- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Yok yok yürüme dökülür falan mazallah. Dikkat et kendineİncilerim dökülür sonra
Aaa doğru. Otur sen. Oturduğun yerde omuzlarını salla emi.İncilerim dökülür sonra
Ondan oturdum simdi dedim bide inci toplamayim yerlerdenYok yok yürüme dökülür falan mazallah. Dikkat et kendine
Anaaaa şunlara bak üstüme geliyorlarAaa doğru. Otur sen. Oturduğun yerde omuzlarını salla emi.
Hey Allahım ya...Ondan oturdum simdi dedim bide inci toplamayim yerlerden
Var var ben takip ederim. Ödül kazananları ilan ederim. Yiyenler de ödül diye belirttir.Olabilir canim da cuma cok yogun oluyorum takip edecek biri lazım
Tamam canim spor sonuclarini aciklarken ödülleride aciklamis olursun eline saglik yoruyoruz seni deVar var ben takip ederim. Ödül kazananları ilan ederim. Yiyenler de ödül diye belirttir.Harikasın kaptanım.
Geçmiş olsun canım bende de kırgınlık var bademcik değil ama başım zonkluyor burun alıntım varGünaydın.
Bademciklerim kafam kadar şişmiş, inşallah covid belirtisi falan değildir.
Gecmis olsun canımGeçmiş olsun canım bende de kırgınlık var bademcik değil ama başım zonkluyor burun alıntım var
Üye | 4 Mayıs Salı | |||
1 |
| şa | 2.235 | |
| C Chikolata_gozlum | ef | 1.878 | |
3 | @Tostombalakanne | ef | 1.807 | |
4 |
| şa | 1.150 | |
5 |
| ef | 1.065 |
| şa | 1.048 | |
E
Elif_Eylul
| ef | 750 |
Geçmiş olsun tatlım.Geçmiş olsun canım bende de kırgınlık var bademcik değil ama başım zonkluyor burun alıntım var
Eline sağlık canım6. Takım spor yapmaya . kilo vermeye devam ediyor...
Bayrama Muhteşem gireceğiz.
4 Mayıs Salı Günümüzü Aydınlatan Muhteşem Yıldızlarımız
Üye 4 Mayıs Salı 1Cordelia şa 2.235
2C Chikolata_gozlum ef 1.878 3@Tostombalakanne ef 1.807 4Tutku44 şa 1.150 5sardunya1038 ef 1.065
4 Mayıs Salı Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
@Titizz1
şa 1.048E Elif_Eylul ef 750
Ve Şampiyonlar mı Efsaneler mi kazanacak? Müthiş mücadele var.
Şampiyonlar 28.048 puan
Efsaneler 27.382 puan
Not. Bu haftaya özel 300 kalorilik ödül Sporda ilk 3 e giren arkadaşlarımıza verilecektir. %1 vermek koşulu ile.
6. Takım spor yapmaya . kilo vermeye devam ediyor...
Bayrama Muhteşem gireceğiz.
4 Mayıs Salı Günümüzü Aydınlatan Muhteşem Yıldızlarımız
Üye 4 Mayıs Salı 1Cordelia şa 2.235
2C Chikolata_gozlum ef 1.878 3@Tostombalakanne ef 1.807 4Tutku44 şa 1.150 5sardunya1038 ef 1.065
4 Mayıs Salı Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
@Titizz1
şa 1.048E Elif_Eylul ef 750
Ve Şampiyonlar mı Efsaneler mi kazanacak? Müthiş mücadele var.
Şampiyonlar 28.048 puan
Efsaneler 27.382 puan
Not. Bu haftaya özel 300 kalorilik ödül Sporda ilk 3 e giren arkadaşlarımıza verilecektir. %1 vermek koşulu ile.
Oyunla empoze etmende fayda var sen evde ceza yöntemimi uyguluyorsun seni rol model almis olabilir ama yanlış bir şekilde ceza yöntemi yerine sakinlesince konusalim deyip ilk 5dk icinde hatasini konusmak daha iyi olur canimKonuştum sana ceza verdim diyor. Acil bişey olursa ne yaparız dedim. Üzülüyorum diyince tamam yapmam dedi
Odak noktasi olma, kaybetme hissi vs benimde ablamin oglu yapardı benim gitme vaktim gelince telefonum ortadan kaybolursun sırf gitmemem icin minicik kalplerinde neler neler yasiyorlarCanım genelde oyun yapıyor saklayan çocuklar. Herkes peşlerinde dolanıyor soruyor. Bu kısmı hoşlarına gidiyor. Annesi telefonla ilgileniyor diye kıskanmis olabilir. Sakladıkları yeri kendileri de unutuyor bazen. En azından benim yegenimde öyleydi. 7 yaşında geçti bu durum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?