemıyorum Mızmız huysuz oldu cıktı asya Gece 3de yattık sabah 9 once ayaktaydık
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Dunku menumu yazıyım
Kahvaltı 12 00
1 haşlanmış yumurta
Domates
Zeytin peynir
1 dılım t.b ekmek
1 t.k bal
17.00
1 kse yulaf ezmesi
20.00
1 kepçe erıstwlı yesıl mercimek çorbası
4 köfte 4 dılım patatww fırındq kızarmış
3 kasık bulgur pilavı
Salata
2lt su 1 bardak kıraz saplı cay
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben taze fasulye pişirdim dünden pilav var cacik çorbaAksam menuleri belli mi efsanelerbenim brokoli ,corba , meksika fasulyesi ... Cok şükür evdeki tatli yagmuru yerini dondurmaya birakti ,pideler ilgi cekici olmaktan cikti
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Dunku menumu yazıyım
Kahvaltı 12 00
1 haşlanmış yumurta
Domates
Zeytin peynir
1 dılım t.b ekmek
1 t.k bal
17.00
1 kse yulaf ezmesi
20.00
1 kepçe erıstwlı yesıl mercimek çorbası
4 köfte 4 dılım patatww fırındq kızarmış
3 kasık bulgur pilavı
Salata
2lt su 1 bardak kıraz saplı cay
Zipzip- E Elif_Eylul
Aklın yolu bırAmann sopa istiyolar bence hep ayniyiz
kaptan o videoya 6 puan dedi eger icindekiler sayılirsa bolgesel olabilir dedi..
Bence olur canim
kuzum en son hesap edip seni etiketlemistim
Aslinda bütün o tarz videolar cardiodan hesaplansa
Her video o kadar farklı ki, buna karar vermek çok zor. Bazi videolarda 10 hareket var. Yarım saat çene yapıyorlar bazıları full hareket.
Sonuçta Bölgesel hareketler 1 puan. İsteyen öyle hesaplasin canım.
elif kaptanimÇene yapan bolümü kesip dakikasini hesaplayabilirler olmazmi
Tamam canimkaptan o videoya 6 puan dedi eger icindekiler sayılirsa bolgesel olabilir dedi..
.
kuzum en son hesap edip seni etiketlemistim
elif kaptanim
bide video icinde konusulan yerler oldugunda ben hareket yapiyorum hatta menumde belirtmistim canimCordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?