Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Komposta çikolata ve sütlaç çok fazla değil mi
Ay kıyamam ne çok aramissindir kim bilir bizim ufaklıkta öyle eşim bulamaz ben biraz onlar gibi düşününce buluyorum
Benim küçük cadı da akşam evin anahtarını saklamış arıyoruz arıyoruz yok dedim ki
Nerde bilmiyorum diyor
Dedim söyle seni dışarıya çıkaracağım

Tamam tamam şimdi biliyorum dedi arabasının içine koymuş
Anne hadi çıkalım diyor
Ayyyy ne güzel çözüm yolu

Hep aynı yere mi saklıyor, bir hazine kutusı yapabilirainiz saklamak istediğin şeyi buraya sakla de, ihtiyaç olduğunda kolay bıluruz kaybolmaz de, hem sen rahat bulursun hem de o saklama duygusunu tatmin eder, işlerse
Canım genelde oyun yapıyor saklayan çocuklar. Herkes peşlerinde dolanıyor soruyor. Bu kısmı hoşlarına gidiyor. Annesi telefonla ilgileniyor diye kıskanmis olabilir. Sakladıkları yeri kendileri de unutuyor bazen. En azından benim yegenimde öyleydi. 7 yaşında geçti bu durum sanırım.

Ben bugün spor yapmicam halim yok
Bende dün çok yaptimyaaa bugun yatarim artik
Afiyet olsun canım
Bitter varmis zaten sutlacta yemissin komposta sekerlimi bilmiyorum

1 gece cam açık yattık benim sesim kısıldı oğlumun ateşi çıktı çabuk toparladık şükür havalar değişken dikkat etmek lazım geçmiş olsun

Ne yapıyorsunuz kızlar küçüğümü anneme gönderdim
Kaşımı aldım el ayak bakımı yaptım saçlarımı düzleştirdim Ayyyyy çok iyi geldi uzanıyorum birazdan gider alırım
Okurken rahatladım. Ben uzandımya. Hiçbirşey yapmıyorum

Tepki vermeden arayın eşyaları sormayın da,ilgi çekmeye çalışıyor galiba,sonra bırakır belki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…