- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Kaynana demeye dilin varmadımıSen bu takımın annesi olabilirmisin
Günaydın kızlar hayırlısı sabahlar
Günaydın
Günaydın 6.takım
Günaydın kısçeler
Günaydın kizlar
Yok artikSporumu yazayım bari
400 mekik 400p
100 jj 100p
40squat 40p
150 sn plank 150p
150 sağ 150 sol kol dumble 300p
800 zıpzıp200p
10 dk bölgesel 60p
4296 adim 120
Toplam 1370pCordelia
Nasıl bi ara dere bu boyleNe oldu kızarada derede yaptığım sporlar
Yenilmeyi hiç sevmemValla cidden yok artık.
Nasıl diyeyim baksana eli sopalı geziyorKaynana demeye dilin varmadımı
Maşallah
Çocuklardan kacabildigim aralarNasıl bi ara dere bu boyle
Anladim ben tamam kaynana diyosunNasıl diyeyim baksana eli sopalı geziyor
Ben demediAnladim ben tamam kaynana diyosun
Kızım 4 ay sonra 3 yaşına girecek ben henüz başlamadım teklif ediyorum bak ablan gibi tuvaletimizi klozette yapalım diyorum istemiyorum yapmayacağım diyor hazırsa kızın hiç bekleme canımHanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Tam zamanı,hiç kaçırma, bence geç kaldıkça daha zor oluyor, ilkine de o yaşlarda öğretmiştim. Lazımlık alınca hevese gelip kendi istemişti o da.Hanımlar anneler size bisey danışıcam. Kızım 1 hafta sonra 2 yaşına girecek. 1 haftadır klozete oturup çişini yapmak istiyor aklına geldikçe bende götürüyorum. Bu gece bezi kuru kalktı kaslarını kontrol etmeye başladı sanırım tuvalet eğitimi versem mi çok mu erken bilemedim ne yapsam
Biz normalde de market hariç dışarı çıkmıyorduk ki zatenNe yasagiyaaa yasak bize sadece işliyo
Vavv bunun adı kaynana yumruğu çok güzel açmış
Sen geç şöyle bakıyım arkama
Kaynana yumruğu mu⁹
Vavv bunun adı kaynana yumruğu çok güzel açmış
Galiba ben hazır değilimKızım 4 ay sonra 3 yaşına girecek ben henüz başlamadım teklif ediyorum bak ablan gibi tuvaletimizi klozette yapalım diyorum istemiyorum yapmayacağım diyor hazırsa kızın hiç bekleme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?