Komposta çikolata ve sütlaç çok fazla değil miDunku menümü yazayım
Kahvaltı
Soğanlı sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday. Ekmeği
Ara
3 ceviz
3 kare bitter
Sade Türk kahvesi
Ara
1 kase komposto
Akşam
Fırında kaşarlı Karnabahar
2 kaşık pilav
Yoğurtlu sebze çorbası
Ara
Küçük 1 kase sütlaç
3.5 litre su
1 fincan rezene
Spor
45+15 dk leslie 240
35 dk bölgesel hareketler 210
Toplam 450 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Benim küçük cadı da akşam evin anahtarını saklamış arıyoruz arıyoruz yok dedim kiAy kıyamam ne çok aramissindir kim bilir bizim ufaklıkta öyle eşim bulamaz ben biraz onlar gibi düşününce buluyorum
Ayyyy ne güzel çözüm yoluİlgini cekmeye çalışıyor kendince seni cezaladiriyor daha fazla vakit gecirerek ve bir oyun kur mesela ;
Oyunun icinde acil bir durum olussun telefona ihtiyaç var ama telefon yok mesela acil doktor aranacak olsun gibi sonra telefon bulununca sorun çözülsün telefonu saklayan oyuncak çok uzgun olduğunu ve yaptığının boyle sonuclara sebep olacagini bilmediğini bir daha yapmayacagini saklamanin yanlis olduğunu dile getirsin oyuncaklar sarilsin sonunda :)
Kesinlikle katılıyorumBenim takıma spor yapmayanları vermisler kendilerine almıslar sporculari haksizlik var bu iste
Canım genelde oyun yapıyor saklayan çocuklar. Herkes peşlerinde dolanıyor soruyor. Bu kısmı hoşlarına gidiyor. Annesi telefonla ilgileniyor diye kıskanmis olabilir. Sakladıkları yeri kendileri de unutuyor bazen. En azından benim yegenimde öyleydi. 7 yaşında geçti bu durum sanırım.Hep aynı yere mi saklıyor, bir hazine kutusı yapabilirainiz saklamak istediğin şeyi buraya sakla de, ihtiyaç olduğunda kolay bıluruz kaybolmaz de, hem sen rahat bulursun hem de o saklama duygusunu tatmin eder, işlerse
Bende dün çok yaptimyaaa bugun yatarim artikBen bugün spor yapmicam halim yok
Afiyet olsun canımDunku menümü yazayım
Kahvaltı
Soğanlı sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday. Ekmeği
Ara
3 ceviz
3 kare bitter
Sade Türk kahvesi
Ara
1 kase komposto
Akşam
Fırında kaşarlı Karnabahar
2 kaşık pilav
Yoğurtlu sebze çorbası
Ara
Küçük 1 kase sütlaç
3.5 litre su
1 fincan rezene
Spor
45+15 dk leslie 240
35 dk bölgesel hareketler 210
Toplam 450 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben yapacağım mecbur.? Gerçi bu sefer ilk 3 e ödül versek % 1 i geçen? Çok büyük efor var.Ben bugün spor yapmicam halim yok
Evet dün çok yoruldun bugün dinlenmek hakkınBende dün çok yaptimyaaa bugun yatarim artik
Afiyet olsun canım
Bitter varmis zaten sutlacta yemissin komposta sekerlimi bilmiyorum
1 gece cam açık yattık benim sesim kısıldı oğlumun ateşi çıktı çabuk toparladık şükür havalar değişken dikkat etmek lazım geçmiş olsunTeşekkür ederim. Ben sebep yok diyordum ama babam hatırlattı spor sonrası soda içmiştim, o soğuk gelmiştir belki bekletmiştim ama terliysem falan.
Azıcık burnumu tıkansa koronı mı diyoruz, paranoyak olduk resmen, yoksa bademcik şişmesi lafı edilecek şey değil her dondurma sonrası şişer zaten benim (dondurma yemedim)
Ne yaptı da yoruldu. Ayda bir gün spor olur mu?Evet dün çok yoruldun bugün dinlenmek hakkın
Okurken rahatladım. Ben uzandımya. Hiçbirşey yapmıyorumNe yapıyorsunuz kızlar küçüğümü anneme gönderdim
Kaşımı aldım el ayak bakımı yaptım saçlarımı düzleştirdim Ayyyyy çok iyi geldi uzanıyorum birazdan gider alırım
Şimdi nasılsıniz geçmiş olsun beybi.1 gece cam açık yattık benim sesim kısıldı oğlumun ateşi çıktı çabuk toparladık şükür havalar değişken dikkat etmek lazım geçmiş olsun
Ya takılıyorum. Bizim takım kaybederse kaptanımız yatdığı içindir söyleyeyim.Ne yaptı da yoruldu. Ayda bir gün spor olur mu?
Tepki vermeden arayın eşyaları sormayın da,ilgi çekmeye çalışıyor galiba,sonra bırakır belki .Benim ufak kız telefonumu saklamış sessizede almış 2 gündür arıyorum altını üstüne getirdim evn yok bulamadım yatagın altına sokmuş bişey kızınca saklıyor hemen öncede alyansımı kolyemi evin anahtarını sakladı nasıl aşarım bu saklama problemini bazen çok bunaltıyor
Olabilir canim da cuma cok yogun oluyorum takip edecek biri lazımBen yapacağım mecbur.? Gerçi bu sefer ilk 3 e ödül versek % 1 i geçen? Çok büyük efor var.Zipzip-
Teşekkürler,yok bi sıkıntımızŞimdi nasılsıniz geçmiş olsun beybi.
Evet dime amaEvet dün çok yoruldun bugün dinlenmek hakkın
He şunu bileydin. Benim şampiyon kaptanım yürüyor. Sizinkide azcik yürüsün ne olcak.Ya takılıyorum. Bizim takım kaybederse kaptanımız yatdığı içindir söyleyeyim.
Herhalde birşey olacak diye yürümüyorHe şunu bileydin. Benim şampiyon kaptanım yürüyor. Sizinkide azcik yürüsün ne olcak.
Onaylıyor bideEvet dime ama
İncilerim dökülür sonraHerhalde birşey olacak diye yürümüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?